.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    des4o
    Guest

vupros4e i kum dvata pola...

mom4e na 18 godini sum i do sega ne sum si brusnal krakata, no vse pove4e zabelqzvam 4e mujete si gi epilirat i moite kosmqsali kraza ne mislq 4e biha hvanali jenskoto oko.da si gi obrusna li si?

Супер фен Аватара на pinki
    Ami az li4no ..kato se zamislq ne mi be6e pravelo vpe4atlenie dali mom4etata si brusnat krakata!!? No ako si re6il da spi6 s momi4e 6te e xybavo da predprieme6 ne6to za premaxvaneto na kosmite,za6toto na neq ne i bi bilo priqtno da i bode6!4atka6 \/
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Супер фен
    Да й боде, малеееееееееее. NC, nc, зарад едните моми ли ще се бръснеш. Обръсни се ако ти е кеф, а не да впечатляваш някви 14-15г. момичета.

Абе да ти кажа,на мен въобще па не ми прави впечатление дали е с косми по краката или не. А те ще боцкат само ако си ги бръснал преди това.Аз поне нищо не усещам и нямам проблеми като съм с моя. Според мен момчетата не е нужно да се бръснат.На мен и така ми харесват . Пък ако почнеш...колко ще се занимаваш да ги мааахаш...нали съм момиче-знам.
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

puhi
    Guest
    na men li4no poniakoga mi e dosta zabavno da vidia niakoe mom4e s obrysnati kraka vseki si ima mnenie,no ne si struva.vse pak ne si madama pyk i ako vednuj se obrysne6,togava ve4e 6te stanat bocka6ti.ti re6ava6

Голям фен
    Град
    United We Love You
    На мен по ми харесват бръснатите мъжки крака. Бръсни си ги.
    т. 2, 9

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    На мен не ми прави впечатление, ако има косми, но пък ако е с обръснати крака венага забелязвам...не знам и аз защо. Мисля, че това си е въпрос на личен вкус дали да ги бръснеш или не ( за момчетата говоря де )
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

недей
    пу*ьовско е

Guest

Re: vupros4e i kum dvata pola...

Цитирай Първоначално написано от des4o
    mom4e na 18 godini sum i do sega ne sum si brusnal krakata, no vse pove4e zabelqzvam 4e mujete si gi epilirat i moite kosmqsali kraza ne mislq 4e biha hvanali jenskoto oko.da si gi obrusna li si?

ами виж сега не гледаи другите мъже гледаи си себе си
    аз по принцип познавам моми4ета които им харесва мъжете да са с косми по тялото по краката и т.н
    др моми4ета харесват 4исто тяло от страна на мъжа
    зависи за какво иска6 да брусне6 краката си
    ако е само за едно моми4е -според мен не го прави
    и по принцип не го прави
    ако ти харесва да си с косми остани с косми
    ако не ти харесва ги махни

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Да й боде, малеееееееееее. NC, nc, зарад едните моми ли ще се бръснеш. Обръсни се ако ти е кеф, а не да впечатляваш някви 14-15г. момичета.
    ама ако момичето не е обезкосмено...ще писнеш в леглото не бе шегувам се....на някои мъже космите им предават по мъжествен вид...и да знаеш...., че ако ги махнеш 1...(с бръснене говоря) ще порастът по големи ....по дебели...и т.н.

Мега фен
    Стига лиготии! Ако ви възбуждат гладки крака, спете с момичета! Нормално е мъжът да е окосмен по ръцете и краката! Иначе е жена с пишка.[/list]

Голям фен
    Град
    United We Love You
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Стига лиготии! Ако ви възбуждат гладки крака, спете с момичета! Нормално е мъжът да е окосмен по ръцете и краката! Иначе е жена с пишка.[/list]
    Смешно исказване.
    Тогава повечето футболисти да се жени , а? хахаха
    т. 2, 9

Мега фен
    Когато се налага, е друго. И колоездачите си обезкосмяват краката.

Теб възбуждат ли те гладки крака?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от SeXyTo_f
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    ама ако момичето не е обезкосмено...ще писнеш в леглото не бе шегувам се....на някои мъже космите им предават по мъжествен вид...и да знаеш...., че ако ги махнеш 1...(с бръснене говоря) ще порастът по големи ....по дебели...и т.н.
    При момичетата е съвсем различно. Ще писна естествено, ако има по-космати крака от мен.

ami mislq 45e ti sam trq da precenish dali da si gi maxnesh as ne mislq 4e edin muj e mno grozen s kosmi e zavi si de zavisi ot si4ko
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

nasty_f
    Guest
    Maj s obrasnati kraka-UJASSSSSSSSSSS!Tova e mnogo tapo be 4ovek.NE GO PRAVI!6te sujalqva6,vqrvai mi,ne go pravi S tolkova priqtelki sme komentirali i izvoda e 4e ako muj si brasne krakata ima 4-ri pri4ini:
    1.ili e gei
    2.ili e pederast
    3.ili se nalaga ot profesiqta mu
    4.ili e dvutaktov
    Predstavete si momi4eta ako gadjeto vi kakto si izlizate i te e viknal na kafe vnezapno da izlizate i ne si imala vazmojnost da se obrasne6-gadjeto ti e s po-gladki kraka ot tvoite-pfffffxaxaxa.Mom4e li si,tapo e da si brusne6 krakata,vse edno momi4e da si obrasne bradata.xaxa.ne go pravi-li4no mnenie(vpro4em i na vsi4ki moi priqtelki)

nasty_f
    Guest
    iskah da kaja,4e se obarkah:
    1.ili e gei
    2.ili e pederastttttt
    i t.n.

Голям фен
    Град
    United We Love You
    Когато се налага, е друго. И колоездачите си обезкосмяват краката.

Теб възбуждат ли те гладки крака?
    Да , възбуждат ме.По-добре от някаква гора от косми.
    т. 2, 9

Мега фен
    Не всички мъже са горили.

Според мен недей!

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Em za me nqma golqmo zna4enie stiga kosmite da ne a ujasno mnogo.Ako isaka6 gi mahni ne e 4ak tolkova fatalno ako ne go napavi6

Фен
    Град
    по света и у нас
    Ami ne e ossobenno da vidi6 mom4e s dalgi 4erni kosmi-kato maimuna v ktakata .Ako iska6 moje6 i da ne gi pipa6 ama tva e tvoe re6enie

Според мен не е така.за ръцете нп,но на мен лично не ми харесва краката на момчетата/мъжете да са мн окосмени.дори и да са им гладки краката това не ги правят жени.какво?окосмяването по краката ли прави мъжът мъж-НЕ мисля.дори с гладки крака еидн мъж е мн по-секси поне според мен. :P

Guest

Re: vupros4e i kum dvata pola...

awe q ne se brysni.

Фен Аватара на Poulet
    Град
    София
    Така е,подкрепям!
    Две хубави очи,
    Душата на дете.
    В две хубави очи
    Музика лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си