- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Курвенско ли е да скъсаш с момиче и на другия...
druga pesen 6te mi pee6, ako si vliuben..Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
![]()
ok.... 6tom kazvash..![]()
Life Sux BuT jUSt kEeP SMiLiNg!
tui e ama nqq sporq s nego...Първоначално написано от Sleeps well with others
![]()
I to pyk i gadjeto ti hi4 go nqma,ama i edna priqtelka...po-dobre i dvamata hi4 da gi nqmash!
Ауу ако съм бил влюбен. Не си познала човека.Първоначално написано от Sleeps well with others
ne si se vliubval zna4iПървоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Не съм и никога няма да стане. Тоя точно разговор съм го водел поне 4-5 пъти с мои приятелки и никога не са излизали на глава с мен, тъй че няма смисъл да пишеш.![]()
mn golqm inat sam..ne moga da se otkaja..ot vatre mi idva..pak i sam kofti zodiq..Bliznak samПървоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Taka 4e da ti 4uem dovodite
![]()
По-добре е да си напраите тройка вси4ки заедно и после да се зарежете взаимно...
haide stiga ...neznaete kakvi sa obstoqtelstvata... i az hodih s edno mom4e i malko sled tova s negov priqtel no ne mislq 4e tova me pravi kurva... mn ama mnogo zavisi ot otnosheniqta ... zavisi i ot obstoqtelstvata... jiveite si jivota i si pravete tova koeto vi kefi
Love you Kris !!!
Доводите ми за кое? Че не вярвам в любовта или за това, че няма проблем да тръгнеш с нечии/я най-добра/ър приятел още на следващия ден...?Първоначално написано от Sleeps well with others
Колкото и да не вярвате несъм го направил аз>А мой приятел.
ami tvoqt priqtel e idiot...![]()
Знам![]()
То като ти дойде на главата-няма да те питаПървоначално написано от MiRaCuLiX.bb
![]()
А по въпроса...не мисля,че момчето е п*тката в случая.Нормално е като няма чувства да я зареже.Ама нейната приятелка е слива гадна!!!!! Щото заради х*й,х*й е станала мизерницата!!! Да я разпорим с ножовка лъжливата мръсница!!!!!![]()
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
ДОЛНО И КУРВЕНСКО!!!Първоначално написано от >>ZLOBI4KA<<
Taq si go zaslujava..Za tova deto ti beshe napravila ..