- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- I l0ve me,wh0 d0eznt..
ахахахахах че какво да почвам да нареждам:
ГРОЗЕН СИ !!!!!!!!!!!![]()
айде LOCK вече на тая тъпа тема![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
xaxaaxax naj mN tebe da te lock u vas da ne izlizash.. ku4eeeeee~ q prati pic da te vidq;]] gr0zen sam bil xa.xa.xaxa.xa. to e qsn0 che taka she kazesssss masti000 pr0bita;]]]]]]]]]]]
Leleleleeee i tva mi bilo super pi4! XAXAXXAXA Ti naistina ne si normalen) Sled tolkova hvalbi o4akvah ne6to po.. hubavo
Ti si si nai obiknoveno mom4e koeto oba4e e sbarkalo v precenkata si.. Vsa6tnost, da ne obijdame ostanalite mom4eta, koito za razlika ot teb si zaslujavat vnimanieto.. absoliuten muhlio.. i az predlagam da se sloji lock
Мене ме нема в целата схема..
xaxaxaxaxaxaxaxxaxaaxaxaxaxxaxaxaxax!!!!!!
Abe 4ovek ti naskoro poglejdal li si se v ogledaloto!?!?!?
Kak da ti kaja nai-takti4no- GROZEN SI!!!
Moje da ne te poznavam kato 4ovek, no samo4uvstvieto ti e prekaleno golqmo i pravi mnogo lo6o vpe4atlenie.
A i da ti kaja namerih kude se korenmi problema ti. Znae6 li za6to nikoi ne te zagovarq....grozen si, kakto ve4e se ubedihme si dosta tup, samo4uvstvieto ti e meko kazano golqmo, no bez pokritie. S dve dumi "NE STRUVA^". S debil kato teb koi misli6 4e 6te se hvane. Zemi otidi na lekar, toku vij te izlekuva, malko veroqtno, no nadejdata umira posledna. A PS vsi4kite mi priqtelki kazaha, 4e si bukluk. I da be6e posledniq muj na zemqta da be6e pak nqma6e da ti oburna vnimanie. I nai-propadnalata jena ne bi, ako ima i malko doistoinstvo.
Амм а мислил ли си, че момичетата може да не те заговарят, защото не те харесват?![]()
xa.xa.xa.ax. ama d0breeeee we;]]]]] selski dewoikiiiiiiii pratete mi pics az da vi vidq kwo prestawlqwate sigoren sam che 99 % tyka ste mi mn pod intelektyalnoto nivo i finansovoto i sqkakvo tochno ti kade mi goworish che sam obiknoweno momche sam sigoren che si nqkwa obiknowenna selqnka... zatwa kato mn ste krasivi prashtaite kachete e taka nqkade pics kwo se pritesnqwate ;))))
опааааааааПървоначално написано от Анонимко
опаааааааааа
бебето да не ми се убиди нещо ...тц тц абе недей така бебче,хаха късаш ми сърцето![]()
снимка.. както сам каза:моеш да се надяваш мастио![]()
смешен си бе бебче не го ли вдяна бе ?!?!?
е какво да ти кажа:леле пич Флубих са ,сакам та на масата ..
е сру аз още мога да мисля с главния си мозък,ама за теб се съмнявам че имаш връзка
ае нани на,утре можеш пак да ни пратиш "УБАВА" снимка да се посмеем![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Xaxaxax pik nqa da ti pratq ako 6te poslednoto mom4e na zemqta da si
Kolko si mi prozra4en samo.. nqkakuv debil, nesposoben da zavarje razgovor poradi visokoto si samomnenie s momi4eta po prostata pri4ina 4e kato ti vidqt nivoto na intiligentnost se otkazvat vedbnaga... a i ne smao tova.. ti si si otkroven groznikIII se 4udi tuka kak da si izprosi edna snimka za da se pohvali i toi 4e e vijdal momi4e Xaxaxaxax
Maloumen si kolkoto si iska6![]()
Мене ме нема в целата схема..
