.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 141
    Haggard

Haggard е германска готик метъл група, създадена през 1991 група.

Характерна за музиката им е комбинацията от фолклорна, барокова, ренесансова и средновековна музика със съвременен дуум метъл.

След създаването си през 1991 групата започва с няколко дет метъл записа. Бързо сменят стила си, насочвайки се към готик метъла. Повечето от албумите им са посветени на известни исторически личности като Нострадамус и Галилео Галилей, както и на събития като чумната епидемия в Европа.

Всички текстове и муизка са написани от Азис Насери.

Състав:
    Азис Насери - китара, барабани, вокали
    Луз Марсен - барабани
    Андреас Хембергер - електрическа и акустична китара
    Робин Фишер - бас китара
    Габи Кос - сопрано
    Вероника Крамхелер - сопрано
    Фифи Фурман - тенор/хорна
    Ханс Волф - пиано, орган и клавесин
    Юдит Маршал - цигулка
    Михаел Стапф - цигулка
    Щефи Херц - виола
    катрин Херц - виолончело
    Ивица Перчинич - виел
    Флориан Бартл - обой
    Андреас Пешкле - тенор/флейта
    Марк Пендри - кларинет
    Михаел Шум - тимпани/тамбура

Дискография:
    Progressive (1994)
    And Thou Shalt Trust... The Seer (1997)
    Awaking The Centuries (199
    Haggard - Awaking The Gods: Live In Mexico (2001)
    Haggard - Awaking The Gods: Live In Mexico (DVD) (2002)
    Eppur si muove (2004)

други любими групи са ми Therion ( http://bg.wikipedia.org/wiki/Therion ), Nightwish(не се нуждае от коментар) и Rhapsody...вече of fire

KiSS и пак KiSS Веднъж заразиш ли се няма излекуване Естествено харесвам и други, но кис са ми любимците.
    Куче касичка бе брато

Фен
    Град
    Вървиш направо,продължаваш и завиваш надясно спускаш се надолу и така в един кръг а посредата-аз
    Симпъл плааан форевер!
    Обичам лекия рок

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Ensiferum- Финландска викинг/фолк/още няколко стила група, наскоро правиха специално DvD за 10годишнината от създаването си.
    Centinex- Брутален шведски дет метъл, за жалост групата се разпадна.
    Blind Guardian- Едни от лидерите на световната пауър метъл сцена, доста талантливи немци.
    Behemoth- невероятен блек/дет от Полша, а Nergal ми е любимия вокал ахахах
    Имам още към 20 групи, а да пиша повече за тях няма смисъл. Всеки може да погледне я в уикипедия , я някъде другаде...

Град
    I Am Bleeding Somewhere Cold
    1. Evanescence
    2. NightWish
    3. KoRn
    4. Godsmack
    В моя свят объркан от бяла светлина,
    вслушвам се аз в бялата тишина
    спокойствието ме обгръща,
    и белият ми свят пак ме прегръща.

4ak lyubima nqmam ,no mi haresva D-12 i DMX
    "Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"

Град
    topolovgrad
    ne mi sa lubimi ama DMX stava

О... Ами... доста са, но най са ми на сърцето Metallica и Ill Ni
    I'm a riotstarter
    Molotov's on fire
    Flame is getting higher
    Higher, higher, higher

Non scholae, sed vitae discimus.

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Хаха еба ли му майката.. То да беше само една.. Ама айде ще ги давам по народност и стилове да може да се разбере нещо :>
    Български:
    1. Хардкор - Last Hope, защото звучат много добре, защото изпяха култовата Fuck Police, и заради Сашо с невероятния му глас :>
    2. Ска/Скакор - Switchstance, защото са единствената скакор банда тук, защото са наистина добри и вадят разнообразни парчета и готини текстове.. Най-добрите :>
    3. Пънк - С4, защото ги числя за пънк, отново заради Сашо и заради това че половината им песни ги числя към категорията която наричам "химни"..
    4. Пънкрок - Waste Of Time.. Нямаше как да не добавя пънкрок и да не ги напиша.. Женските вокали попринцип владеят а с тия текстове и разнообрзното звучене, владеят двойно :>
    5. Метъл(някъв си там вид.. не мога да ги определя) - Пропаганда, защото имат най-култовото име измисляно някога, защото умирам от кеф докато ги слушам, а дори не знам защо.. И заради текстовете които са доста по-двусмислени от хардкор/пънк/ска текстовете :>
    6. Ой! - Т.В.У. и Ремонт.. И двете групи имат всичко нужно за да са ми номер едно - невероятните текстове, култовото Ой звучене, обичта към алкохола :>

