- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мини анкета за момичета !
много искам да впечетля едно момче но незнам как моля ви дайте ми съвет с гърди с косата с лицето с физиономии моляви спешно е много ви се моля помогнете ми. :smt010
Emii za men chesno kazano ne e tolkova vajno , no sushto mnogo se draznq kogata chuq izkazvaniq na momcheta che tva bilo pedalsko i nz si kvo oshte ...vsqko momche samo si precenq kak da poddurja svoq vunshen vid...
Nikoga nqma da namerish jena bez gotov otgovor,osven ako ne se okaje bez ezik!!!
Ясно е, че всеки преценява какво да прави с тялото си, но това не пречи на другите да му лепнат етикет заради външността. Всеки го прави.
spored men ako si haresva6 ili daje obi4a6 mom4eto mn 6ti puka za kosmite!moq s tqh i bez tqh se 6te si go obi4am!za men naistina nqma zna4enie,no po temata mai s kosmi e po dobre-izglezda mi po mujestveno
Spored men nqma ni6to pederasko v tova edno mom4e da si maha kosmite na krakata,no vupreki tova smqtam,4e ako edno mom4e pritejava nqkakuv 4ar,nqma smisal da stiga do takiva krainosti.Li4no na men mi haresvat i dvata varqnta-stiga mom4eto naistina da e gotin.![]()
Ne sujalqvai za tova,koeto si napravil,a za tova,koeto ne si.Ne vqrvai v 4udesa,raz4itai na tqh.Ne pozvolqvai na straha da provalq jivota ti,za6toto koito ne riskuva,riskuva o6te pove4e.I nqma po neyspe6en opit ot neopitaniq.
mi za sujalenie adski si prava,no prosto ponqkoga horata sa dosta povurhnostni v tva otnoshenie gledaiki samo vunshnosta i "lepvaiki etiketi" kakto ti kaza...Първоначално написано от `Death`Whore`
Nikoga nqma da namerish jena bez gotov otgovor,osven ako ne se okaje bez ezik!!!
hahaha po me kefi da sa s kosmi.. tai kato vidq mom4e s gladko izbrusnati kraka mi napomnq za....... momi4etata... i si mislq 4e 4oveka e gei sry moe mnenie za kosmite po krakata na mom4etata sum![]()
zavisi ot kosmite no mislq
4e nema po4ti nikfo zna4enie no
est po qko e bez kosmi spored mene
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
az li4no sum protiv
i az sam protiv
Li4no az predpo4itam kolkot kosmi si mu e dal gospod po krakata tolkos da si sedqt...ebahti sia nqa se srawnqwame koi e po gladak po krakata....moq maj sa6to si gi maha orewah my sweta ama da prai kot si iska....az sa6to ne wijdam ob6to mejdu higiena na krakata i laskawi majki geiski kra4encadeeba 6tom trqalo seki maj da e tolkos gladak ai kajete na ba6ta si da si obrasne krakata da widim kaf 6a my e otgowora
![]()
![]()
![]()
![]()
Нямам мнение...И за и против![]()
mom4e s gladki kraka-sexyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy![]()
KoGaTo Me4tITe Sa Na PaRvO mQsTo,VsI4kO e VaZmOJnO.....
Това, че не виждате връзка м/у обезкосмяването и хигиената е поради липса на запознатост с темата. Леля ми и калеко ми са доктори и са ми казва ли, че по време на премахването на косми е по-добре да сте в стая (че то къде другаде да си махнете), но след това не излизайте веднага (слд около 30-60 мин.), защото може да ви се появят пъпчици по краката (както се случва с 1 мой friend). Аз съм момче и мисля, че е по-добре да си ги махаме на краката - 1во- по-естетично е, 2ро- няма нищо гейско в това, 3то- не ви ли е по-добре да погалите някой гладичък крак, вместо гора от косми (пък ако са малко космите на момчето, няма проблем да си ги остави).
Абе с косми като чели по-ми харесва.Не говоря чак като маймуна да бъде..Но Все пак аз съм момичето нали?!![]()
ЖиВоТ Без ЛюБов,Не е ЖиВоТ, а СъщЕстВувАнЕ!
момче без косми -![]()
Midnight,
I'm drunk,
I don't give a fuck...
ima li zna4enie?![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
protiv kosmite,ako sa prekaleno mnogo,ako ima6 malko i ne se vijdat po biva,ama nqkva gora..![]()
![]()
az predpo4itam na krakata da imat,po majestveno e!
Значи преди една седмица се върнах от морето и нали ми правеше впечатление окосмяването по краката на момчетата.Имаше едно момче,което имаше адски много косми по краката,то си беше направо гора.Ето в такъв случай смятам,че трябва да се обезкосмяват,но момчета,при които окосмяването е нормално-твърдо против съм да ги махат![]()
ЗА!![]()
Ебахти тъпия въпрос, честно! Защо сте решили, че трябва във всяка тема да присъстват въпросните 'за' и 'против', не знам, но е малоумно. Още малко ще направите тема "За и против чили соса", ако вече не сте, де!
Супер смотана гледка са гладките мъжки крака. Остава само и да си говорим с младежа за бръснене, кола маски и тем подобни простотии, и да гледаме на кой са по-гладки краката...чудно!![]()
bez kosmi e mn po dobre,no i da e sus...az nqmam protiv{ }
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!