- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kefqt li vi abiturientskite balove
Какво мислите за абитуриентските балове, има ли смисъл във всички приготовления, официални тоалети ит.н.?
Има смисъл за девойките, които ги е срам да облекат официална дреха, защото не е модерно.
Ми според мен има, защото все пак това се случва веднъж в живота и всеки иска да има хубави спомени от този ден
So hold me when I'm here
right me when I'm wrong
hold me when I'm scared
and love me when I'm gone...
Balovete sa absoliutno razhishtenie na p ari za oblekla,patuvaniq i prochie i prochie.Vinagi mojesh da si prekarash strashno got s klasa si kogato i kadeto si poiskash.Ne vijdam prosto kakuv e smisala ot vsichko tova.
Хуя до края и душата в рая!
И аз мисля такаПървоначално написано от >>ZLOBI4KA<<
Еми аз лично нямам търпение да дойде абитуренския ми, щото ще си имам предтекст за пазаруванеА и е забавно...
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Не виждам голям смисъл в баловете освен да се пилеят пари...
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
мда, ама аз го гледам от страната на това, че ше дойдат яко роднини и познати и... паричкиииПървоначално написано от Циндил-Пиндил
![]()
![]()
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
А аз го гледам от тая страна, че ще вися сума време в компанията на абсолютни дебили, които след първия час ще се напият и ще започнат да си хвърлят супер скъпите дрехи по земята и ще започнат ултра бесните гюбеци, да не говорим за лицемерното поведение, което ще обладае всички " Ооо боже, колко ще ми липсвате, повече никога няма да се видим БЛА БЛА БЛА." Никой няма да ми липсва. Скапани социални паразити. Абитуриенските балове са абсолютна безмислица.
хаха, донякъде съм съгласен де. ама аз все пак ше се преоблека, иначе край с костюма миПървоначално написано от Анонимко
![]()
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
купища пари за една вечер, има и други начини по които може да си изкара човек добре
"Целувка за лека нощ"
Нямам нищо против абитурентските балове даже ми харесват.Все пак завършвам гимназия ... заслужава си да се отпразнува.
П.П. Stasi`f` -> Смали този аватар.
Поради тази причина аз дори не отидох на бала си инъче си изкарах супер с мойте авериА аз го гледам от тая страна, че ще вися сума време в компанията на абсолютни дебили, които след първия час ще се напият и ще започнат да си хвърлят супер скъпите дрехи по земята и ще започнат ултра бесните гюбеци, да не говорим за лицемерното поведение, което ще обладае всички " Ооо боже, колко ще ми липсвате, повече никога няма да се видим БЛА БЛА БЛА." Никой няма да ми липсва. Скапани социални паразити. Абитуриенските балове са абсолютна безмислица.![]()
Бал сАм ги и сАучениците
![]()
Мислех, че съм единствената, на която не И е тъжно. Пиклите от класа ми се лигавеха, реваха, обсъждаха как ще реват целия 12-ти клас...
oooo nqmam turpenie 7 mi kl.sum no mn iskam da doide
Ти ще си от ревящите.
haahahahah ti kak go preceni tove e 1 put v jivota i se nadqvam da e hubavo jivota si moiПървоначално написано от `Death`Whore`
а нашите момичета, освен традиционните планове за рокли, гримове, козметици, солариуми и т.н., веднъж ги чух да планират кога и къде ще се разреват!!!Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
Това с реването е лицемерие.Първоначално написано от `Death`Whore`
Аз ще отида на бала си, нищо че не съм му особен фен. Хората от класа ми може и да са смотаняци, но ще ми липсват... в това съм сигурен.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Не се бях смяла така от дни. Благодаря.Първоначално написано от Lake_bodom
А най-глупавото е, че няма смисъл да се плаче. Ако някой ти е приятел от класа, задължително ще се виждате след това.
Всички казвате 'разхищение на пари,суетни,показни....'и там подобните.Ноо като дойде бала и всички кой от кой гледа да се покаже с най-якото.Не съм ли права?
![]()
![]()
По темата: Да има смисъл,защото това е един спомен с който ще отпразниваш ЗАВЪРШВАНЕТО си от училището.От там е друг въпроса на кой кви са му възможностите.
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Аз "най-якото" съм го носила и по улиците, бижуто от бала съм го носила поне 20 пъти.
както на всеки бал всеки гледа да е облечен добре (т.е. по-доре от другия) конкуренцията е голяма а и мисля че момичетата хич не пестят пари за тоалетито за тях винаги е важно да са стилни и елегантни коя от коя повече
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?