- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мини анкета за момичета !
Разбира се,че ЗА космалаците(при мъжете де
)!!иначе имам чувството,че си лягам с пубер..
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Аз съм "За"![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
мдаПървоначално написано от I_love_dead_people
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Blqhhhhhh mom4eta s kosmi po krakata tva UBIVA romantikata i si4koto mu tam ujs ujs ujs
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако космите не са много,нямам против,но ако прилича на УРУНГЕЛ няма да стане!!!Макар че по-добре с косми по краката отколкото с косми подмишниците или по гърдите и гърба-ОТВРАТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Свободата е власт.Да живееш живот необуздано и без страх...е дарба която ми беше дадена...
skype name:zuza_92
mi nz za mene ne e gadno no moito gadje tvurdo i uporito si gi maha brat4e!!!az ako bqh mom4e i mojeh da si hoda s kosmati kraka...ebati kefa a te si uslojnqvat dopulnitelno jivota!e vij ako e kato runo... moje ama ina4e ne e ne6to koeto mi e protivno po skoro sa gadni ako imat kosmi po gurba blqk!!!
I’m on the outside I’m looking in, I can see through you, see your true colors, cause inside you’re ugly, you’re Ugly like me, I can see through you, see to the real you...