.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 158
    Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    smqtam 4e e normalno mom4etata da ne si mahat kosmite ama ako sa mnojko stava gadno ama ina4e na men mi izglejda mn sme6no mom4e s epilirani kraka

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    нямам предпо4итания,но ако един мъж пък е супер гладък,би ми изглеждало малко геиско,макар 4е не е

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    За За За!
    get off.

Фен
    Град
    sofia

Re: kudravoto

Цитирай Първоначално написано от kudravoto
    mi nqmam ni6to protiv kosmite po krakata na mom4etata pravi gi po mujestveni

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    зависи от количествотопък и от самото момче.
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Guest
    ako sa super dulgi i tumni,tvurdo za mahaneto!dobre e ako ne hodqt na kola,pone s ma6inka za podstrigvane da gi mahat mom4etata.

mi zavisi kolko sa ako sa dosta po dobre e da gi nqma no ako sa po malko da si stoqt ..no 4esno kaznao pove4e mi haresvat da nqmat
    сПоМеНиТЕ сИ пРеДиШнИ сЛаГаМ В ГрАФаТа #БиВшИ#

Живей И НиКоГа Не ПлаЧи За ТоВа КоеТо Cи НяМаЛа...ОсТаВи ДруГиТе Да ПлаЧаТ За ТоВа Че Са НяМаЛи ТеБ!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не ме бъркат,ама хич.По-скоро ЗА.

Град
    plovdiv
    Ами това си е въпрос на избор и според мен не е от голямо значение дали ще е с косми или без

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    ами на мен ми е много яко когато гледам някое момче по шорти и с едни такива рунтави косми. симпатично ми е някво. иначе ако окосмяването е в повече, няма нищо лошо космите да се махнат. така мисла аз :Р

Град
    nqkude tam kudeto nikoi ne moje da me otkrie.....
    emi predpo4itam s kosmi za6toto izglejda mn po mujestveno,no ako ima prekaleno mn po dobre da si gi maxne za6toto izglejda otvratitelno :smt102
    gledai vinagi napred za6toto ne moje6 da promeni6 ni6to v minaloto no moje6 v nastoq6teto...

Protiv.Mn po-seksi i krasivo sedi kojata kogato e obezkosmena dori i kato stava vupros za mom4eta.
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    I az neznam chestno akzno..nqkak si nevurvi gadjeto mi da e s po-gladki kracheta ot moite hahah ma kakto i da e..Lichno na moito bebe az sum mu gi mahala i mnogo si me kefi taka...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм
    Цитирай Първоначално написано от ~KUCHKATA~
    Mnogo po-dobre e bez nikakvi kosmi.I mnogo se draznia niakoi kato kaje che e pederastko Nqma nishto losho v tva edin maj da se poddarja.
    Да бе точно Много се нервя когато някой каже че щом едно момче си бръсне краката той е гей.Тва е въпрос на личен избор...но е много по хубаво момчето да е без косми...по приятно е и до допир.Така че твърдо съм ЗА!

Голям фен
    ами по хубаво да си ги махат!а и не мисля че е гейско или нещо такова-просто е по-яко според мен
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

Супер фен Аватара на Sarabi
    Аз съм против.Направо ми е отвратително като видя някой избръснат.Бляяяяяк,никой не го изисква от тях,така както от жените .Предпочитам рунтавите крака По-мъжествено ми изглежда.По възможност и брада да ходи с косматите крака
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Фен Аватара на AnnGi
    Град
    ^^Извън реалноста^^

naistina e taka
    Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Зависи.Ако са прекалено много&по-добре е да си ги маха,но ако не се забелязват много не ми пречат!

Голям фен
    Град
    botevgrad
    mnogo pove4e mi haresvat mom4etata bez kosmi po krakata.

аз ли4но харесвам пове4е мом4ета с обезкосмени крака и въобше не мисля,4е е педераско даже мн ме кефи
    КаЖи Ми нЯкОгА Да сИ ОбИчАл,Но нЕ нА ДуМи иЛи нА ШеГа?кАжИ Ми нЯкОгА Да сИ ПоЧyВСтВаЛ КаКвО Е В СъщнОсТ ЛюБоВтА?ИсКаШе мЕ СтАнАх тВоЯ-ТоВа лИ БеШе тВоЯтА МеЧтА?иСкАшЕ Да тЕ ОбИчАм и кАкТо вИнАгИ УсПя!

Предпочитам косматите мъжки крака. 1...2...3... *брои си на ум* Сега ме застреляйте!Едно на ръка, че това е признак за мъжественост. Просто едно от нещата, които харесвам най-много в момчетата, това е техният естествен вид - без намацани с гел коси и прически, без обезкосмявания по крайниците.

"Hominem te esse memento"

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Зависи колко ще са ...
    Смисъл ако е нормално не бих имала нещо против ...
    Обаче ако не се вижда крака от космите определено см против

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Predpochitam momcheto da e okosmeno,zachtoto opredeleno mi izglejda po-majestveno!Ako niama nikakvi kosmi,tova oznachava,che e malak,bavnorazvivacht se ili pederas.E,razbira se,ima i metero seksualni momcheta,koito ne sa geyove,a se grijat za vanchnia si vid,no pod tova imam predvid da si slagat gelove na kosata i da se majat s losioni i kremove,za da mirichat po-priatno i da ne sa celite papchasali!Osven tova mnozinstvoto go praviat imenno za da se haresvat na nas-momichetata!No pak veche momche da se epilira...tova go namiram za chista pederachtina!!!E,razbira se,ako ima problem s okosmiavaneto i celiat ne se vijda ot gasta kozina,kakto i ako kosmite zadarjat nepriatna mirizma,moje da gi otstraniava ot vreme na vreme,no po princip...Ne bih iskala dokato az si epiliram krakata naprimer gadjeto mi da pravi sachtoto do men i da mi iska modni saveti i saveti za krasota,zachtoto uj nagled nevinnoto epilirane moje da prerasne v nechto mnogo po-seriozno,taka che otpraviam edno kratko poslanie kam momchetata-ne se epilirayte,ako ne iskate da zagubite svoiata otlichitelna cherta,koiato pokazva,che ste momcheta!Tova e vse edno da vi otrejat onaia rabota,a kak bihte se chuvstvali togava?

И аз така мисля =D>
    Ако някой се опитва да те засенчи, остави го да слънчаса!

Град
    Atlanta , Georgia
    Аз съм "ЗА" , защото според мен е нормално мъжа да е с косми,независимо малко или много.
    Is this the world we created ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си