- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Гаджето ми ми се сърди,че мастурбирам ...
normalno li e gadjeto vi da vi se syrdi 4e masturbirate, a w sy6toto wreme da ne iska da prawite sex...v smisyl tq mi puska ama samo ot vreme na vreme kogato tq iska... a kogato na men mi se pravi mi reje i mi stava gadnomnogo se nerviram ot tova ne6to..
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
"пуска" ти само когато на нея й се прави секс?...Доста егоистично...
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Priqtel govori s tvoito momi4e i prosto i kaji 4e i ti imash nujdi...Ne moje da q 4e6a6 vinagi kogato neq q sarbi a kogato teb te pogydeli4ka ne6to ot vytre da ne iska...Dosta e typo ot neina strana..A ti si mastrobirai bez da i kazva6![]()
Бъди Горда В Любовта
Бъди Силна В Обичта И Не Презирай Нищо На Света Защото Всичко Е Шега !
Ем, според мен не
Живота е гаден, а после умираш!
3...2...1 и вече не ходя с нея. Мое ли да ти забрани за мастурбираш. Айде хубаво е да не иска да праите секс .. ама да праите само когато тя иска е тъпо. И ДА ТИ ЗАБРАНИ ДА МАСТУРБИРАШ?!
поговори си с нея и ако се прай на твърдоглава я посечи!
mi kato ne iska da ti pusne i kaji da poraboti s ustichkane e losho hich
apuk ako ne lapa i ako ti se cupi che mastrubirash i f sushtoto vreme ne ti puska spokoyto moe da q udarish s neshto tejko po glavata puk toku vij proumqla che hormonite ti bushuvat i ukrotqvane nqma
![]()
izvinqvai ama togava za kvo ti e?da se celuvate i natiskate i ti kato se nadurvi6 tq da spre "6toto ne i se prai"-verno 4e s gadgeto se i spodelq i t.n. ama se pak....,a i da spira mom4e da mastrubira.....-spored men si misli 4e si i v krakata i moje da prai kvoto si iska,a i za kvo 6a i kazva6 4e mastrubira6
и ти я търпиш тази патка?!![]()
каква е тя,че ще ти казва какво да правиш със себе си,бе?!
леле .. еми не,не е нормално![]()
до сега да и бях била шута на тази ..![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
napulno suglasnaПървоначално написано от Sashka_Kaleina
![]()
![]()
malee taq e nekva ebati egoistkata!!!ma nedei da se vrazvash izob6to 6tom e takava egoistka si i go kaji da..ili pak nedei da praishs neq sex izob6to da viiish kak sha iska posle seki pat!
Защо? Аз не мисля, че тя е длъжна да спи с него, дори когато и няма никакво желание за секс. Сексът трябва да се прави, защото и двамата го искат, а не за да се задоволи животинския нагон на някой?!Първоначално написано от California
![]()
![]()
А колкото до мастурбирането - тук вече наистина не е право момичето, но не разбирам тя от къде знае, че ти си биеш чикии? Не можеш ли просто да си спестиш да и разказваш за тази част от ежедневието ти? Пропускай тази подробност, за да си спестиш главоболията.
И без да се обиждаш: ти с какво мислиш?![]()
Ахам, колежката пред мен е напълно права.
Автора, твоята мадама да не е била в лошия си период нещо.. това онова - тогава всички не заят и те какво искат![]()
всеки мъж има нужда от това...ами на нея може цял живот да не й се прави секс...и тогава какво? А егоистичното е това, че тя му "пуска" само когато на нея и се прави...а тва не е коректно!
пък иначе съм съгласна, че няма никво право да му забранява каквото и да било...
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Аммм смятам че не трябва да я задължаваш да правите секс кат не иска ное тъпо(тва го казвам с случай че не се прай на интересна и не ти пуска 2-3-4-5 седмици) но също така тя няма право да ти забранява да задоволяваш нуждите си...повечето на твое място биха и изневерили...тогава как щеше да реагиратова си е твоето тяло и ако искаш можеш да мастурбираш ден и нощ ......аз бих се обидила ако примерно правя редовно секс и той пак мастурбира но така...просто не е правилно....говори с нея й и кажи тези неща ако неще чао аморе мио
Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн
Точно така, следващия път като рече да ти пусне и кажи, че не ти се прави, да видиш как ще започне да пита ма са що? Не ме ли харесваш? Не ти ли се прави? д анямаш някоя друга? и т.н. Пък и да не пита, все ще разбере за кво иде реч, освен ако не е с девствено гладък мозъкПървоначално написано от incheto
Зарежи я, не може да постъпва така. Сексът не е най - важната част от връзката,но без него не може. Има една приказка, секс без любов може, но любов без секс не може!
2т. забрана за ползване на профил
Не би трябвало да надига гласец дори и когато ти пуска.Първоначално написано от exploitedteen
В крайна сметка живота си е твой, правиш си квото искаш! От къде на къде ще ти забранява..!!!!!!
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
хмм.. ти и на момичета ли бийш шутаПървоначално написано от miloto_girl-4e
..
базик е..
аве тя таз много зле е.. аз даже и да си имам приятелка СЕКИ БОЖИ ДЕН СИ ЛЪСКАМ щото си ме кефи.. изчакай я "да се почуства готова", ръгни и го в дупето и бегай..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
смех!
кфа е тая уе... я майната й, ако искаш ше мастурбираш по 10 пъти на ден
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
gorkotoПървоначално написано от Pepi_
Тц..кухо парче ще да ти е гаджето
bih kazal 4e priqtelkata ti e adski smotana ne mislq 4e ima pravo da ti se sardi
Желанието за секс може да дойде много бързо. Дори да е умряла, ако я възбудиш, не може да откаже. Мотае те. Не ти пуска, когато искаш секс, и се цупи, че мастурбираш...идиотка.