- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Татуси - за или против тях?
Оооо аз отдавна искам да си направя,обаче,кажете,колко боли![]()
Днес твърдо реших за още едно място. Лявата гърда. Ще е надпис..
ami az imam dvechki na pleshkata i na koremcheto!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
ми кефят ме,ама не бих си направила!иначе за момичетата нна кръста,а за момчетата на гърба..май![]()
Първоначално написано от niGGa
![]()
q kajete dali tia tatusi bolqt...6tot ima 6743398 mnenia i to se razli4ni..edni kazvat 4e mn bolqlo, dr kazvat 4e e kato gudeli4kane...pls kajete dali boli? a mqstoto kydeto iskam da si napraa e ot vytre6nata strana na rykata .. ieroglifi
Харесват ми,нямам нищо против татосите :P Приятеля ми има мн хубав татос на крака,голям не някакъв мижав,все пак е правен от най-добрия татуист във БГ,ще ви го снимам да плакнете очи малко![]()
![]()
![]()
Атанас (Survivor BG),просто няма такава изработка.Татоса е на поне 7 години,а нито цвета,нито нищо не е мръднало. :P Виждала съм и др негови творения-върху брата на пр ми ... ненормално яки :PПървоначално написано от exploitedteen
Тва си ми е мнение,не "грозно изцепване".Първоначално написано от exploitedteen
От Бургас е,но скоро е направил и студио в София. :P
Ох нямам намерение да споря с теб,просто изразявам мнение.
Скромното ми мнение е, че като татуист емил > all. Но аз не разбирам. Просто той има едно много специфично отношение към татуировките и е яко.
Saatana vittu perkele hate crew!
Ами харесвам татуировки...нз дали някога ще си направя, но ме кефят.На гърба, на рамото, на китката отвътре....но все пак зависи какво =]
хъхъ..
Най-якото местенце за татус е долу на стъпалото от външната страна....там ще си правя,но не казвам кво![]()
![]()
az za sega ne mislq da si pravq no me kefqt ... i sam ZA
подкрепям..Първоначално написано от exploitedteen
^ мхм мхм
А и той освен татуси, рисува и... каритини (!?), абе художник е човека, може да ти развие някоя идея и да ти запази смисъла, а рисунката да стане много много по-яка.
Saatana vittu perkele hate crew!
Къде мога да го намеря?Първоначално написано от Boot
![]()
Емил
Inky dragon
http://www.tattoobg.org/inkydragon/main.htm![]()
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Мерси.Първоначално написано от PIF
![]()
според мен татуировката трябва да означава нещо, аз за това моята като си я правих, преди това доста мислих за да се съчетае всичко което искам да се запечатли в 1 картинка...
изработката на татуировката е страшно важна, не всеки татуист може да прави татуировки както трябва. Все пак си е за цял живот и трябва да е нещо красиво.
Аз от моята съм доволен.
пича от "на тъмно" е добър, той даже сам си отвори студио ако не се лъжа
Нещо което не може да се маха = отличителен белег, улеснява разпознаването.
С две думи за мен постоянните татуировки са простотия.
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
^ ти пък щото си големия мафиот, и всички те търсят.