- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мини анкета за момичета !
оффф и тея момчетата от моя клас кво ги е хванала манията да си бръснат краката.и то се бръснат тези които нямат кой знае колко големи косми!
един беше споменал,че иска и на ръцете да си ги маха...ужас!аз нямам нищо против да си ги махат космите на краката,но само ако имат много!
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
На мен не ми пречат космите по краката на мъжете. А и мъж с гладки крака ми изглежда много смешно...
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
абсолютно съгласнаПървоначално написано от I_love_dead_people
![]()
Chesno kazano ne mi puka dali she ima kosmi ili ne.. bash po krakata si e normalno.. ama sq ne govorim za nekoq gora de!
ami zavisi kvo e koli4estvoto,no po princip se kefq na obezkosmeni.ama e mn typo kato e na plaja i ako se obeskosmqva samo do kolqnoto....brrr
Харесва ми без![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Ami vse mi e taq stiga da ne e obrasal kato maimuna...ina4e kat xaresvam edno mom4e ne gledam mn vun6niq vid........![]()
Spored mene.............napravo 6te e SUPERako vsichki mom4eta prestanat da se pritesnqvat ot obiditena glupavite i se obrusnat.Az li4no haresvam mom4etata da sa poddyrjani. \/
mmmmmmmmmmmmmm..............:P~~~~~~~~``
съгласнаПървоначално написано от Анонимко
![]()
mi ne e samo pederasko 4algarsko e ! sledovatelno 4algarite sa pederasi!Първоначално написано от ~KUCHKATA~
a ako iska6 da si oformi i kosmite nad kura f triugalnik ? po li 6te kefi a ? 4algarski pri6tqfki....Първоначално написано от honey91
![]()
![]()
WITHOUT WORDS !!!
според мен всеки си има вкус и тва че някои мъж се е обръснал отдолу и по краката не го прави задължително гей!може просто на него така да му харесва. както при нас е по яко да няма косми така е и при мъжете.
а иначе за космите-мразя ги но все пак ако има някое изпуснато косъмче едвам забележимо не сам против него![]()
![]()
Mi ne mi pre4at mom4eta s kosmi...sa ako sa prekaleno podybre da maxnat ina4e nqmam nishty protif i teq deto si g imaxat....
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
e kvo sa krakata mi sa super kosmati, ama super i 6e trugna gi brasna 6oto na momi4etata tei im e skefnato, da da nqmam si druga rabota, skoro i drugi gluposti 6e iskate da praim, ei tei 6o ne se lakirate da si opraite noktite i blabalbalba, kat ne vi e kef.......ne se ebete s kosmati
И аз се присъединявам към васПървоначално написано от xOtkiSsSs
![]()
Сългасен на 100%Първоначално написано от Анонимко
=D> =D> =D> =D> =D> =D>
Abe ne e lo6o da se poddarjat, ama ako imat kosmi (ne prakaleno mn oba4e) ne e problem!
![]()
i az sam na tva mnenie pedal4eta navsqkadeПървоначално написано от `Dea th`Whore`
![]()
se mi e taq...po mujestveno e sus po sexy e bez...
axhhaxi az nz kfo kazah![]()
The pain is temporary!
ei macka kartinkite ot profila ti sa mi mn poznati ot nqkade q kaji ot kade sa nqkoi film ili kvoПървоначално написано от I_love_dead_people
изцяло ПРОТИВ мом4ета с обезкосмени крака!!!
"Смъртта на един човек е трагедия. Смъртта на милиони е просто статистика."
Йосиф Висарионович Джугашвили - Сталин