.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    sh...a gnysno li e momiche nad 1.80 ??? ne! mi togava...
    vseki s predimstvata si...az sym 160 i kfo dreme miii ...gajeto mi e 1.85..i vsichki kazvat che sme super sladki...ama sme bash kato kratuncho i malcho hihihi )) nisi4kite rulezzz :P (e ima i basi visokite macki,ama tfa e dryga tema hihiih )

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от bibonka
    vseki s predimstvata si...az sym 160 i kfo dreme miii ...gajeto mi e 1.85..i vsichki kazvat che sme super sladki...ama sme bash kato kratuncho i malcho hihihi )) nisi4kite rulezzz :P (e ima i basi visokite macki,ama tfa e dryga tema hihiih )
    25 сантиметра е напълно нормална разлика между мъж и жена. Ако видиш мен и мъжа, ще го осъзнаеш.

Голям фен
    Град
    United We Love You
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Цитирай Първоначално написано от bibonka
    25 сантиметра е напълно нормална разлика между мъж и жена. Ако видиш мен и мъжа, ще го осъзнаеш.
    Какви са тези глупости нормална и ненормална разлика. Всеки със своите разбирания. За някой може да е нормално ти да си примерно 1.70 тои да е 195, на друг може да му се види смешно. Общо взето тази тема е без смисъл.
    т. 2, 9

Мега фен
    Всъщност да, безсмислена е. Според моите разбирания е нормална разлика, защото съм ниска.

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    ne e gnusno,no e mnogo sme6no,kogato nqkvo djudje doide da ti se bl1ska i da se praina golqmata rabota
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от macy_day_parade
    ne e gnusno,no e mnogo sme6no,kogato nqkvo djudje doide da ti se bl1ska i da se praina golqmata rabota
    Тъпо. Тъпо и пак тъпо. Ниските момичета са много нежни и красиви, аз даже искам да съм ниска, но не се получава. Пък и повечето момчета и мъже все пак харесват миньончета! Ако все пак държиш да си висока обаче, мисля че все още имаш време - взимай рибено масло на капсули, но в никакъв случай преди да се консултираш с лекар и да ти каже дали е подходящо за теб, дали няма да се появат ослужнения и дали организма ти е достатъчно укрепнал. Иначе може да доведе до сериозни последствия!!!
    П.С. Аз харесвам ниски момичета.

Мега фен
    Това, че един човек е нисък, не го прави по-нисш от теб. Даже ти с изказването си показа, че си доста глупав. Разбирам да дискриминираш хората по неща, които сами избират, но по височина...е безсмислено.

Голям фен
    Град
    софия
    нем , даже наскоро се запознах с една мн сладка

Джобно гадже бре ... ама малко нисичко ми се струва ...

Супер фен
    Град
    В България
    Аз самата съм 155-157 незнам точно и въобще не мисля , че съм гнусна..
    Много ми е интересно автора на темата кое точно в ниските момичета го има за гнусно?
    А и някъде бях чела , че миньончетата са едни от най красивите момичета !

"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)

"People always leave"(OTH)

Това, че един човек е нисък, не го прави по-нисш от теб. Даже ти с изказването си показа, че си доста глупав. Разбирам да дискриминираш хората по неща, които сами избират, но по височина...е безсмислено.
    i koi e kazal 4e go pravi po nis6 ot men?!?!I nikoi ne diskriminiram
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

a,i o6te ne6to:ne s1m mom4e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен
    Добре, извинявай.

Повече от фен
    6to da e gnusno be.rastese pone do 20. ako e pi4aga nqma zna4enie kuv e.

Повече от фен
    az puk sum dalu4 1,65 iskam da sum, metur,50

Повече от фен
    az daje sum metur,70 ujas

Мега фен
    Ако имаш раздвояване на личността, посети психиатър, не ни занимавай с личностите си.

Повече от фен
    primerno vuina mi e na 50godini i e metur,55

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Дет Курво,
    момичето няма раздвоение, разтроение на личността.
    11 tochka deaktiven profil.

Супер фен
    Em zavisi ot vyzrastta..sy6to taka zavisi ot tegloto.ako vidi6 nqkoe momi4e 155sm 70 kg opredeleno e gnusno.no 6tom e prosto drebno-np

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Ne mislia,che e gnusno-daje majete predpochitat po0niski jeni,za da se chuvstvat silni i kato istinski i palnocenni maje,koito mogat da zachtitiat jenata do sebe si!

Цитирай Първоначално написано от malko mace
    Ne mislia,che e gnusno-daje majete predpochitat po0niski jeni,za da se chuvstvat silni i kato istinski i palnocenni maje,koito mogat da zachtitiat jenata do sebe si!
    Епа аз съм 189 с една 155 прекалено силен ще се чувствам.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Супер фен
    za6to pyk da e gnusno
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от NeNo_pz
    Ти сега какво, да не определяш хората 155 за нещастни и гнусни . 155см може да не е нормално, ама ако си я обичкаш какво ти пука
    кое му е толкова ненормалното.А 180 да не би да е много нормално.Я стига то това си е генетично заложено.При много малко хора може да е някаква болест,но иначе и двете са си в границите на нормалното.

И какво му е гнусното?
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си