.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Мега фен
    Град
    София, Лозенец

ДИСКУСИЯ: ВРАЧКИ.

Какво мислите за тях?
    Ходили ли сте някога?
    Ако да, познавали ли са ви нещо?

Голям фен
    Град
    дианабад
    По принцип не вярвам в предсказания, но обичам да чета хороскопи, да ми гледат на карти и разни подобни неща за губене на времето. Все пак и пари да давам за това - не!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    никога не бих отишъл, защото съм убеден че ще си хвърля парите на вятъра. просто няма логика - бъдещето не може да се предскаже.

Аз не съм ходила...
    Сестра ми наскоро беше ходила на една, която гледа на кафе, но не мога да кажа дали е имало нещо вярно в казаното, въпреки че...е направила една голяма грешка относно мен. Така че не съм склонна да и вярван.
    НО ПЪК сестра ми също така беше ходила и в Стара Загора при един преиятел на братовчед ми (уффф, братовчед ли ми е или вуйчо, но е мн. млад и го водя за братовчед), не за да гледа на нея, а на една приятелка, която вече 10-15год. не може да има дете, а лекарите не намират причината. Та...този човек е пресъздавал дума по дума някакъв разговор на тази нашата приятелка с мъжа и, когато са били веднъж на НДК (казал е даже къде по-точно са били седнали).
    Също така тъй като сестра ми го гледала с недоверие, той и предложил да и гледа, но тя не се съгласила, но той въпреки това почнал да и разказва някои работи от миналото и, които просто няма от къде да знае. Разбирам за гаджетата и да е разбрал нещо от братовчед ми, но...как веднъж е седяла при леля във Военна Болница (леля работи там) и е казала, че иска да си слага силикон от къде може да знае?!?

Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    бъдещето не може да се предскаже.
    Може, но не и при тези ясновидци, които си правят реклами.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Няма човек който може да предскаже бъдещето. Не е имало и няма да има. Всички гадатели са шарлатани.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Няма човек който може да предскаже бъдещето. Не е имало и няма да има. Всички гадатели са шарлатани.
    Тогава как си обясняваш факта, че има хора, на които бъдещето е предсказано вярно?

Повече от фен
    Град
    СС (;
    да видим... леля ми не е врачка, ама може да гледа на карти, кафета и други глупости... и колкото и да не ви се вярва НЯМА НЕЩО, КОЕТО ДА Е КАЗАЛА И ДА НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО. при условие, че много пъти и с мен е било така (в сми сънувам нещо или просто знам кога, къде и точно какво ще стане)... няма как да не вярвам...
    ама на циганки и ония врачки по палатки с кристални кълба, врякащи 'я ела бабе да ти гледам...' или тия по канал 2001 например тип обаждаш се и изцепват
    - вашата дъщеря...
    - ама аз нямам дъщеря
    - оооо нееее, имате
    (най вече на жена да се изцепи тва...)
    просто тия да върват по дяволите, щото... не им вярвам и грам
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от HandOfBlood
    да видим... леля ми не е врачка, ама може да гледа на карти, кафета и други глупости... и колкото и да не ви се вярва НЯМА НЕЩО, КОЕТО ДА Е КАЗАЛА И ДА НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО. при условие, че много пъти и с мен е било така (в сми сънувам нещо или просто знам кога, къде и точно какво ще стане)... няма как да не вярвам...
    ама на циганки и ония врачки по палатки с кристални кълба, врякащи 'я ела бабе да ти гледам...' или тия по канал 2001 например тип обаждаш се и изцепват
    - вашата дъщеря...
    - ама аз нямам дъщеря
    - оооо нееее, имате
    (най вече на жена да се изцепи тва...)
    просто тия да върват по дяволите, щото... не им вярвам и грам
    Едва ли някой им вярва.

