.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Harvi
    Guest

по време на секс ми тече нещо от пениса?!

значи проблема ми е следния зная че е нормално да излиза нещо подобно от пениса ми ама си мислех че става малко преди оргазма,бързо след започването на секса започва да ми изтича безцветна слузеста течност подобна на сперма,кажете нормално ли е?докато тече половия акт презерватива ми започва да се движи много понеже отвътре е пълно с тая слуз,трябва ли да се притеснявам?

Guest
    пич имам го същото мисля си че няма за кво да се притесняваш,това е един вид смазка същото е както се овлажнява жената да се овлажняваш и ти чукай и не се бой

Фен
    Град
    Там някъде!
    Мисля че е напълно нормално
    ...очите от въглени...клета съдба творение всяко на прах се разпада щом паднат край него черни пера.Мелодия тъжна се лей в тъмнината детенце поредно на мрака е роб черните ангели отнасят душата оставят телцето в студения гроб....

Harvi
    Guest
    da de moje i da e normalno ama az vse pak da si popitam,na men mi se struva 4e te4e mnogooo

Guest
    ebete se u gazo nevejiii ,4oveka vi pita normalno e da e pritesnen ako ne e 4uval za tova.Spoko pi4 nqma ot kvo da se pritesnqvash

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 2 от правилника!
    Благодаря!

Guest
    nrmalno e, ako e malko koli4estvo, am 4ak kondoma da se razmestva ot neq, ne mislq ,4e e normalno

Повече от фен
    normalno e
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Нормално е бе как да не е нормално.Май тия където казват ,че не е нормално са за лекар хааххаха

Повече от фен
    Град
    sofia
    ti zadnik!!!!! Kak moe da ne znae6 kvo e tva be...... da i verno " trugnal sex da pravi.." tva e 6toto penisa ti se vuzbujda i za da se ovlajni......pisna mi ot nekompetentni hora " ne6to mi te4e ot penisa, ta 4ak razmestva kondoma....boooje...!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 2 от правилника!
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си