- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ДИСКУСИЯ: ВРАЧКИ.
Какво мислите за тях?
Ходили ли сте някога?
Ако да, познавали ли са ви нещо?![]()
По принцип не вярвам в предсказания, но обичам да чета хороскопи, да ми гледат на карти и разни подобни неща за губене на времето. Все пак и пари да давам за това - не!
никога не бих отишъл, защото съм убеден че ще си хвърля парите на вятъра. просто няма логика - бъдещето не може да се предскаже.
Аз не съм ходила...
Сестра ми наскоро беше ходила на една, която гледа на кафе, но не мога да кажа дали е имало нещо вярно в казаното, въпреки че...е направила една голяма грешка относно мен.Така че не съм склонна да и вярван.
НО ПЪК сестра ми също така беше ходила и в Стара Загора при един преиятел на братовчед ми (уффф, братовчед ли ми е или вуйчо, но е мн. млад и го водя за братовчед), не за да гледа на нея, а на една приятелка, която вече 10-15год. не може да има дете, а лекарите не намират причината. Та...този човек е пресъздавал дума по дума някакъв разговор на тази нашата приятелка с мъжа и, когато са били веднъж на НДК (казал е даже къде по-точно са били седнали).
Също така тъй като сестра ми го гледала с недоверие, той и предложил да и гледа, но тя не се съгласила, но той въпреки това почнал да и разказва някои работи от миналото и, които просто няма от къде да знае. Разбирам за гаджетата и да е разбрал нещо от братовчед ми, но...как веднъж е седяла при леля във Военна Болница (леля работи там) и е казала, че иска да си слага силикон от къде може да знае?!?![]()
Може, но не и при тези ясновидци, които си правят реклами.Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Няма човек който може да предскаже бъдещето. Не е имало и няма да има. Всички гадатели са шарлатани.
Тогава как си обясняваш факта, че има хора, на които бъдещето е предсказано вярно?Първоначално написано от xaxo_xixi
![]()
да видим... леля ми не е врачка, ама може да гледа на карти, кафета и други глупости... и колкото и да не ви се вярва НЯМА НЕЩО, КОЕТО ДА Е КАЗАЛА И ДА НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО. при условие, че много пъти и с мен е било така (в сми сънувам нещо или просто знам кога, къде и точно какво ще стане)... няма как да не вярвам...
ама на циганки и ония врачки по палатки с кристални кълба, врякащи 'я ела бабе да ти гледам...' или тия по канал 2001 например тип обаждаш се и изцепват
- вашата дъщеря...
- ама аз нямам дъщеря
- оооо нееее, имате
(най вече на жена да се изцепи тва...)
просто тия да върват по дяволите, щото... не им вярвам и грам
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
Едва ли някой им вярва.Първоначално написано от HandOfBlood
![]()
Az lichno nz da vqrvam ili ne...Predi godina ne vqrvah,no imam edna priqtelka deto si pada po takiva neshta i me zamykna vednuj s neq,neotri4am 4e mi e interesno,no ne vqrvah.Obache kato mi gleda taq,pozna ujasno mn neshta...i za bydeshteto i za nastoqshteto i ne samo an men pozna no i na drugi i si mislq skoro pak da ida...prosto mi e interesno kakvo shte mi kaje![]()
И аз мога да ти кажа разни неща ... като знам поне някои неща за теб. Ясновидци не съществуват само лъжци.Първоначално написано от p4elata_brumze
аэ съм ходила и ми каэа стра6но много верни неща тогава не вярях но сега ве4е вярвям вапроса е да вярва6![]()
Аз не съм ходила на врачка, но веднъж една приятелка ми гледа на карти Таро..не не си мислете, че тя е врачка просто взе няква книжка и ми гледа!!!Но имаше мн верни неща и позна отговора на въпроса, който си бях задала!!!!
и картите са много вярни
2 т. системно.
Това е дежа-ву и си има логично обяснениеда видим... леля ми не е врачка, ама може да гледа на карти, кафета и други глупости... и колкото и да не ви се вярва НЯМА НЕЩО, КОЕТО ДА Е КАЗАЛА И ДА НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО. при условие, че много пъти и с мен е било така (в сми сънувам нещо или просто знам кога, къде и точно какво ще стане)... няма как да не вярвам...![]()
Вярата във врачките си остава единствено на базата на някакви случайности. Както казаха - човек, който да познава бъдещето все още не се е родил, а за миналото също. Единствено на базата на догадки или общи приказки може да ти се каже нещо, което ти да свържеш с живота си и да си помислиш, че човека срещу теб е Господ. Ама не е.
vqrvam samo na kafe i karti!
Ходила ли си някога или само роднини са ти гледали?Първоначално написано от Taina{}
![]()
Аз ли4но въоб6те не вярвам в способностите им,но е факт,4е на много хора им е предсказвано от вра4ки не6та,които в последствие наистина се слу4ват.Т'ва със третите о4и,рожденните дати и така нататък са глупости,но уменията вра4ките,които наистина познават си остават загадка(освен може би за самите тях)...
Не си прав, има такива хора. Прекалено ограничено мислите. Миналото е свършило, настоящето е тук и сега, а бъдещето предстои. Но нещата не стоят точно така. На врачки естествено не вярвам, защото те нямат способности. Нямат способности и повечето хора, на които им е интересна материата и задълбават в нея, правят ритуали и подобни простии и земат че си повярват накрая. НО предсказване на части от бъдещето е възможно и не е само случайност или интуиция.Първоначално написано от machoka
Какво мислите за тях?врачки...хм...мисля ,че у БГ почти сички са циганки и кво значи тея са надарени с нещо предсказателно ли?вервам ,че има такива ама определено са си хора с култура и незнам си кво а не някви с кристални топки..
Ходили ли сте някога?не не съм ходила нямам намерението да си дам парите на няква циганка...
Ако да, познавали ли са ви нещо?.....
Come on and dance
![]()
Някой да е чувал нещо за Симка Милева?![]()
MiRaCuLiX.bb
Не очаквах такова нещо от теб. Не съм ограничен, а реалист.
hodila sam! no ne vseki poznava!ima dve jeni deto vsi4ko mi poznavat i edna det gleda na karti i mi kazva vsi4ko ot do!!!
И аз не вярвам на врачките, те си измислят всичко и са смешни. Но природата не е толкова елементарна, колкото изглежда. Не можеш да оспориш, че много неща все още не могат да се обяснят. Те имат обяснение разбира се, но е все още сложно за описване. Предсказването на бъдещето е едно от тях. Това е някакво висше осъзнаване на реалността, а не на времето.Първоначално написано от xaxo_xixi
ПП Нали знаеш колко е относително времето във вселената. Аз също съм опитвал да опиша самото предсказване, но ми липсват много знания и данни...![]()