.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Guest

Мобилното влияние на телефоните върху човека

Мобилното влияние на телефоните върху човека(есе).Това ми е темата по физика.Някой може ли да ми помогне?

Супер фен Аватара на pinki
    Ami ne bix mogla da ti go napi6a ama znam 4e vulnite koito telefonite izlu4vat vredqt na mozuka i y6ite! ^t epotursq vse pak!
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от pinki
    Ami ne bix mogla da ti go napi6a ama znam 4e vulnite koito telefonite izlu4vat vredqt na mozuka i y6ite! ^t epotursq vse pak!
    Ще ти бъда много благодарна ако намери6 нещо!

Guest
    Принципно си е същия кусор все 1но да гледаш телевизор, ама не кабелна ами по антенка сесе. А да гсм-ите от самосебеси излачват много малко радиация, имаше няколко опита на времето да се свари яийце с това, общо взето нищо не излезна въпреки че 1 с 200 телефона съвсем леко го свари, ама много леко... Тъй че общо взето поредната измислица :/ ... Това егати да ти не е Копито-то в което ако поседиш 5-6 часа горе при предавателите и вече си на 7мото небе от главоболие. А в НДК какво е направо, особено на 6тия етаж... Леле... Та тва е че общо взето нищо не влияе

Guest
    Моля ви помогнете ми за тази тема или поне с нещо,с което да се подсетя и да напи6а нещо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си