.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 158
    много искам да впечетля едно момче но незнам как моля ви дайте ми съвет с гърди с косата с лицето с физиономии моляви спешно е много ви се моля помогнете ми. :smt010

Emii za men chesno kazano ne e tolkova vajno , no sushto mnogo se draznq kogata chuq izkazvaniq na momcheta che tva bilo pedalsko i nz si kvo oshte ...vsqko momche samo si precenq kak da poddurja svoq vunshen vid...
    Nikoga nqma da namerish jena bez gotov otgovor,osven ako ne se okaje bez ezik!!!

Мега фен
    Ясно е, че всеки преценява какво да прави с тялото си, но това не пречи на другите да му лепнат етикет заради външността. Всеки го прави.

spored men ako si haresva6 ili daje obi4a6 mom4eto mn 6ti puka za kosmite!moq s tqh i bez tqh se 6te si go obi4am!za men naistina nqma zna4enie,no po temata mai s kosmi e po dobre-izglezda mi po mujestveno

Град
    sofiq
    Spored men nqma ni6to pederasko v tova edno mom4e da si maha kosmite na krakata,no vupreki tova smqtam,4e ako edno mom4e pritejava nqkakuv 4ar,nqma smisal da stiga do takiva krainosti.Li4no na men mi haresvat i dvata varqnta-stiga mom4eto naistina da e gotin.
    Ne sujalqvai za tova,koeto si napravil,a za tova,koeto ne si.Ne vqrvai v 4udesa,raz4itai na tqh.Ne pozvolqvai na straha da provalq jivota ti,za6toto koito ne riskuva,riskuva o6te pove4e.I nqma po neyspe6en opit ot neopitaniq.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Ясно е, че всеки преценява какво да прави с тялото си, но това не пречи на другите да му лепнат етикет заради външността. Всеки го прави.
    mi za sujalenie adski si prava,no prosto ponqkoga horata sa dosta povurhnostni v tva otnoshenie gledaiki samo vunshnosta i "lepvaiki etiketi" kakto ti kaza...
    Nikoga nqma da namerish jena bez gotov otgovor,osven ako ne se okaje bez ezik!!!

Голям фен Аватара на thirteen
    Харесва ми такъв,какъвто си е...

hahaha po me kefi da sa s kosmi.. tai kato vidq mom4e s gladko izbrusnati kraka mi napomnq za....... momi4etata... i si mislq 4e 4oveka e gei sry moe mnenie za kosmite po krakata na mom4etata sum

Супер фен
    Град
    до тебе...
    zavisi ot kosmite no mislq
    4e nema po4ti nikfo zna4enie no
    est po qko e bez kosmi spored mene
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    Na men mi e vse 1, dali e s ili bez kosmi na krakata ! No ako ima mn shte e dobre da si gi mahne.. no inache ne mi prechi .

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

az li4no sum protiv

Guest
    i az sam protiv

Iumi
    Guest
    Li4no az predpo4itam kolkot kosmi si mu e dal gospod po krakata tolkos da si sedqt...ebahti sia nqa se srawnqwame koi e po gladak po krakata....moq maj sa6to si gi maha orewah my sweta ama da prai kot si iska....az sa6to ne wijdam ob6to mejdu higiena na krakata i laskawi majki geiski kra4enca deeba 6tom trqalo seki maj da e tolkos gladak ai kajete na ba6ta si da si obrasne krakata da widim kaf 6a my e otgowora

Супер фен
    Нямам мнение...И за и против

mom4e s gladki kraka-sexyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
    KoGaTo Me4tITe Sa Na PaRvO mQsTo,VsI4kO e VaZmOJnO.....

Това, че не виждате връзка м/у обезкосмяването и хигиената е поради липса на запознатост с темата. Леля ми и калеко ми са доктори и са ми казва ли, че по време на премахването на косми е по-добре да сте в стая (че то къде другаде да си махнете), но след това не излизайте веднага (слд около 30-60 мин.), защото може да ви се появят пъпчици по краката (както се случва с 1 мой friend). Аз съм момче и мисля, че е по-добре да си ги махаме на краката - 1во- по-естетично е, 2ро- няма нищо гейско в това, 3то- не ви ли е по-добре да погалите някой гладичък крак, вместо гора от косми (пък ако са малко космите на момчето, няма проблем да си ги остави).

Град
    Sofia
    Абе с косми като чели по-ми харесва.Не говоря чак като маймуна да бъде..Но Все пак аз съм момичето нали?!
    ЖиВоТ Без ЛюБов,Не е ЖиВоТ, а СъщЕстВувАнЕ!

момче без косми -
    Midnight,
    I'm drunk,
    I don't give a fuck...

ima li zna4enie?
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Guest
    protiv kosmite,ako sa prekaleno mnogo,ako ima6 malko i ne se vijdat po biva,ama nqkva gora..

Guest
    az predpo4itam na krakata da imat,po majestveno e!

Guest
    Значи преди една седмица се върнах от морето и нали ми правеше впечатление окосмяването по краката на момчетата.Имаше едно момче,което имаше адски много косми по краката,то си беше направо гора.Ето в такъв случай смятам,че трябва да се обезкосмяват,но момчета,при които окосмяването е нормално-твърдо против съм да ги махат

Повече от фен
    ЗА!
    Ебахти тъпия въпрос, честно! Защо сте решили, че трябва във всяка тема да присъстват въпросните 'за' и 'против', не знам, но е малоумно. Още малко ще направите тема "За и против чили соса", ако вече не сте, де!

Супер смотана гледка са гладките мъжки крака. Остава само и да си говорим с младежа за бръснене, кола маски и тем подобни простотии, и да гледаме на кой са по-гладки краката...чудно!

Определено е по-добре без косми, но нямам нищо против ако има малко
    Танцът е вертикалното изразяване на хоризонталното желание...

bez kosmi e mn po dobre,no i da e sus...az nqmam protiv { }
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си