Цитирай Първоначално написано от Tangerine
Цитирай Първоначално написано от Lost Soldier
Ти на колко години си?Гаджето на колко години е?Баща ти на колко огдини е?Майка ти на колко години е?Айде отговори на тия въпросчета и ще ти поставя диагноза.
На 17 съм. Той е на 19. Мисля, че годините на баща ми нямат значение... ама все пак 47.
А за това, че параноясвам... ами нормално е. Като знам какво може да ми се случи.
Еми гледай сега...Ако е един от ония миришещите,некъпещите се и тъпираните да ти кажа и аз бих бил против.Обаче ако си е нормален метъл,то тогава не виждам нищо лошо.Но няма да ти кажа да поговориш с него,а ще ти кажа нещо друго.Действай бавно-бавно...агали-агали...щото и сестра ми точно на 17 се фана с един арменец(Бтв,той е много пекан и точен пич!),който беше на околооо...нз точно...май 24-25...няма значение...никой не искаше тя да е с него,но ето факт,все още са заедно!Така че започни да му намекваш че вече не си малка и че си си намерила...ъъъъъъъъ...другар че в живота...ако е от разбраните ще разбере на къде духа вятъра и ще каже "ми запознай ме" и кат ги запознаеш ще не ще нищо не мое ти каже...най-много да го изгони
У другата възможност е че ако ти почнеш да му намекваш и той се окаже от неразбраните и ше почне да ти вика "малка си...няма да се занимаваш с момчета" и т.н.Тогава ще чакаш да разбере че все пак си достатъчно голяма...естествено всичко това няма да му го изтърсиш на един път,а лека-полека,ден след ден ще му намекваш за тая тема и така...дано да те разбере и да не те мисли за малка...

П.С.Правя си тези изводи(че баща ти те мисли за много малка),поради начина по-който го казваш : "Ако баща ми разбере е свършено с мен..."...демек ако разбере че дъщеря му е започнала да се превръща в жена и ше му стане кофти...все пак разбери го и ти де...а,бтв тва си е бащинска ревност!Така че...внимавай...бащите са много чувствителни,точно по отношение на дъщерите си...

П.С.Това е мнение написано в/у наблюденията ми!Не гарантирам че всичко е точно така.