- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво харесват момчетата?
Мноо гадно да екосмата особено долу - отгоре може да има една тънка черта ама около входа трябва да е разчистено
tyka tva ne opira da lubof be gajdo - ako mi dojdesh takava prosto naj-malkoto e da te zarewa
Без косми,без пъпки,не харесваме големи срамни устни
Ako obicham momicheto do men nqma da mi povliqe kakvo ima tam dolu ; )
Да , ама едва ли искаш да плюеш косми след всяко лизанеПървоначално написано от NeSTa_86
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Аман от безчувствени мъже! Какъв е проблемът да кажете на момичето да се обръсне отдолу? Щели да го зарязват...боже! Или просто без лизане.
xaxaxa az vikam da ne lija veche nikoga v jivota mi xhaxhahПървоначално написано от skate_warrior
Lizal sum momiche bez kosmi i ne mi beshe nikak priqtno..ne ot mirizmata..mirisheshe si super, no prsoto kato mi se razteche v ustata i.....blqx gadno mi stava![]()
и да има косми, нека не са по-дълги от 1-2мм![]()
Poznavam edno momi4e koeto se kazva Veronika i otdolu se brusne pod formata na VOstavq suvsem malki kosum4eta koito vuob6te ne pre4at
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...