- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мини анкета за момичета !
smqtam 4e e normalno mom4etata da ne si mahat kosmite ama ako sa mnojko stava gadno ama ina4e na men mi izglejda mn sme6no mom4e s epilirani kraka![]()
нямам предпо4итания,но ако един мъж пък е супер гладък,би ми изглеждало малко геиско,макар 4е не е![]()
Първоначално написано от kudravoto
![]()
зависи от количествотопък и от самото момче.![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
ako sa super dulgi i tumni,tvurdo za mahaneto!dobre e ako ne hodqt na kola,pone s ma6inka za podstrigvane da gi mahat mom4etata.
mi zavisi kolko sa ako sa dosta po dobre e da gi nqma no ako sa po malko da si stoqt..no 4esno kaznao pove4e mi haresvat da nqmat
сПоМеНиТЕ сИ пРеДиШнИ сЛаГаМ В ГрАФаТа #БиВшИ#
Живей И НиКоГа Не ПлаЧи За ТоВа КоеТо Cи НяМаЛа...ОсТаВи ДруГиТе Да ПлаЧаТ За ТоВа Че Са НяМаЛи ТеБ!!!
Ами това си е въпрос на избор и според мен не е от голямо значение дали ще е с косми или без
ами на мен ми е много яко когато гледам някое момче по шорти и с едни такива рунтави косми. симпатично ми е някво. иначе ако окосмяването е в повече, няма нищо лошо космите да се махнат. така мисла аз :Р
emi predpo4itam s kosmi za6toto izglejda mn po mujestveno,no ako ima prekaleno mn po dobre da si gi maxne za6toto izglejda otvratitelno :smt102
gledai vinagi napred za6toto ne moje6 da promeni6 ni6to v minaloto no moje6 v nastoq6teto...
Protiv.Mn po-seksi i krasivo sedi kojata kogato e obezkosmena dori i kato stava vupros za mom4eta.
I az neznam chestno akzno..nqkak si nevurvi gadjeto mi da e s po-gladki kracheta ot moite hahah ma kakto i da e..Lichno na moito bebe az sum mu gi mahala i mnogo si me kefi taka...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ами по хубаво да си ги махат!а и не мисля че е гейско или нещо такова-просто е по-яко според мен
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Аз съм против.Направо ми е отвратително като видя някой избръснат.Бляяяяяк,никой не го изисква от тях,така както от жените .Предпочитам рунтавите кракаПо-мъжествено ми изглежда.По възможност и брада да ходи с косматите крака
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
naistina e takaПървоначално написано от kudravoto
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!
Зависи.Ако са прекалено много&по-добре е да си ги маха,но ако не се забелязват много не ми пречат!
mnogo pove4e mi haresvat mom4etata bez kosmi po krakata.
аз ли4но харесвам пове4е мом4ета с обезкосмени крака и въобше не мисля,4е е педераскодаже мн ме кефи
КаЖи Ми нЯкОгА Да сИ ОбИчАл,Но нЕ нА ДуМи иЛи нА ШеГа?кАжИ Ми нЯкОгА Да сИ ПоЧyВСтВаЛ КаКвО Е В СъщнОсТ ЛюБоВтА?ИсКаШе мЕ СтАнАх тВоЯ-ТоВа лИ БеШе тВоЯтА МеЧтА?иСкАшЕ Да тЕ ОбИчАм и кАкТо вИнАгИ УсПя!
Предпочитам косматите мъжки крака. 1...2...3... *брои си на ум* Сега ме застреляйте!Едно на ръка, че това е признак за мъжественост. Просто едно от нещата, които харесвам най-много в момчетата, това е техният естествен вид - без намацани с гел коси и прически, без обезкосмявания по крайниците.
"Hominem te esse memento"
Predpochitam momcheto da e okosmeno,zachtoto opredeleno mi izglejda po-majestveno!Ako niama nikakvi kosmi,tova oznachava,che e malak,bavnorazvivacht se ili pederas.E,razbira se,ima i metero seksualni momcheta,koito ne sa geyove,a se grijat za vanchnia si vid,no pod tova imam predvid da si slagat gelove na kosata i da se majat s losioni i kremove,za da mirichat po-priatno i da ne sa celite papchasali!Osven tova mnozinstvoto go praviat imenno za da se haresvat na nas-momichetata!No pak veche momche da se epilira...tova go namiram za chista pederachtina!!!E,razbira se,ako ima problem s okosmiavaneto i celiat ne se vijda ot gasta kozina,kakto i ako kosmite zadarjat nepriatna mirizma,moje da gi otstraniava ot vreme na vreme,no po princip...Ne bih iskala dokato az si epiliram krakata naprimer gadjeto mi da pravi sachtoto do men i da mi iska modni saveti i saveti za krasota,zachtoto uj nagled nevinnoto epilirane moje da prerasne v nechto mnogo po-seriozno,taka che otpraviam edno kratko poslanie kam momchetata-ne se epilirayte,ako ne iskate da zagubite svoiata otlichitelna cherta,koiato pokazva,che ste momcheta!Tova e vse edno da vi otrejat onaia rabota,a kak bihte se chuvstvali togava?![]()
Първоначално написано от kudravoto
И аз така мисля =D>
Ако някой се опитва да те засенчи, остави го да слънчаса!
Аз съм "ЗА" , защото според мен е нормално мъжа да е с косми,независимо малко или много.![]()
Is this the world we created ?