Цитирай Първоначално написано от Tangerine
Дълго време си нямах приятел, но най-накрая щастието ми се усмихна.
Много съм щастлива и наистина го обичам, само дето баща ми не знае.
И по-добре, че не знае, защото ако разбере първо ще претрепе него, после мен. Не, баща ми не е някой психар или нещо от типа, но просто не удобрява вкуса ми спрямо момчетата. Аз и аз малко се срамувам... но просто тези момчета ме привличат... тези с дългите коси, кожените якета, моторите... истинските метъли и рокери.
Самата аз съм метълка, но не явна. Искам да кажа, че не нося черни дрехи или нещо такова... просто съм такава по-душа.
Майка ми знае за това момче, защото точно тя ни запозна и смята, че е свестен. Малко е смешно, майка ти да те запознае с гаджето... ама...
Само, че баща ми ако разбере... ле-ле...
Заставила съм майка ми да не му казва, нищо защото тогава лошо ни се пише и на двете. Първо на нея, за дето ме е запознала с него, второ на мен, за дето съм тръгнала с "този пропаднал наркоман".
Какво да правя? Как да му кажа? Или изобщо да не му казвам? Не мога да продължавам да се крия! Вече оправданията от типа на "излизам с приятелки" станаха доста подозрителни. Моля ви помогнете ми!
1.няма кво да се срамува6 от вкуса си,те тея мом4ета са най яките
2.по добре не казвай на бащата,ти сама си знаеш 4е 6е стане лошо ,пък ако разбере-стискам палци да измисли6 добро оправдание
аре успех