.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 86
    Супер фен
    Град
    VCHC
    Деградант дошъл от село и за малко, с леки психични
    отклонения обича най-много да псува и да разказва вицове,
    на които никои не се смее.Ненормално откачен тип с признаци
    на агресия спрямо мухите и животните от семейство
    калитоборунчин такозинчин.Умее да къса мокри вестници и да
    събира кибритени клечки. Занимавам се със следене на
    мърдането на стрелката на часовника и съзерцаването в
    тъмнината.
    Много си зле. По наперен от тебе до сега никога не съм срещал. Трай си щото си мега смешен. И на мен ми се додрайфа от тебе. И междудругото си убиистФен грознофил.

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Цитирай Първоначално написано от RioOo
    d0ri nqk0ua mn qka da e.. pak nqma da e idealna kat0 za men.. n0 pff nz
    Като гледам как пишеш ми се виждаш много надут!Как искаш момичетата да те заговарят...кво в тва -> даже да е мн яка пак няма да е идеална за тебе.. ти кво за повече от идеален ли се имаш?Абе я се осъзнай...такива като тебе момичетата си викат "Този е мн надут , мн нафукан .. мисли се за БОГ една ли не..." такива работи.. и не че не могат .. ами не искат...

Stealth_51
    Guest
    Виж сега пич.За да те хареса едно момиче ти трябва да си мил с нея,да я галиш да я целуваш а не да и говориш нагло и подигравателно мислейки се за по добър от нея ... Характера ти е под сякаква критика ! Ти нямаш никакво уважение към никога , и си затънал в някакъв си свят мислейки се за идеален !

И все пак за да ти покажа че не си идинствения хубав тук ето ме и мене :

Guest
    xa.xa.xa.xa.ax palqciiiiiiiiii kazah che poveceto raboti bqha e taka za bazik taka che ne laite oshe mn pomqrcheta tapiiiiii na sicki kade mn znaete maikite vi da rodqt kradci koito da kradat ot vas i da nosqt na mene xa.xa.xa.xa.ax.xax.xa.xa.xa

Guest
    deaba i mizernici otrepani az koeto momiche sam go iskalll i mi e haresalo
    sam go imallllllll we.......vyprosa e f tfa che nqkwi dr momicheta koito pak sa nqkwi qki.. na men ne sa mi naprajli golqmo vpecatlenie zatwa ne sam gi zagoworil i etc. no si lichi che na tqh im hareswam no ne me zagowarqt shoto ME MISLQT za prekaleno gotinnnnn ne sam kazal az che sym... a i s takiwa momicheta ne sam se dyrzal nadyto i etc che zatowa da ne me zagoworqt vizte 90 % KWI STE MALYMNICI ... problema e f towa che TE ISKAT DA ME ZAGOWORQT NO NE GO PRAWQT SIGORNO ZASHOTO SE PRITESNQWAT CHE SHTE GI OTBLYSNA .. a az ne sam takuf ne sam tolkowa nadyt kolkoto pishete sichki za men dori bez da me poznawate.. are f diviq sichki ....... RAZRESHAWAM na moderatorite veche da zatworqt temata are.. ax.xa.

Re: I l0ve me,wh0 d0eznt..

