.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Саманта
    Guest

Любов през компютъра-никога!!!

Никога не правете тази грешка,която направих аз...влюбих се в момче,с което си чатих...дори 2 пъти се влюбих но и двата пъти не случих..първият път беше по-добре от втория,но все пак ме болеше че момчето беше грозно а аз твърдях че го обичам.Сега скъсахме с втория,защото той си призна че ме е лъгал за всичко..всичко което ми пишеше..е било лъжа,а аз го обичах заради самия него.Пишеше ми мн хубави неща,но всичко е било лъжа...прати ми снимка един ден след като скъсахме,но не го харесах както стана и с първото момче.Не знам защо станахме гаджета без да сме се виждали..нз!!!Но не го правете вие..само ще страдате,че сте обичали някого,който ви е лъгал!После и трудно ще го забравите....

Град
    София
    Как така си се влюбила в някого без да си го виждала???
    Както някой каза във форума "запознах се с момиче онлайн, влюбих се .... но се оказа че всъщност е момче".

Супер фен
    Затова се почва:
    <Tupoto> hi, asl
    <Tupata> hi 99 f laplandia
    <Tupoto> pic?
    <Tupata> http://i.fresh.bg/wall2/100x100_171408.jpg
    <Tupoto> aa dobre, 4ao

Град
    София
    Снимката е уникална =D> .
    След като видиш 2-3 такива и направо ти се отщява да киснеш в чатовете.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами отношенията в чата са доста рисковани.Не знаеш на какъв човек ще попаднеш.С моя приятел си чатех 4 месеца преди да се видим и накрая се видяхме.Като се видяхме и двамата много се харесахме и станахме гаджета,и аз и той се влюбихме безумно и адски много се обичаме и сме заедно вече 6 месеца и той е любовта на живота ми както и аз за него.Това беше чиста случайност точно от 500-600 човека точно с мен да реши да пише,така че е голяма доза късмет на кого точно ще попаднеш.

Guest
    Обаче понякога се случва да уцелиш и точния човек,казвам го от личен опит.Трябва и доста късмет...
    Ти си постъпила твърде глупаво-тръгвате преди да се знаете.Поне да се бяхте видяли,та тогава правете какво пожелаете

Мега фен
    В чата можеш да срещнеш любовта, но тя може да се превърне в спътник в живота ти само след като се видите.

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Абе вие добре ли сте как ще има визуална любов без дори да си виждала човека и даже и снимка да не ти е пратил вие не сте добре и гаджета ще ми стават е ако разбирате под гаджета да седите и да си лафите в чата и да казвате думата любов която всъщност нито един от вас не чувства да тогава може би не сте толкова гаджета колкото мн добри приятели а гаджета означава да харесваш някои може би да ги обичаш почти и най вече да сте се виждали да си имате доверие един на друг да правите нещо повече освен разговори в чата...
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LoVe_RuSlAn
    Абе вие добре ли сте как ще има визуална любов без дори да си виждала човека и даже и снимка да не ти е пратил вие не сте добре и гаджета ще ми стават е ако разбирате под гаджета да седите и да си лафите в чата и да казвате думата любов която всъщност нито един от вас не чувства да тогава може би не сте толкова гаджета колкото мн добри приятели а гаджета означава да харесваш някои може би да ги обичаш почти и най вече да сте се виждали да си имате доверие един на друг да правите нещо повече освен разговори в чата...
    В такива случаи даже трудно може и за приятелство да се говори. Може би просто добри слушатели.

nikoga ne sym o4akvala da sre6tna lubovta v 4ata.. ina4e vsqka ve4er si kisna po 2-3 4asa ei tyi, za raznoobrazie. no pyk 4rez irc-to sym namerila dosta dobri priqteli, s koito si izlizame redovno na kafe.. i sa mi naistina priqteli...

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Що бе именно с първата ми любов се запознахме по компски начин смисал през скайп и кво....?нищо лошо това е просото начин за запознанство...друг е въпроса как се запознахме смисал с какви думи

Обаче като се замисля и със сегашната ми любов също се запознахме по скайпа и да ви кажа изобщо ма изобщо не се чуствам зле с нея

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    В чата можеш да срещнеш любовта, но тя може да се превърне в спътник в живота ти само след като се видите.
    Съгласна съм.Аз в чата се запознах с един от най-близките си приятели в момента

Мега фен Аватара на iiirish
    познавам хора, които са се женили след запознанство в чата, но това е адски относително! по-добре е човек никога да не се доверява на 100% на тоя отсреща. не сте ли гледали едно филмче по БНТ, което дават в рекламния блок именно за това, че никога не знаеш кой стои отсреща. затова умната!!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    познавам хора, които са се женили след запознанство в чата, но това е адски относително! по-добре е човек никога да не се доверява на 100% на тоя отсреща. не сте ли гледали едно филмче по БНТ, което дават в рекламния блок именно за това, че никога не знаеш кой стои отсреща. затова умната!!!
    С момиченцето и дядката ли

Повече от фен
    Град
    Sofia

Taka se slu4i vednuj i s men ama vruzkata ni se zadolbu4i i se vidqhme maka4 4e bqhme na 298 km razlika
    Ama tva bez da ste se vijdali... Spoko ima gi sqkakvi

Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    Мда добре е да се внимава

п.п. koalka намали го малко тоя аватар

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

ima li znachenie
    Guest

Re: Любов през компютъра-никога!!!

Цитирай Първоначално написано от Саманта
    Никога не правете тази грешка,която направих аз...влюбих се в момче,с което си чатих...дори 2 пъти се влюбих но и двата пъти не случих..първият път беше по-добре от втория,но все пак ме болеше че момчето беше грозно а аз твърдях че го обичам.Сега скъсахме с втория,защото той си призна че ме е лъгал за всичко..всичко което ми пишеше..е било лъжа,а аз го обичах заради самия него.Пишеше ми мн хубави неща,но всичко е било лъжа...прати ми снимка един ден след като скъсахме,но не го харесах както стана и с първото момче.Не знам защо станахме гаджета без да сме се виждали..нз!!!Но не го правете вие..само ще страдате,че сте обичали някого,който ви е лъгал!После и трудно ще го забравите....
    shhhhhh ti luda li si xaxaxaxaxaxaxa!po dobre ne izlizai ot vas che moje se vlubish v purvia sreshnat kak taka se vlubvate neznam xaxa tva da ne e kato po poruchka kazvash iksam se vlubq i se vlubvash phuuu

Голям фен
    i az se vliubih kato sushtinska glupachka predi dve godini tochno v chata i sega malko ili mnogo oshte si nosq kofti posledstviqta toi nito me lujeshe za faktite ot jivota mu, nito beshe grozen, no se durjeshe po mnogo po razlichen nachin ot tozi, za kogoto se predstavqshe pred drugite. nakraq i az dostignah do izvoda, che v chata sum si suzdala edin izmislen obraz, v koito samo az sum vqrvala. nqmalo e nishto takova. sega se radvam, che vsichko nai nakraq, makar i s tolkova bolka prikliuchi. otdavna izpolzvam chata samo za da si govorq s priqtelite si, rqdko sreshtam novi hora, no poveche ne iskam da bude kakto predi!

Супер фен
    Опасно е да се залага на такъв тип връзка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си