При чуждестранните вече ми е по-лесно.. Много групи, много стилове, много начина на звучене които харесвам много, но на първо място са Blood For Blood! Въпреки че има много други групи които са ми страшно любими "Кръв За Кръв" си остават групата на която най-много съм размахвал ръце и крака у нас, на която най-много съм крещял когато ми е било нужно, която има текстове които съм чувствал като написани от мен.

Въпреки това трябва да спомена и Hatebreed, Agnostic Front, Born From Pain, Sick Of It All, Murphy's Law, Against All Authority, Operation Ivy, Voodoo Glow Skulls, Guttersnipe, Cock Sparrer, Anti-Flag, Dead Kennedys, Crass, The Casualties, System Of A Down, Rage Against The Machine, Savage Garden, Roxette... Като най-любими и такива на които мога да слушам цели албуми без да искам да сменя :> Иначе са мнооооого...

Ебаси майката.. колко изписах.. е тва е човек без работа :>
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Цитирай Първоначално написано от Paduan`
    THE PRODIGY

neshto poveche za tqh : veliki sa !
    Абсолютно вярно !!!!

Голям фен
    Град
    MarSsS....е хуу де...БуРгАСсС де

pApA RoAcH

pApA RoAcH

imam mnoooooy lubimi grupi ama taaaqqqqqqq napraoooooo =D> =D> mnoy me kefat

na vi info(malko e na angliiski)

http://www.paparoach.com/

The band members are Jerry Horton, Dave Buckner, Coby Dick and Tobin Esperance.

Papa Roach
    Papa Roach is a four-piece music group from Vacaville, California. The band formed in 1993, and hit stardom during the "nu metal era" in 2000 with their three times platinum album Infest. They group's success continued with later releases lovehatetragedy and their most recent, Getting Away With Murder.

Papa Roach
    Years active 1993 – Present
    Genre(s) Nu Metal, Rapcore, Hard Rock
    Label(s) MCA Records
    Dreamworks Records
    Geffen Records (Current)
    Members Jacoby Shaddix (Vocals)
    Jerry Horton (Guitar)
    Tobin Esperance (Bass)
    David Buckner (Drums)

Early years
    The early formation of Papa Roach occurred in January of 1993, where Jacoby Shaddix and Dave Buckner met on the Vacaville High School football field, where the two ended up talking about music. Later Will James (Bass) and Ben Luther (Trombone) joined Shaddix and Buckner and entered in the school's talent show. They covered Jimi Hendrix's Fire, most notably playing without a guitarist. Though they lost the contest, they vowed to improve. In March 1993, Ben Luther was replaced by guitarist Jerry Horton from nearby Vanden High School. Jerry was introduced to the band through his girlfriend, who was a fan of the band. However, Jerry was at first apprehensive about joining the band because Jacoby, Dave and Will all went to a different high school. At this point, Papa Roach were practicing everyday and touring on every gig they could get.

In 1994, Papa Roach recorded their first 7 track EP titled Potatoes for Christmas. Ryan Brown stood in for drums however, because Buckner was spending the year in Seattle studying art. In 1995 they recorded a 2 track promo at Sound Farm Studios, titled Caca Bonita. With Buckner back on drums they noticed a significant improvement over the two year life of the band. Soon after this they realized they needed to make some changes; Will James had become heavily involved in a church summer camp, which would limit the band from practicing and touring over the summer. Instead they decided to bring in someone who had been with the band the whole time as a roadie, Tobin Esperance.

1996 saw the production of their first full-length album, Old Friends from Young Years. Still touring heavily, they supported bands such as Incubus, Powerman 5000, Static-X and hed (pe). In 1998 they released another 5 track CD, 5 Tracks Deep. Selling over 1,000 copies in its first month, it caught the attention of Warner Brothers, who then financed the production of a 5 track promo CD including the songs, Last Resort, Broken Home and She Loves Me Not. Warner Brothers failed to sign the band, but it did not keep them from continuing on.