Цитирай Първоначално написано от RioOo
    imam mN seriozeN problem.. i nz kwo da prawq vece.. tova ne e p0rednata ebafka..;[[ .. amm.. pr0blema e che.. p0chti sicki momicheta.. da ne kaza sichki.. gi e sram da me zagoworqt d0ri.. shoto me smqtat za prekalen0 g0tin..za nesht0 mn0g0 p0veche 0t tqh..;(ne che ne e taka f povechet0 sluchaj..;() pff.. inache sam skr0meN i s poveceto hora se dyrza normalno ddznam .. kv0 tolkowa gi e strah da me zagoworqt i etc..che nqma da im 0byrna vnimanie na p0vecheto nqma.. hahah no nqkoua moje da izvadi kysmet.;[[[[ nqk0u ako she se bazika neshto i she pishe tapotii da si go spesti .. iskam seriozni k0mentari..;[[ kw0 da prawq.. d0ri nqk0ua mn qka da e.. pak nqma da e idealna kat0 za men.. n0 pff nz
    Ти глътна ли си хапчетата бе младеж? Какви комплекси те тресат? Аз, като един виден психолог, проучих много сериозно твоя въпрос и стигнах до извода, че наистина няма жена, достойна за теб, защото ти просто не си падаш по жени. Не се отчайвай, върни се на село (то с тая грамотност и селяндурско поведение си баш за там), поогледай се, и си хвани някоя козичка, може да си паснете идеално. Ако е по-умна от теб, не се отчайвай - важното е да се разбирате.
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Щом тях ги е срам,пък както казваш не всички имат шанс с теб-вариантът е един:ЗАГОВОРИ ГИ ТИ!Тъкмо ще си избереш коя да заговориш,тъкмо момичето,което заговориш,ще разбере че имаш интерес към нея и ще стане по-решителна.
    Щом те се страхуват от това,че си"надут"(според тяк,както твърдиш)-докажи им,че си естествен и бъди мил с тях,заговаряй ги.Повечето момичета очакват да бъдат заговорени от момчетата-явно все на такива поподаш.Щом ги е страх да отидат при теб-ти отиди при тях!!

Град
    Затворен в подземията на имението Hellsing.
    Този ненормолник Ri0o е за гозовата камера... После на сапун, а от шкембето ти ще си направя гайда!

It's a nice night... On this kind of night, I crave for blood.

bati
    Guest
    mn me kefite tc tc tc tia deto se zasqgat pove4eto se imat za ne6to ama to taka trqbva de ama vse pak nqma nujda da se vprqgate tolkova

ти си се мисли за хубав ма мен на външен вид не ме кефиш нещо типично елементарно " гъзарче " , живей си с високото самочувствие но така нищо няма да постигнеш . Ше се осъзнаеш някой ден ... а може и да не се осъзнаеш

rado1234
    Guest

re

A we pi4 ti si absoliuten ne6tastnik we-te ne te zagovariat 6tot nai-veroiatno i te go znaiat

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    ооооооооооооооооо моля виииииииииииииииии
    спрете мъките ! заключете я тая тема!!!!!!!!!!!!

2 т. от правилника. Бан на профил

RioOoOO
    Guest
    KRaLiCa_na_OrGaZmA

cesto nqma da te kefq.. vqrwam si iztyrka pytkata ot skrechove po snimkite mi ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от RioOoOO
    KRaLiCa_na_OrGaZmA

cesto nqma da te kefq.. vqrwam si iztyrka pytkata ot skrechove po snimkite mi ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]
    ти др работа нямаш ли си ?!?!

Guest
    NE az sam BASH PATRONA.. kwato rabota imam mi q vurshat moite agenti .. kapish? ili da ti go narisywam mastio probita;] ne me ZAGOWQI TI ..

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    NE az sam BASH PATRONA.. kwato rabota imam mi q vurshat moite agenti .. kapish? ili da ti go narisywam mastio probita;] ne me ZAGOWQI TI ..
    ахаххахахах кретен

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Не разбирам защо продължавате да заговаряте готяния... Човекът си направи базик с нас и ние трябва да се чустваме посрамени, трябва да запитаме Бог, защо ни позволява да живеем с такива Царе като него, след като ние в сравнение с тях сме нищо... В момент губим така ценното му време, кой знае ... може да продължава да учи английски език и да се опитва да прави закодирани съобщения/ като заглавието на темата/... Ние от простолюдието можем само да се гордеем, че хората искат и правят секс с нас, а с Царе като него само избраните /т.е. никой / Ае със здраве ... темата стана тъпа
    обичам дениту ми {}

Guest
    Царе като него, след като ние в сравнение с тях сме нищо... В момент губим така ценното му време

