- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гнусно ли е момиче под 155
sh...a gnysno li e momiche nad 1.80 ??? ne! mi togava...
vseki s predimstvata si...az sym 160 i kfo dreme miii ...gajeto mi e 1.85..i vsichki kazvat che sme super sladki...ama sme bash kato kratuncho i malcho hihihi)) nisi4kite rulezzz :P (e ima i basi visokite macki,ama tfa e dryga tema hihiih )
25 сантиметра е напълно нормална разлика между мъж и жена. Ако видиш мен и мъжа, ще го осъзнаеш.Първоначално написано от bibonka
Какви са тези глупости нормална и ненормална разлика. Всеки със своите разбирания. За някой може да е нормално ти да си примерно 1.70 тои да е 195, на друг може да му се види смешно. Общо взето тази тема е без смисъл.Първоначално написано от `Death`Whore`
т. 2, 9
Всъщност да, безсмислена е. Според моите разбирания е нормална разлика, защото съм ниска.![]()
ne e gnusno,no e mnogo sme6no,kogato nqkvo djudje doide da ti se bl1ska i da se praina golqmata rabota
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Тъпо. Тъпо и пак тъпо. Ниските момичета са много нежни и красиви, аз даже искам да съм ниска, но не се получава. Пък и повечето момчета и мъже все пак харесват миньончета! Ако все пак държиш да си висока обаче, мисля че все още имаш време - взимай рибено масло на капсули, но в никакъв случай преди да се консултираш с лекар и да ти каже дали е подходящо за теб, дали няма да се появат ослужнения и дали организма ти е достатъчно укрепнал. Иначе може да доведе до сериозни последствия!!!Първоначално написано от macy_day_parade
П.С. Аз харесвам ниски момичета.
Това, че един човек е нисък, не го прави по-нисш от теб. Даже ти с изказването си показа, че си доста глупав. Разбирам да дискриминираш хората по неща, които сами избират, но по височина...е безсмислено.
нем , даже наскоро се запознах с една мн сладка![]()
Джобно гадже бре ... ама малко нисичко ми се струва ...![]()
Аз самата съм 155-157 незнам точно и въобще не мисля , че съм гнусна..
Много ми е интересно автора на темата кое точно в ниските момичета го има за гнусно?
А и някъде бях чела , че миньончетата са едни от най красивите момичета !
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
i koi e kazal 4e go pravi po nis6 ot men?!?!I nikoi ne diskriminiramТова, че един човек е нисък, не го прави по-нисш от теб. Даже ти с изказването си показа, че си доста глупав. Разбирам да дискриминираш хората по неща, които сами избират, но по височина...е безсмислено.
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
a,i o6te ne6to:ne s1m mom4e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Добре, извинявай.
6to da e gnusno be.rastese pone do 20. ako e pi4aga nqma zna4enie kuv e.![]()
az puk sum dalu4 1,65 iskam da sum, metur,50![]()
az daje sum metur,70 ujas
Ако имаш раздвояване на личността, посети психиатър, не ни занимавай с личностите си.
primerno vuina mi e na 50godini i e metur,55![]()
Дет Курво,
момичето няма раздвоение, разтроение на личността.
11 tochka deaktiven profil.
Em zavisi ot vyzrastta..sy6to taka zavisi ot tegloto.ako vidi6 nqkoe momi4e 155sm 70 kg opredeleno e gnusno.no 6tom e prosto drebno-np![]()
Епа аз съм 189 с една 155 прекалено силен ще се чувствам.Първоначално написано от malko mace
![]()
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
za6to pyk da e gnusno![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
кое му е толкова ненормалното.А 180 да не би да е много нормално.Я стига то това си е генетично заложено.При много малко хора може да е някаква болест,но иначе и двете са си в границите на нормалното.Първоначално написано от NeNo_pz
![]()
И какво му е гнусното?
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!