1999 saw the production of another EP, Let 'em Know. This was by far Papa Roach's best independent effort as a band, and signaled their matured sound. Soon after, Shaddix was contacted by DreamWorks offering a recording contract. After this, Papa Roach would skyrocket into fame with the immense success of Infest and their hit single Last Resort.

musicbands/jump.gif to stardom
    After signing to DreamWorks in October of 1999, they immediately hit the studio to record their hit album Infest. Including four, old, re-recorded songs, and seven new songs; Infest was released on April 25, 2000, and sold 30,000 copies in its first week of release. With their debut album and a music video in hand, they hit the Vans Warped Tour and numerous other large tours. In late 2000 they even toured the United Kingdom with a massive response from fans. Although their short tour with Ozzfest nearly broke the band apart, they recouped to play festivals in the UK and re-affirmed their faith in what they were doing.

After massive amounts of touring in the US, UK and Japan, and with many new songs written, the band hit the studio again to record lovehatetragedy, in which they spent just 60 days to record the album. The album was released on June 18, 2002, and though it didn't outsell its previous album, it managed a higher chart position in both the US and UK.

In late 2003, Papa Roach hit the studio again to write and record their 3rd major album, tenatively named Dancing In the Ashes. This was a temporary name soon replaced by Getting Away With Murder. The band worked with producer Howard Benson, writing such songs as Take Me and Scars. After completion, the band filmed the video for the title track, Getting Away With Murder and went on a small summer club tour to warm-up for the new album and touring.

While some long-time Papa Roach fans found the album to be softer than that of their previous albums such as Infest, it still managed to receive manic raves from new fans. Touring on the immense popularity of the album's second single, Scars, Papa Roach have currently sold more than 1 million albums and have reached platinum status. 2005 saw continuous touring, including a full United States and European tour with bands such as Instruction, Dead Poetic, Trust Company, Chronic Future, Fight of Your Life, Skindred, The F***ups, No Warning, 311 and Unwritten Law

In November of 2005 Papa Roach released a live DVD show entitled Live and Murderous in Chicago. This show was 80 minutes of HD video shot at the Vic Theater in Chicago on May 1, 2005.

The next album
    Drummer, David Buckner has shed some light on where the band stands as of June 10, 2006. The band are now in the home stretch of completing their 4th major label album. Buckner has stated on the band's fan messageboardthat the album has a name, the songs have a sequence, artwork has begun to materialize and that photos will soon be shot. Updates are expected on the band's official website in the upcoming weeks [1].

Tentative song titles: Roses On My Grave, Reckless, What Do You Do, To Be Loved, Desire, Not Your Victim, Forever and Crash.

Members
    Name Birthdate Instrument
    Jacoby Shaddix July 28, 1976 Vocals
    Jerry Horton March 10, 1975 Guitar
    Tobin Esperance November 14, 1979 Bass
    David Buckner May 29, 1976 Drums

ФАКТИ :
    Lead singer Jacoby Shaddix used the pseudonym Coby Dick on the band's first LP, and has also used the name Johnny Vodka. By lovehatetragedy he decided to go by his real name, which he still does to this day.
    The band's name comes from Shaddix's step-grandfather, who was nicknamed Papa and had the surname Roatch [2].
    Until 1996, Will James was their bassist.
    The band's first tour van was called Moby Dick

Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис
    / широчина/.

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от black_boy
    Охо DMX e група
    http://en.wikipedia.org/wiki/DMX_%28rapper%29
    нещо не се връзва
    Имам много любими групи...но най-любимите ми може би са
    Evanescence и Cradle of Filth
    хъхъ..

Голям фен
    Град
    MarSsS....е хуу де...БуРгАСсС де
    Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от black_boy
    Охо DMX e група
    http://en.wikipedia.org/wiki/DMX_%28rapper%29
    нещо не се връзва
    znai6 li moje DMX da sa razmnojava
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис
    / широчина/.

Еми Black Yeаd Peas, Evanescence, TLC, All saints и още мн други
    Вярвам в нещо
    Сляпо се надявам
    Чувствам сякаш падам, полудявам
    от сенки и от светлина
    изплува този образ непознат
    Сякаш някой движи моята ръкa
    ..

lubimata mi grupa e pussycat dolls. 4lenkite na grupata sa nicole ashley melady carmit jessica i kimbetly.mn sa gotini. izvestni tehni pesni sa dont cha, beep, buttons, i dont need a man, stick with u , wait a minute.....

