.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 158 от общо 158
    Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Разбира се,че ЗА космалаците(при мъжете де )!!иначе имам чувството,че си лягам с пубер..
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Супер фен Аватара на Sarabi
    Аз съм "За"
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Цитирай Първоначално написано от I_love_dead_people
    Не искам като му погледнеш краката да виждаш все едно женски
    мда
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Супер фен
    Blqhhhhhh mom4eta s kosmi po krakata tva UBIVA romantikata i si4koto mu tam ujs ujs ujs

Град
    Хасково
    Ако космите не са много,нямам против,но ако прилича на УРУНГЕЛ няма да стане!!!Макар че по-добре с косми по краката отколкото с косми подмишниците или по гърдите и гърба-ОТВРАТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Свободата е власт.Да живееш живот необуздано и без страх...е дарба която ми беше дадена...

skype name:zuza_92

mi nz za mene ne e gadno no moito gadje tvurdo i uporito si gi maha brat4e!!!az ako bqh mom4e i mojeh da si hoda s kosmati kraka...ebati kefa a te si uslojnqvat dopulnitelno jivota!e vij ako e kato runo... moje ama ina4e ne e ne6to koeto mi e protivno po skoro sa gadni ako imat kosmi po gurba blqk!!!
    I’m on the outside I’m looking in, I can see through you, see your true colors, cause inside you’re ugly, you’re Ugly like me, I can see through you, see to the real you...

Ако са малко може,но иначе абсурд.

Пфу..хич не ти е лесен въпроса. Колкото мъже толкова и видове окосмяване. Определено не обичам мъже с гладки крака, но и не бих понесла някоя горила Нещо средно!
    "Това е моят свят, вие само живеете в него" (Garfield)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си