- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам да няпляскам някоя... :(
случвало ли ви се е да искате да напляскате някое дупе... незнам кво съм се изпаткал тия дни ама ми звучи яко... в даскало ги пошляпвам съученичките ... ама не стига нещо
ti si izvraten dupemanqkxaxa mi kat ti se plqskat... ima mn magistralki... izpolzvai gi
![]()
Life Sux BuT jUSt kEeP SMiLiNg!
Ква е същината на въпроса...?В по-интимни моменти ми се е случвало,да.И все пак тъпа тема![]()
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
awe problema e ako ne ti se.. tfa e nai qkoto ne6to na sveta zadnika.. lelelle
Абе незнам на всички какво ви е станало тези дни ама определено на горям брой момчета им се бунтуват хормонитесамо едно съветче : не ги пошляпвай шот те ще ти изшляпат един
![]()
![]()
uf..... tuka nema smisul....![]()
Първоначално написано от beliar
Tova e mnogo tupo
zavisi kak iska6 da q plqska6
![]()
e ako e poplqskvane po dupeto ponqkoga e dosta vazbujdashtonameri si nqkoiq koqto nqma ni6to protiv
![]()
Love you Kris !!!
xaxa na sq 6e izleze na ulicata i 6e izvika " koi iska da go naplqskaam ? "![]()
Да.
Проблема ти.. е в главата! Дупеман!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е такава тема втора няма.... май наистина проблемът ти е в главата! горките ти съученички!
8т. реклама
бан на профил
Да, случвало ми се е =)
Лигльовци! И аз в училище пошляпвах момчетата.
В кой клас си..?
Обарването по гъза и пляскането е модерно в 4-5-6 клас![]()
дупеманче такова!съгласна съм с мнението за уличните какички!дай им 5 лв и те няма да имат нищо против да си ги поплясваш!аз когато бях 5 клас и бях такава дупеманка!сега съм маниачка ама по други частихихихихи
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
ohh.. i az kato bqh 4, 5, 6 i 7 klas 4esno da si priznaq mn me obarvaha NE E PRIQTNO MOM4ETA NE GO PRAVETE!!!!!
Ima6e edna ot na6iq klas deto "po6lqpva6e" (meko kazano) i mom4eta i momi4eta NEZNAM KVO MU IMA6E NA TVA DETE
Абе щом ти душа пожелае,само внимавай тебе да не те нашляпа някой![]()
11 клас съм ... ами да ви кажа почнаха и те да са бият баси жените ... има 1 като се почнем и само се налагаметака съм от както ч курва ми се натиска и после я пошляпвам да са види ква е ... щото иначе се прави на мн добра... и после почнах наред да вида как ще реагират щото пък има 1 дето вика как ше удариш момиче ... е как па няма да удара (наистина не удрям) даже е яко после като сяда и се сеща за мен
![]()
MI XODI IZ4UKAI NQKOQHTE TI MINE MERAKA AS TAKAM PRAVA XAXAXAXXAXAXAXXAAXXAXA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
аз пък харесвеам повече цици.
Реагирате, като че ли човекът ви говори за сране в устата на партньорката!
ЕеееееееКфо му се развикахте вси4ки на мом4ето
![]()
Мен ме кефи, когато партниора нео4аквано "ме пошляпва" по дупето. Ама лели4ко
Или го мачка...но не силно. Или като ме докосва с 4лена си
там
Е ся наречете ме извратенами понякога ме възбуждат тея неща. Но когато леки4ко ....
![]()