.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    БукеТ.с.Рози
    Guest

"Силата на жената"

Еи моля ви които няма работа,да ми напише едно съчинение на тема "силата на жената "за 12h днес ми е щото съм втора смяна,плс плс плс плс некои ако реши да ми го напише ,злато ще му дам плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс плс

Guest
    hahhah ebahti nahalstvoto
    da be nqkoi ako nqma rabota da mi napi6e doma6noto sqka6 nqkoi 6a se varje tebe te marzi a dr da ti go pi6at tc tc tc tc

momi4encence
    Guest
    emi eto nqkolko dymii4ki koito moje6 da napi6e6 :
    silata na jenata . kakva e tq ? ponqkoga silna edna jena e gorda , no ponqkoga slaba tq se 4yvstva oteg4ena . silata na edna jena e edno krasivo bogatstvo . silata na edna jena moje da se sravni s bezgrijen gorski ry4ei . edna jena e silna dyhom no i fizi4eski . kolkoto ii grozna da e nqkoq si jena trqbva da znaem 4e tq e silna i mnogo borbena li4nost . silata e nesravnimo bogatsvo .
    tva moje da vmykni6 ... tolkova moga da izmislq .. ostanaloto trqbva ti .. yspeh :} 4a{} \/ \/ \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си