- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов през компютъра-никога!!!
Никога не правете тази грешка,която направих аз...влюбих се в момче,с което си чатих...дори 2 пъти се влюбихно и двата пъти не случих..първият път беше по-добре от втория,но все пак ме болеше че момчето беше грозно
а аз твърдях че го обичам.Сега скъсахме с втория,защото той си призна че ме е лъгал за всичко..всичко което ми пишеше..е било лъжа,а аз го обичах заради самия него.Пишеше ми мн хубави неща,но всичко е било лъжа...прати ми снимка един ден след като скъсахме,но не го харесах както стана и с първото момче.Не знам защо станахме гаджета без да сме се виждали..нз!!!Но не го правете вие..само ще страдате,че сте обичали някого,който ви е лъгал!После и трудно ще го забравите....
![]()
Как така си се влюбила в някого без да си го виждала???![]()
Както някой каза във форума "запознах се с момиче онлайн, влюбих се .... но се оказа че всъщност е момче".
Затова се почва:
<Tupoto> hi, asl
<Tupata> hi 99 f laplandia
<Tupoto> pic?
<Tupata> http://i.fresh.bg/wall2/100x100_171408.jpg
<Tupoto> aa dobre, 4ao
Снимката е уникална =D> .
След като видиш 2-3 такива и направо ти се отщява да киснеш в чатовете.
Ами отношенията в чата са доста рисковани.Не знаеш на какъв човек ще попаднеш.С моя приятел си чатех 4 месеца преди да се видим и накрая се видяхме.Като се видяхме и двамата много се харесахме и станахме гаджета,и аз и той се влюбихме безумно и адски много се обичаме и сме заедно вече 6 месеца и той е любовта на живота ми както и аз за него.Това беше чиста случайност точно от 500-600 човека точно с мен да реши да пише,така че е голяма доза късмет на кого точно ще попаднеш.
Обаче понякога се случва да уцелиш и точния човек,казвам го от личен опит.Трябва и доста късмет...
Ти си постъпила твърде глупаво-тръгвате преди да се знаете.Поне да се бяхте видяли,та тогава правете какво пожелаете
В чата можеш да срещнеш любовта, но тя може да се превърне в спътник в живота ти само след като се видите.
Абе вие добре ли сте как ще има визуална любов без дори да си виждала човека и даже и снимка да не ти е пратил вие не сте добре и гаджета ще ми стават е ако разбирате под гаджета да седите и да си лафите в чата и да казвате думата любов която всъщност нито един от вас не чувства да тогава може би не сте толкова гаджета колкото мн добри приятели а гаджета означава да харесваш някои може би да ги обичаш почти и най вече да сте се виждали да си имате доверие един на друг да правите нещо повече освен разговори в чата...
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
В такива случаи даже трудно може и за приятелство да се говори. Може би просто добри слушатели.Първоначално написано от LoVe_RuSlAn
nikoga ne sym o4akvala da sre6tna lubovta v 4ata.. ina4e vsqka ve4er si kisna po 2-3 4asa ei tyi, za raznoobrazie. no pyk 4rez irc-to sym namerila dosta dobri priqteli, s koito si izlizame redovno na kafe.. i sa mi naistina priqteli...![]()
Що бе именно с първата ми любов се запознахме по компски начин смисал през скайп и кво....?нищо лошо това е просото начин за запознанство...друг е въпроса как се запознахме смисал с какви думи
Обаче като се замисля и със сегашната ми любов също се запознахме по скайпа и да ви кажа изобщо ма изобщо не се чуствам зле с нея![]()
Съгласна съм.Аз в чата се запознах с един от най-близките си приятели в моментаПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
познавам хора, които са се женили след запознанство в чата, но това е адски относително! по-добре е човек никога да не се доверява на 100% на тоя отсреща. не сте ли гледали едно филмче по БНТ, което дават в рекламния блок именно за това, че никога не знаеш кой стои отсреща. затова умната!!!![]()
С момиченцето и дядката лиПървоначално написано от anito.sl
![]()
Taka se slu4i vednuj i s men ama vruzkata ni se zadolbu4i i se vidqhme maka4 4e bqhme na 298 km razlika
Ama tva bez da ste se vijdali... Spoko ima gi sqkakvi
![]()
Мда добре е да се внимаваПървоначално написано от anito.sl
п.п. koalka намали го малко тоя аватар
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
shhhhhh ti luda li si xaxaxaxaxaxaxa!po dobre ne izlizai ot vas che moje se vlubish v purvia sreshnat kak taka se vlubvate neznam xaxaПървоначално написано от Саманта
tva da ne e kato po poruchka kazvash iksam se vlubq i se vlubvash
phuuu
i az se vliubih kato sushtinska glupachka predi dve godini tochno v chata i sega malko ili mnogo oshte si nosq kofti posledstviqtatoi nito me lujeshe za faktite ot jivota mu, nito beshe grozen, no se durjeshe po mnogo po razlichen nachin ot tozi, za kogoto se predstavqshe pred drugite. nakraq i az dostignah do izvoda, che v chata sum si suzdala edin izmislen obraz, v koito samo az sum vqrvala. nqmalo e nishto takova. sega se radvam, che vsichko nai nakraq, makar i s tolkova bolka prikliuchi. otdavna izpolzvam chata samo za da si govorq s priqtelite si, rqdko sreshtam novi hora, no poveche ne iskam da bude kakto predi!
Опасно е да се залага на такъв тип връзка.