Град
    SFC HC
    Цитирай Първоначално написано от ppaarriiss
    lubimata mi grupa e pussycat dolls. 4lenkite na grupata sa nicole ashley melady carmit jessica i kimbetly.mn sa gotini. izvestni tehni pesni sa dont cha, beep, buttons, i dont need a man, stick with u , wait a minute.....

Само като се замисля тия бездарни смотли, дето не могат нищо освен да се показват почти голи, колко продажби правят.. А хората които правят музика, какво получават?! Еми нищо друго освен уважение! Ами че то им стига.. Нали в това много ни бива. Да уважаваме и до там, другото струва пари.. Пък си е тяхна работа тва уважение как ще го ядат, как ще си го сложат на краката да не газят боси в локвите и как ще си плащат парното с него!

Град
    SFC HC
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Цитирай Първоначално написано от BornFromPain

Само като се замисля тия бездарни смотли, дето не могат нищо освен да се показват почти голи, колко продажби правят.. А хората които правят музика, какво получават?! Еми нищо друго освен уважение! Ами че то им стига.. Нали в това много ни бива. Да уважаваме и до там, другото струва пари.. Пък си е тяхна работа тва уважение как ще го ядат, как ще си го сложат на краката да не газят боси в локвите и как ще си плащат парното с него!
    Каква е разликата между китариста и голяма пица? Пицата може да нахрани четиричленно семейство!

Поука: Музикант в наши дни не може да издържа семейство. :P
    Хехе е..

Вървели си двама приятели. Единия бил китарист, другия също бил беден..

Как се казва музикант скъсал с гаджето си? Бездомен.

И т.н.. Гадното е другото което си е факт.. Няма вицове за музиканти. Всичките са истина..
    И това го правят така "феновете" им..

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Кефкат ме Evanescence \/ \/ \/ ето ги и въпросните сладури
    с много и хубави песни те най-много ми харесват. В нещо като идол ми се е превърнала Ейми ето и малк инфо за нея :

На 13 декември 1981 година в Ривърсайд, Калифорния се ражда едно момиче, което чрез музиката си ще промени живота на много хора - Ейми Лий. Тя израства в Литъл Рок, Арканзас в семейството на баща-музикант и майка, която не работи, за да се грижи за децата си. Ейми има две сестри - Кари и Лори и брат - Роби, за когото пее в неиздаваната песен My Cartoon Network. И тримата са доста по-малки от нея. Ейми е имала и трета сестра, Бони, която умира на тригодишна възраст, когато Ейми е на 6. На нея са посветени песните Hello от Fallen, първият студиен албум на групата, и Like You, от втория. Като малка Ейми е нямала много приятели. Но на един ученически лагер среща Бен Мууди (бившия китарист на Evanescence). Той я вижда да свири на пианото песента на “Мийт Лоуф” I will do anything for love и така тя грабва вниманието му. От там нататък те са неразделни и дори са имали връзка. Предполага се, че Бен напуска бандата именно защото са скъсали. Но и до днес Ейми и Бен са в много добри взаимоотношения. Скоро приключи връзката на Ейми с Шон Морган от Seether, с когото бяха заедно повече от година. Отношенията й с него стават повод за написване на парчето Call Me When You're Sober от втория студиен албум на групата, The Open Door - песен за безперспективността на връзка със зависим към алкохола човек.

Супер фен
    wu-tang clan

RZA (Robert Diggs,July 5, 1969), GZA/Genius (Gary Grice,August 22, 1966), Ol' Dirty Bastard (Russell Jones,Nov. 15, 196, Method Man (Clifford Smith,April 1, 1971), Raekwon (Corey Woods, January 12, 1970), Ghostface (Dennis Coles, May 9, 1970), Inspectah Deck (Jason Hunter, July 6, 1970), U-God(Lamont Hawkins, October 11, 1970), Masta Killa (Jamal Turner, August 18, 1969)

