.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 73

kefqt li vi abiturientskite balove

Какво мислите за абитуриентските балове, има ли смисъл във всички приготовления, официални тоалети ит.н.?

Мега фен
    Има смисъл за девойките, които ги е срам да облекат официална дреха, защото не е модерно.

Повече от фен
    Град
    ПЛОВДИВ
    Ми според мен има, защото все пак това се случва веднъж в живота и всеки иска да има хубави спомени от този ден
    So hold me when I'm here
    right me when I'm wrong
    hold me when I'm scared
    and love me when I'm gone...

Balovete sa absoliutno razhishtenie na p ari za oblekla,patuvaniq i prochie i prochie.Vinagi mojesh da si prekarash strashno got s klasa si kogato i kadeto si poiskash.Ne vijdam prosto kakuv e smisala ot vsichko tova.
    Хуя до края и душата в рая!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от >>ZLOBI4KA<<
    Ми според мен има, защото все пак това се случва веднъж в живота и всеки иска да има хубави спомени от този ден
    И аз мисля така

Голям фен
    Еми аз лично нямам търпение да дойде абитуренския ми, щото ще си имам предтекст за пазаруване А и е забавно...
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Не виждам голям смисъл в баловете освен да се пилеят пари...
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    Цитирай Първоначално написано от Циндил-Пиндил
    Не виждам голям смисъл в баловете освен да се пилеят пари...
    мда, ама аз го гледам от страната на това, че ше дойдат яко роднини и познати и... паричкиии

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Guest
    А аз го гледам от тая страна, че ще вися сума време в компанията на абсолютни дебили, които след първия час ще се напият и ще започнат да си хвърлят супер скъпите дрехи по земята и ще започнат ултра бесните гюбеци, да не говорим за лицемерното поведение, което ще обладае всички " Ооо боже, колко ще ми липсвате, повече никога няма да се видим БЛА БЛА БЛА." Никой няма да ми липсва. Скапани социални паразити. Абитуриенските балове са абсолютна безмислица.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    скъпи дрешки, солариуми, коли... абе цирк

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    А аз го гледам от тая страна, че ще вися сума време в компанията на абсолютни дебили, които след първия час ще се напият и ще започнат да си хвърлят супер скъпите дрехи по земята и ще започнат ултра бесните гюбеци, да не говорим за лицемерното поведение, което ще обладае всички " Ооо боже, колко ще ми липсвате, повече никога няма да се видим БЛА БЛА БЛА." Никой няма да ми липсва. Скапани социални паразити. Абитуриенските балове са абсолютна безмислица.
    хаха, донякъде съм съгласен де. ама аз все пак ше се преоблека, иначе край с костюма ми

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    купища пари за една вечер, има и други начини по които може да си изкара човек добре
    "Целувка за лека нощ"

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Нямам нищо против абитурентските балове даже ми харесват.Все пак завършвам гимназия ... заслужава си да се отпразнува.

П.П. Stasi`f` -> Смали този аватар.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Guest
    Поради тази причина аз дори не отидох на бала си инъче си изкарах супер с мойте авери Бал сАм ги и сАучениците

Мега фен
    Мислех, че съм единствената, на която не И е тъжно. Пиклите от класа ми се лигавеха, реваха, обсъждаха как ще реват целия 12-ти клас...

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    oooo nqmam turpenie 7 mi kl.sum no mn iskam da doide

Мега фен
    Ти ще си от ревящите.

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Ти ще си от ревящите.
    haahahahah ti kak go preceni tove e 1 put v jivota i se nadqvam da e hubavo jivota si moi

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Мислех, че съм единствената, на която не И е тъжно. Пиклите от класа ми се лигавеха, реваха, обсъждаха как ще реват целия 12-ти клас...
    а нашите момичета, освен традиционните планове за рокли, гримове, козметици, солариуми и т.н., веднъж ги чух да планират кога и къде ще се разреват!!!

Това с реването е лицемерие.

Аз ще отида на бала си, нищо че не съм му особен фен. Хората от класа ми може и да са смотаняци, но ще ми липсват... в това съм сигурен.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    а нашите момичета, освен традиционните планове за рокли, гримове, козметици, солариуми и т.н., веднъж ги чух да планират кога и къде ще се разреват!!!
    Не се бях смяла така от дни. Благодаря.

А най-глупавото е, че няма смисъл да се плаче. Ако някой ти е приятел от класа, задължително ще се виждате след това.

Всички казвате 'разхищение на пари,суетни,показни....'и там подобните.Ноо като дойде бала и всички кой от кой гледа да се покаже с най-якото.Не съм ли права?

По темата: Да има смисъл,защото това е един спомен с който ще отпразниваш ЗАВЪРШВАНЕТО си от училището.От там е друг въпроса на кой кви са му възможностите.
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Има смисъл според мен, да. Балът е само веднъж в живота...

Мега фен
    Аз "най-якото" съм го носила и по улиците, бижуто от бала съм го носила поне 20 пъти.

Супер фен
    както на всеки бал всеки гледа да е облечен добре (т.е. по-доре от другия) конкуренцията е голяма а и мисля че момичетата хич не пестят пари за тоалети то за тях винаги е важно да са стилни и елегантни коя от коя повече

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си