- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мини анкета за момичета !
хехе естествено е повечето момичета да харесват обезкосмените мъже...по-привлекателно е![]()
protiv- tva si e moe mnenie mom4etata da si pravqt kakvoto iskat![]()
Няма да казвам, че е педалско, само защото знам, че ще получа критики от много страни...Но когато си представя момче с епилатор ми става смешно...Депилиращите кремове, женските самобръсначки,епилаторите и т.н. са произведени за момичета и като цяло за жени, а не за момчета. Не бих понесла приятелят ми да е по-гладък от мен...А вие?Какво привлекателно намирате в гладките МЪЖКИ крака не знам...
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
на мене пак мн пове4е ми харесва когато едно мом4е е с гладки кракамисля 4е е много по хегиени4но и много по секси
но не е задълвително де ако приятеля ми не е с гладки крака няма по малко да го оби4ам
![]()
nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi
Не си падам по епилирани момчета, така че предпочитам да са естествени.
I'm no innocent child, baby
Keep on treating me wild
Treat me rough!
I've been pampered enough, baby
Don't you dare to handle me with care!
ако не е много космат - нека си му седят, но ако е като горила ... еми гнусно е сега![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
na mene pyk si mi xaresvat s kosmite mn po dobre sa taka otkolkoto da si gi mahat s nqkoq samoobrysna4ka i dneska zabravili utre zabravili i nqkakvi naboli kosmi posle
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Първоначално написано от Циндил-Пиндил
Mpa3я noHeдEлHuЦuTe...
bez
mii 4sno kazano predpo4itam bez i sum na mnenie 4e nqma ni6to lo6o v tva ako na mom4eto mu haresva za6to da ne pravi tova ne go pravi pedal :P
LoVe Is iN tHe AiR))
Adski mnogo mrazq muje s brusnati kraka i gurdi . Male kvo e geisko . Izobshto tolkova mi lazqt po nervite i sa mi mnogo jalki . Za men tva ne sa muje . Malko gadni4ko prozvu4ah , ama tva mi e mnenieto .
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
БЕЗ косми естествено!
и аз съм на това мнение[/i][/b]...ако не е много космат - нека си му седят, но ако е като горила ... еми гнусно е сега ...
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
това не е до хигиената,а до това колко добре се чувстваш.И все пак пребпочитам гладки крака.Изобщо всичко да е гладко.
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
без косми определено е много по-яко \/
...човек е това,което му остане, след като загуби всичко ...
Против махането им. Според мен това е нормално, а не да си ги бръснат като полуидиоти.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
![]()
Аз съм без!![]()
Не харесвам глисти (както и горили, де). Златната среда си е идеално...
гладки мъжки крака....тфа е гадно![]()
az sam protiv!!!
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!