Sleeps well with others
ami moje i da ima mnogo malko izklycheniq koito da ne me haresat;pp.. no najstina sa malko a i poveceto po nqkaf nachin go pokazwat che me haresfat no gi e sram sigorno da napraqt po golqma stypka zashoto si mislqt che sas sigornost shte gi otblysna.. ;] se 1 ti pone ne pishesh tapotii a drygite koito gi hwana mn qd i pocnaha da laqt.. mn fak 0ff palqci ;]]] a toja kade kaza che SAM NQMAL POKRITIE xaxaxaxaxaxaxaa e naj golemia tapak .. ;]]]]]]
ми то хубава работа, ама с това ти мислене няма и да те заговорят, защото си личи кога един човек се мисли за голяма работа, момичетата ги виждат тези неща, а ти без да ми се обиждаш си точно такова момче. На мен не ми пречи да си постна тука снимките.. Независимо дали хората тук ще ме вземат за грозна..хубава или пък простовата.. или каквото и да е там.. аз знам колко струвам, така че не обиждай другите![]()
emi te drygite sicki trygnaha da me napadat taka li 1 chowek kato teb nemoza da napishe nqkaf post kadeto toj pyrwi da ne me ybidi i da se opita voobshte nesto kato sywet da dade po temata.. pak kojto nqma jelanie da ne postva prosto kuf e problema.. ama te bash patronite pocnaha da hranqt.. ta i nqkolko KOMPLEKSIRANI F`cheta.. pochnaha shoto 1n1 te nqma da trygnat kato tebe da post tyka pics shoto znajat che sa grozni i gi e sram ot towa ;)))))))
Aleandra
3.Nai-vajnoto- do sebe si imam chovek, na koito i na malkiq mu prust ne mojesh da stupish.
Twa ako ne go otochnish she ti se smeq mnogo a i ne samo az ... HAHAHAHHA imala chowek do sebe si na kojto na malkia pryst ne moga da stypna.. smisaLLLLLLLLLL?!!?!!??! q ne gowori glyposti ili se otochni a i verno chest e osobeno za teb da si goworish s meNN
Da ima izklucheniq, no ne sa malko. Samo mi obqsni kak taka reshi primerno az, che sum ti pod intelektualnoto nivo i finansovite vuzmojnosti. Aide obqsni mi go, ako mojesh de. I mi kaji edno, koi te e izlugal, che si hubav?
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
tra la la abre zadnik ti mai o6te ne se osaznava6 4e si prosto smenil rezbata .Vij sq kvo ti predlagam kato za na4alo si izvajda6 glavata ot zadnika. sled tazi mn trudna za tebe zada4a se poglejda6 v ogledaloto ,vijda6 6to za urodlivo sa6testvo si . sled koeto si nabutva6 glavata v na maikati pu6tinqka i ostava6 taka do kraq na ne6tasniq ti jivotec .ako ne po dobre idi se hvarli ot nekoi most.![]()
Sega shte se otochnq. Chovekut, koito e do men e mnogo po-dobur ot teb. Samo kato nachalo e zemen i ne se misli za Bog. Uvajava momichetata i nikoga ne bi gi narichal po nachina, po koito ti go pravish. Samochuvstvieto mu ne e tolkova golqmo. Za intelektualnoto nivo, ima li smisul da govorq. Lichi si, che si dosta tupichuk. Finansovoto mu sustoqnie nqma da komentiram, zashtoto tova ne te zasqga. Vzemi se poupokoi malko i slez na zemqta.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Aleandra ne sam citiral che tochno ti si nito pak nqkoj dr tocno.. prosto kazah che predpolagam che poveceto tyk sa takiwa.. a ti mi obqsni kak po dqwolite reshi che ne moga da stypna na malkiq prast na pr-ti t.e otochni se f kakuf smisal tocno... a na twa pederastce kadeto mi gowori ot kade da si vadq glawata xaxaxaxaxa :))))))))))))))))))))) zavizdash li brato.. razbiram te sigorno si nqkaw mangaL kade swiri na pazarite s cigylka i prosi nekwi stotinki .. IZRASNAL SI PO DOMOVE ZA SIRACIIIIIIIII bratoooooooo znammmm no kakvo sam vinowe az.. a sega si ebi mamicata:))))))))))))))))))))))))))
