- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Среща - Четвъртък - 15.30 - НДК /пилоните/
Еми, викам за сефте да пусна една темичка![]()
Който има желание и малко свободно време, нека се чувства специално поканен. Биричка и мезенце ще са предмета на тогавшната среща![]()
Не ядем малки, големи и още по-големи дечица, така че тези които не са идвали до сега да не се притесняват![]()
`Death`Whore`, има ли запетая след 'така че тези' и преди 'които'?![]()
![]()
Записвайте се тука, за да знаем кой да чакаме и кой не![]()
I kakvo 6te vkliu4va taq sre6ti4ka?![]()
qdene i piene na koremПървоначално написано от Анонимко
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Mnogo mi se idva ama sum na izpit ot 3 posle na praktika...
kum 6 ako sum svur6ila ako ste tam moje da mina
The pain is temporary!
Искам и аз! ама трябва да уча за изпита по математика
Ami az nqmam opravdanie taka ili ina4e 6te sum tam taka 4e mai ima veroqtnost da mina ...
иииимааааааааааааа....питах госпожата по литератураПървоначално написано от machoka
нищо че не съм `Death`Whore` , аз да си кажа...
И аз, и аз =)Първоначално написано от priti_kiti
99% съм там![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
Ааааййде 2 часа ще починеш малко, то не може без почивки, писва иначеПървоначално написано от SeXyTo_f
![]()
Тез дами и господа, които ще идват могат да оставят някакви координати или снимка или до самия ден да кажат с какво ще дойдат облечени - че са ставали фалове.. били сме там и не сме се познавали![]()
Ще ви удостоя с честа да ме видите.
добре де...може и да дойда!
нЕма такава възможност, това 'може' е паразитна дума в изречението, демек не и е мястото тамПървоначално написано от SeXyTo_f
![]()
Като видиш жените, че се бият около НДК значи идвам. От там вече лесно ще ме познаешПървоначално написано от machoka
![]()
Ако го бехте направили Събота/Неделя можеше и аз да мина...Някой са все още на училище/работа...
Искам да дойда и ако някой ми намери медицинска бележка, ще го направя!![]()
Добре.Първоначално написано от priti_kiti
![]()
Последно какво стана със срещата?![]()
Тя е за утре, както сам можеш да се убедиш :PПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Знам, че е утре. Все още не съм забравил изкуството на четенето.Първоначално написано от machoka
![]()
Аа, еми значи идваш, какво да стане.. остави я тая бележка, ще вкараш една по-миловидна физиономия на даскалката и .. си готов![]()
Ако ставаше така, отдвана да съм го направил.Първоначално написано от machoka
Ти не можеш ли да намериш нещо?![]()
Не забравяй, че вече не съм ученик![]()
Нямам достъп до таквиз документи. .![]()