- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пушиш ли?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Хаха зако пушите ;]Само се тровите Вместо да земете да отидете на фитнес нешту само се тровите;]смятай

Da pusha i mno iskam da gi otkaja no ne moga za sujelenie.
Ne ne znaqt nashte ....

Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
i az sam taiПървоначално написано от Метълката

Не , няма и да пуша !

Az sam na 16 i rekordno za razlika ot ostanalite po4ti ne pusha edna cigara-1sedmica

He ... "само от време на време викам холандеца..... "

"пием,пеем,пушим..."
и 3-те работи правя,ама цигари почти не,даже вече от 2 дена не съм пушила
и няма да пуша вече

Не
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Мразя пушенето скапано е . ДРОГАТА РУЛЛЗ .

хмм..за жал0ст пуша ..
родителите ми знаят .. вапреки че не 0д0бряват..нищо не м0гат да направят :о)
Ако не можеш да умреш за човека
когото обичаш,тогава живей за него!

Много рядко,на седмица веднъж ми се случвам да зипуша по една!Но наште не знаят и не трябва да научават!
Admin-Coki:
огромен размер на снимка в подпис.
/забрана за ползване на такъв.

Ам аз сащо пуша само баща ми знае и ми дава цигари майка ми сущо знае,но пред нея не
Ако сутрин се погледнеш в огледалото и не видиш нищо, значи просто си станал неотразим!
Нека животът ти бъде като тоалетна хартия - дълъг и полезен!
Не е важно дали ти духат или го духаш,важно е да си в духовно равновесие

Ne pusha.. I roditelite mi znaqt che ne pusha..Spomnqm si obache vednaj bqh haresala edno momche.. ama toi si imashe gadje (i tq pusheshe) i tolkova mi e bil akyla .. reshih che toi si pada po momicheta koito pushat.. vzeh edna cigara ama se natrovih.. i to e normalno nikoga ne bqh pushila haha
togava kashlqh kashlqh..

Mi az propu6ih naskoro i maika mi ne zn, ako razbere 6te mi se razsurdi jestoko.Mn sme govorili po tozii vupros i az i bqh obe6tala da ne propu6vam.Sa sum dala edna tema."za6to pu6ite".Ako iskate q poglednete.
Не пуша .. дори не съм пробвала .. но ако пропуша .. някога .., бих казала на наште, щото мисля, че ще ми помогнат, а няма да ми вдигнат скандал и нещо такова ..
Maika mi nqma da mi digne skandal, no i bqh obe6tala 4e nqma da gi po4vam.mn 6te mi se razsurdi, oba4eI za tva predpo4itam da si mul4a, ako iskam da gi otkaja moga i sama.

ne sam pu6ila ne iskam i da opitvam za6toto po4ti sam sigurna 4e ako opitam 6te po4na da pu6a a spored men nqma smisal ot tova...
oBi4aM Da OtBiRaM nAi- HuBaVaTa sToKa...oBi4aM BaNknOtiTe Da sA s 4 NuLi,oBi4aM VsI4kO LaSkaVo i sKaPo..4u Li?Obi4aM DoRi KoGaTo Ti Me MraZi6 ,Obi4aM 6ToTo PoSle PaK v KraKaTa Mi 6Te LaZi6...!
2 кутии има няма) 17 год съм . Правете си изводите сами дали някой знае

Pusha no samo maika mi znae bashta mi ne
Ne zAsLuJaVaSh SyLzItE MoI nE ZaSlUjAvSh dA pLcHa zA tEb aKo NaIsTiNa Me oBIchSh DOKAJI GO !!! nO vEcHe Ne moGa Da VqRVaM vYV tEB.....
pu6a i me znaqt
Не пуша, нямам и намерение да почвам.Не употребявам и наркотици.От опиатите най-много си уважавам алкохола

Ami pu6a ot vreme na vreme i roditelite mi neznaqt.Ako razberat naprao 6e me ubiqt
Руската кола и Женската уста се затварят само с ритник!!!

Не пуша и никога не съм пушила! А и не възнамерявам да го правя....поне засега
Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!