TAKA E PO DQVOLITE TAKA E PRAF SI MAAFAKA ;]]]]]]]]]]]
    GO BAD GO HARD

Голям фен
    ей за кой ли път се убеждавам че тя бавнотията по хората ходи!Бил си супер готин и затфа не те заоварят!Я ми отговори колко градуса температура имаш?Ние момичетата като видим някой сладур пък го заговаряме и го сваляме,щото обикновено сме по силния и по готин пол!А пък те даже не са били и достойни за тебе!Брейййййййй че красавец се извъди!Ти като застанеш пред огледалото и какво хвалиш ли си се!правиш си комплименти а?Проблем!Ами слез на земята,бе Господи, и ще си решиш проблема!Ти още малко ще кажеш че Аполон е като Квазимодо в сравнение с тебе!Я бягай си игарй,май за друго още не си порасъл!
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Голям фен
    xa.xa.xa.xa.ax palqciiiiiiiiii kazah che poveceto raboti bqha e taka za bazik taka che ne laite oshe mn pomqrcheta tapiiiiii na sicki kade mn znaete maikite vi da rodqt kradci koito da kradat ot vas i da nosqt na mene xa.xa.xa.xa.ax.xax.xa.xa.xa

чудесно!ся ни почна на серийка заучени лафчета!хахаха!абе бегай си играй в пясъчника!на 18 а?!хаххаа! ти имаш акъл на зародиш!хаххаха!ай бегай си гушкай мечето!
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Голям фен
    Град
    Pleven
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    Frank_Lampard awe pich ti si super zle maina na kuf lekar da hodq.. q ne se izkazwaj nepodgotwen.. na dr-te kwo da vi kaja ne sam tolkowa nadyt tz tz.. osobeno s pr- mi ne se dyrza nikoga taka.. no s nqkwi mastii kade ne sa hybawi a se mislqt.. kak da se dyrza.. a za pics she kacha spox.. f`chetata da si praite skrechove xaxaxaxa; ))) aleandra li kvo beshe.. zatwa li ti e))) oshe ne si me vidqla i me jelaeshhh ))) xaax nqma kvo ti prashtam na maila posle she dam nekaf link tyka,kakto kazah f`chetata da si naprajat nqkoj dr skrech.. a pichovete koito oshte ot sega zeha da hranqt.. oshe ne sa me vidqli i pocnaha da zavizdat .. no i te she si biqt po edna chikia nqma kak )))))))))))))))
    от теб ми се доповръща...
    I na men sushto..aman..
    Blame the sin, not the sinner.

Guest
    kvo da si prawq komplimenti pred ogledaloto maina gledam se mnogo vreme i se chydq to biwa krasota ama... nemoga da si se nagledam ahhh ;[

Guest
    xa.xa.xa gore selqnkata kade napisa che kato si haresala nqkoj sladyr go swalqla HAHAAHHAHA ti za sladyr kato men moze da si mectaesh moeto momiche hodi swalqi selskite tarikati i twa e )) haresala si nqkoj i go svalqla xaxaxaaxaxxax
    dj damqn - ebi si majkata pachaaa she piq chak do sytrintaaa

Цитирай Първоначално написано от RioOoOO
    KRaLiCa_na_OrGaZmA

о да направо се запали ... абе немам думи ... хахаха с тебе човек и гъза неможе да си изтърка

Фен
    Град
    NaDeJdA CiTy
    xa.xa.xa gore selqnkata kade napisa che kato si haresala nqkoj sladyr go swalqla HAHAAHHAHA ti za sladyr kato men moze da si mectaesh moeto momiche hodi swalqi selskite tarikati i twa e )) haresala si nqkoj i go svalqla xaxaxaaxaxxax
    dj damqn - ebi si majkata pachaaa she piq chak do sytrintaaa
    абе нали те видях какъв си крив бе айде стига мечта тука..... не стига че си даваш смешните снимки а пък и се наричаш готин и нз си какво после как ще те заговарят ?! спрете да пишете в тая тема че стана мн банално вече за какво ще се занимаваме с глупости.....
    Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си