- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ако баща ми разбере е свършено с мен...
Еми гледай сега...Ако е един от ония миришещите,некъпещите се и тъпираните да ти кажа и аз бих бил против.Обаче ако си е нормален метъл,то тогава не виждам нищо лошо.Но няма да ти кажа да поговориш с него,а ще ти кажа нещо друго.Действай бавно-бавно...агали-агали...щото и сестра ми точно на 17 се фана с един арменец(Бтв,той е много пекан и точен пич!),който беше на околооо...нз точно...май 24-25...няма значение...никой не искаше тя да е с него,но ето факт,все още са заедно!Така че започни да му намекваш че вече не си малка и че си си намерила...ъъъъъъъъ...другар че в живота...ако е от разбраните ще разбере на къде духа вятъра и ще каже "ми запознай ме" и кат ги запознаеш ще не ще нищо не мое ти каже...най-много да го изгониПървоначално написано от Tangerine
У другата възможност е че ако ти почнеш да му намекваш и той се окаже от неразбраните и ше почне да ти вика "малка си...няма да се занимаваш с момчета" и т.н.Тогава ще чакаш да разбере че все пак си достатъчно голяма...естествено всичко това няма да му го изтърсиш на един път,а лека-полека,ден след ден ще му намекваш за тая тема и така...дано да те разбере и да не те мисли за малка...
П.С.Правя си тези изводи(че баща ти те мисли за много малка),поради начина по-който го казваш : "Ако баща ми разбере е свършено с мен..."...демек ако разбере че дъщеря му е започнала да се превръща в жена и ше му стане кофти...все пак разбери го и ти де...а,бтв тва си е бащинска ревност!Така че...внимавай...бащите са много чувствителни,точно по отношение на дъщерите си...
П.С.Това е мнение написано в/у наблюденията ми!Не гарантирам че всичко е точно така.