Wu-Tang Clan е една от най-успешните рап групи в американския и световния хип-хоп. Шест от общо деветте члена са от Staten Island (New York), а останалите от Brooklyn (NY). Преди създаването на клана тримата братовчеди Genius (GZA), Prince Rakeem (RZA) и ODB създават триото "All In Together Now". Обикалят по различни местни клубове, където осъвършенстват уменията си да рапират. Дори GZA записва собствен албум, който обаче се оказва неуспешен. Именно RZA, GZA и Ol'Dirty Bastard са хората, положили основите на Wu-Tang Clan. Постепенно към нея се присъединяват и останалите членове. Голяма част от MC-тата са приятели още от деца, а някои от тях са роднини. Целта на новосформиралата се група била създаването на империя, която да превземе хип-хоп индустрията. Пробиването на сцената по това време било трудно, тъй като Dr.Dre господствал със своя GFunk.
    Ноември 1993г. Wu-Tang Clan издават дебютния си албум "Enter The Wu-Tang: 36 Chambers", който се оказва платинен.За да превземат окончателно хип-хоп индустрията Wu-Tang Clan решават всеки да издаде свой солов албум. Пръв това прави Method Man с 'Tical' през 1994г.
    През 2001г Wu-Tang Clan пускат на пазара следващия си общ албум "The W" (без участието на ODB, който по това време е в затвора).
    Декември същата година излиза четвъртия албум на клана, озаглавен "Iron Flag".
    2004 година е трагична за клана – на 13 ноември умира Ol' Dirty Bastard. След аутопсия причината за смъртта е установена - приемане на висока доза кокаин и от лекарството Tramadol. ODB умира само два дни преди да навърши 36 години.
    В момента Wu-Tang Clan MC-тата се занимават предимно със соловaта си кариера и продуцентска дейност.

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Фен
    Град
    Shitland
    RAMMSTEIN

Групата е основана през 1994. Германската група определено е оставила отражението си върху музикалния свят. Никоя друга група не притежава тяхното звучене. Музиката им е уникална смесица от метъл, индъстриал, техно и класически музикални елементи.
    Първият албум на групата Herzeleid (само в Европа) прави дебюта си през 1995. В албума са хитовите песни Seemann, Du Riechst so Gut, Heirate Mich, Rammstein. По адрес на албума се изсипват тонове критики. Обвиняват групата в нацизъм.
    След появата на Herzeleid излизат няколко сингъла, а през 1997 се появява и вторият албум на Rammstein - Sehnsucht, който се разпространява навсякъде. Поради големия интерес към групата през 1998 Herzeleid се преиздава и се разпространява по целия свят. През 1999 песента Du Hast се отличава с няколко награди, повечето от MTV и групата бива спонсорирана, с което се прочува за първи път в Северна Америка. След това групата издава още сингли. По-късно през 1998 бандата записва най-добрия си концерт Live aus Berlin на видео и DVD.

Име: Рихард Круспе
    Инструмент: китара
    Прякор: няма

Име: Кристоф Шнайдер
    Инструмент: барабани
    Прякор: Шнайдер

Име: Оливър Риидел
    Инструмент: бас
    Прякор: Оли

Име: Пол Ландерс
    Инструмент: китара

Име: Кристиан Лоренц
    Инструмент: клавири
    Прякор: Флаке

Име: Тил Линдеман - вокал

Фен
    Град
    Shitland
    Цитирай Първоначално написано от BornFromPain

Съгласна съм ... Относно истинските музиканти,няма да кажа нищо друго освен : Sad but true Мисля ,че изразява достатъчно ясно мнението ми

pcd ne sa smotli

ako bqha smotli nqma6e cql svqt da slu6a i haresva pesnite im a do tova 4e po klipovete si se pokazvat po4ti goli te si4ki momi4e6i grupi sa taka 1 za da predizvikvat interes i 2 zaradi konkurenciqta

Супер фен

Re: pcd ne sa smotli

ako bqha smotli nqma6e cql svqt da slu6a i haresva pesnite im a do tova 4e po klipovete si se pokazvat po4ti goli te si4ki momi4e6i grupi sa taka 1 za da predizvikvat interes i 2 zaradi konkurenciqta
    Бих ти казала да започнеш (веднага) да се наслаждаваш на някоя снимка на оная пача Парис докато слушаш Котките и да замълчиш,защото понятието ти за хубава музика е твърде,твърде бегло и много ще се изложиш
    По темата-Scorpions
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

ei strange

ei strange ne moito a tvoito ponqtie za muzika e razvaleno samo eno 6e ti kaja 4e kat sa ojeni6 jenati 100 procenta 6e e nqkva palna groznica 6tom ne haresva6 paris hilton i pcd

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си