abe ni6este . izlaga6 se kat traktorist. Tvoito samu4uvstvie vardi 100 km pred tebe . ma sa6nost kvo ti obqsnqvam ti prosto si za 4uk . nema smisal da ti obqsnqvam kolko si neskoposan i sduhan .to si li4i
qqq ma ti si mojel da 4ete6 prez dupkata na zadnika ti .sa6nost ne se u4udvam . sega se se6tam 4e ti nikoga nemoje6 da si izvadi6 tendjerata (glavata) ot zadnika ta verno 6to ne se hvarli6 ot nekade i bez tva si stanal dostata4no za rezil . apa ako verno si tolko zaguben kolkoto izliza 6te si ostane6 devstven do kraq na mizerniq ti jivotec a do tva dali sam mangal NE sam . az leka no6t iiii nali se se6ta6 _|_ (poneje si tup da ti kaja tva e sreden prast)
ГОТЯН, теб те е срам да се покажеш, на мен приказваш, че съм зле... Мен ме остави. За разлика от теб мен момичета ме заговарят и то не рядко, но не си мисля, че съм Бог, но определено си мисля, че съм мноу по-голям от теб / говоря за визия и за характер /. Ще те помоля да не ми говориш на ВЕ, защото може да си красив, но не си по-възпитан възпитан![]()
За разлика от момичетата аз мога да те заговоря, но не съм сигурен, че разговора ще е много приятен. Пожелавам ти само грозни да те заговарят докато не стъпиш на земята![]()
Хората ти даваме съвет, а на теб след като не ти харесва / 100 % от случаите/ ги нареждаш... Ае я се оправи. Като си толкова умен, готен, вундеркин, защо не си решиш сам проблема, ами караш нас ОБИКНОВЕНИТЕ-ЗЕМНИТЕ да ти го решаваме ? Странно, но ми се струва, че на всички мнението ни съвпада... Замисли се, ако ти е останал мозък в красивата глава ...
Моя съвет си остава да потърсиш лекарска помощ... само внимавай да не ти развалят прическата![]()
обичам дениту ми{}
zashoto cqlata tema beshe tashak,bazik,sh0w.. smqh da ima xaxaxaax ama poveceto sa syper tapaci kwo da ti kaza.. a za teb nisho losho ne mislq che sam kazal kakto vizdas i ti malko ili mn da me narezdas ili da me ybizdash go kazwash po po taktichen nachin dr-te sicki sa selski tarikati.. kak da im otwyrna)))) taka che f DIVIQ palqci sicko beshe obshto vzeto na bazik.. ;]
Еми тогава не виждам модераторите какво чакат ... хост бан, лок![]()
обичам дениту ми{}
mnoooooooo si zle men..grozen zadnik..ama grozennnnnn!![]()
xaxaxa predi da stigna do tuk znaeh 4e e ta6ak leleee ne vijdate li 4e se gavri s vas ama nqkoi tupi hora se vurzvat brao pi4 trqbva da ima ot vreme na vreme provokacii a i mejdudrugoto naistina ni6to osobeno na snimkite
ahahaha kakuv baluk si samo q se vij kvi gi pi6e6 be sme6nik....100% sa te xaresali 2...3...momi4eta i ti si re6il 4e si mnogo gotin....i ot tam vsqka te xaresva...nee....nemoje da ima takiva baluci lele...abe mom4e q se osuznai be....q si sloji edna snimka tyka da vidim na kvo prili4a6...jdroflio takuv.....![]()
![]()
![]()
![]()
lele samo go 4etqx e inemoga da povqrvam kakuv si lainar axaxaxaxa........
хах има нещо вярно...Първоначално написано от Ice_Queen
A kAt0 pi6e6 TakA zA mn0g0 g0Tin Li s3 iMa6?!??