Фен
    Град
    Nqkyde blizo dalech do vkyshti
    Az lichno nz da vqrvam ili ne...Predi godina ne vqrvah,no imam edna priqtelka deto si pada po takiva neshta i me zamykna vednuj s neq,neotri4am 4e mi e interesno,no ne vqrvah.Obache kato mi gleda taq,pozna ujasno mn neshta...i za bydeshteto i za nastoqshteto i ne samo an men pozna no i na drugi i si mislq skoro pak da ida...prosto mi e interesno kakvo shte mi kaje

Град
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Тогава как си обясняваш факта, че има хора, на които бъдещето е предсказано вярно?
    И аз мога да ти кажа разни неща ... като знам поне някои неща за теб. Ясновидци не съществуват само лъжци.

Правила на форума!

аэ съм ходила и ми каэа стра6но много верни неща тогава не вярях но сега ве4е вярвям вапроса е да вярва6

Guest
    Аз не съм ходила на врачка, но веднъж една приятелка ми гледа на карти Таро..не не си мислете, че тя е врачка просто взе няква книжка и ми гледа!!! Но имаше мн верни неща и позна отговора на въпроса, който си бях задала!!!!

и картите са много вярни
    2 т. системно.

Мега фен Аватара на machoka
    Това е дежа-ву и си има логично обяснение

Вярата във врачките си остава единствено на базата на някакви случайности. Както казаха - човек, който да познава бъдещето все още не се е родил, а за миналото също. Единствено на базата на догадки или общи приказки може да ти се каже нещо, което ти да свържеш с живота си и да си помислиш, че човека срещу теб е Господ. Ама не е.

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    vqrvam samo na kafe i karti!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    vqrvam samo na kafe i karti!
    Ходила ли си някога или само роднини са ти гледали?

Guest
    Аз ли4но въоб6те не вярвам в способностите им,но е факт,4е на много хора им е предсказвано от вра4ки не6та,които в последствие наистина се слу4ват.Т'ва със третите о4и,рожденните дати и така нататък са глупости,но уменията вра4ките,които наистина познават си остават загадка(освен може би за самите тях)...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Това е дежа-ву и си има логично обяснение

Вярата във врачките си остава единствено на базата на някакви случайности. Както казаха - човек, който да познава бъдещето все още не се е родил, а за миналото също. Единствено на базата на догадки или общи приказки може да ти се каже нещо, което ти да свържеш с живота си и да си помислиш, че човека срещу теб е Господ. Ама не е.
    Не си прав, има такива хора. Прекалено ограничено мислите. Миналото е свършило, настоящето е тук и сега, а бъдещето предстои. Но нещата не стоят точно така. На врачки естествено не вярвам, защото те нямат способности. Нямат способности и повечето хора, на които им е интересна материата и задълбават в нея, правят ритуали и подобни простии и земат че си повярват накрая. НО предсказване на части от бъдещето е възможно и не е само случайност или интуиция.

Re: ДИСКУСИЯ: ВРАЧКИ.

Какво мислите за тях?врачки...хм...мисля ,че у БГ почти сички са циганки и кво значи тея са надарени с нещо предсказателно ли?вервам ,че има такива ама определено са си хора с култура и незнам си кво а не някви с кристални топки..
    Ходили ли сте някога?не не съм ходила нямам намерението да си дам парите на няква циганка...
    Ако да, познавали ли са ви нещо?.....
    Come on and dance

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Някой да е чувал нещо за Симка Милева?

Град
    MiRaCuLiX.bb

Не очаквах такова нещо от теб. Не съм ограничен, а реалист.

Правила на форума!

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    hodila sam! no ne vseki poznava!ima dve jeni deto vsi4ko mi poznavat i edna det gleda na karti i mi kazva vsi4ko ot do!!!

Супер фен
    MiRaCuLiX.bb

Не очаквах такова нещо от теб. Не съм ограничен, а реалист.
    И аз не вярвам на врачките, те си измислят всичко и са смешни. Но природата не е толкова елементарна, колкото изглежда. Не можеш да оспориш, че много неща все още не могат да се обяснят. Те имат обяснение разбира се, но е все още сложно за описване. Предсказването на бъдещето е едно от тях. Това е някакво висше осъзнаване на реалността, а не на времето.
    ПП Нали знаеш колко е относително времето във вселената. Аз също съм опитвал да опиша самото предсказване, но ми липсват много знания и данни...

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    MiRaCuLiX.bb

вярваш ли в съдбата?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си