- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Среща - Четвъртък - 15.30 - НДК /пилоните/
ХА!!! познах гооооооо!!! няма как да не го позная ве ейчш![]()
ух едно такова готино ми стана кат те видях обаче... за райди да не говорим![]()
ляля
прити
{{{}}}
айде млъкфам![]()
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
Мойта класна да мра пред нея няма да ме пусне!Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Аууу, беше убийствено смешно със сандвича на хахо_хixi![]()
Беше супер веселко, запонах се с нови и готини хора...
Предполагам, че скоро пак ще си направиме смеха![]()
П.П. Machoka, просто тази моята снимка с xaxo_xixi не трябваше да я постваш!!![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
Аз още пазя на телефона едни снимки...Първоначално написано от GLeZoRanA
![]()
Първоначално написано от p4elata_brumze
А ти имай късмета и да ги постенш!![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
Защо не си признаеш, че на гърба на фланелката беше силуетът на Азис?!?Първоначално написано от TheNightRider
![]()
Сори, но кой е този?Първоначално написано от TheNightRider
![]()
развинтена фантазия, моето момче... разбери го най накрая (;Първоначално написано от TheNightRider
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
razvintena fantaziq grani4e6ta s vis6a stepen...e kakto i da ei btw go odarihte na ebati typiq prosta6ki flood tuka...
ta sre6ti4kata ne znam dali kazah ve4e...be6e super pi4ovska i qkavse mydri hora behme...e...
i se veselihme mnogo
![]()
Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!
Определено беше шоуВсе още обаче не съм качил снимките от моя телефон...но ще си помисля дали да го напрвя :P Иначе беше супер яко и се бяхме събрали супер готини хора. Всичко до един
Да се надяваме, че по-често ще си правим такива срещички, макар че лятото едва ли ще сме много на едно място..Но пък знае ли човек. Айде поздрави на всички.
Ако трябва да сме съвсем точни - ритъмкитаристът на Металика. И вокалистПървоначално написано от TheNightRider
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!