- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос свързан с окосмяването
bez sporove s prostaci kato teb.......i vse pak vzemi se obrusni!![]()
Интересно как реши, че съм простак. Би ли се обосновала?Първоначално написано от vikito_666
Просташко е да раздаваш квалификации на хора, които не познаваш и да не можеш да се аргументираш след това.
А .. и още нещо... би ли обяснила защо си написала 666 след ника си? Или и това не ти е съвсем ясно?
AZ 6TE VI KAJA VEDNAGA KAK DA SE OBEZKOSMQVATE-BURZO STAVA I MNOGO LESNO:ZNA4I VZIMATE EDIN VESTNIK I GO PALITE SLED KOETO S NEGO SE PURLITE NAVSQKUDE KUDETO ISKATE I IMATE KOSMI.DRUGIQT VARIANT E S GORELKA-STAVA MNOGO BURZO I LESNO.PROBVAITE I SI KAJETE MNENIETO-4AKAM ZA REZULTATI-AKO NE STE SE SPRAVILI ILI VI E TRUDNO-PITAITE-6TE VI KAJA I DRUGI LESNI NA4INAI.
4AO ZASEGA
maha6 naredddd . ako pita6 s kfo horata sa izmislili smaoobrasna4ka kola maska veet io6te 100 gluposti...![]()
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
С моторен трион...бахти простия въпрос,чесно!Първоначално написано от Анонимко
![]()
В Живота Няма "РЕСТАРТ" Бутон...
Най-умното мнение досега. Преди 2000-та година е доказан факт че не са се бръснели.Първоначално написано от Luciferian
![]()
![]()
![]()
За да получиш - първо трябва да дадеш!
абе вие обичате обезкосмени момичета а вие лично не го правите!за кво говорим тука?!представете си един тарзан от джунглаат да ми дойде с 5 кила вълна на краката и 2 кила вълна под мишниците нема и да дочакам да видя колко кила му е въланата на оная работа!напрао ще побегна!ай малко дайте и от себе си!като искате дамите без косми ами обезкосмете се и вие!иначе то е лесно да искаш без да даваш!некой път и аз нарочно ще пусна навсякъде всички косми да растат на воля!нема да е чудна картинка![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Не говори общо за всички мъже че харесват обезкосмени момичета...Първоначално написано от Queen_Victorya
![]()
Според мен трябва да имате по един големичък триъгъник там, ако ме разбираш маце?
![]()
За да получиш - първо трябва да дадеш!
идеално те разбирам ама то и ти си някакво изключениеда прав си не мога да говоря за всички!поправям се:повечето!
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Е, аз пък не мога да разбера нито момчетата, които искат да се обезкосмяват(по краката), нито момичетата, които искат гаджетата им да го правят. Под мишниците е абсолютно задължително според мен! Не може да излезеш и да щръкнат там...аз един път видях една моя даскалка така и направо щях да падна от стола...и това жена...за мъжете е същото. За краката обаче не съм съгласна. Вчера един приятел си ги обръсна до горе. Викам му, за ко се обръсна?, а той каза, че му пречели...а той е рус, съответно и окосмяването е такова. Да го питаш защо... Не смятам, че момчетата има от какво да се срамуват, ако имат косми по краката. Едно е да видиш жена с косми, друго е мъж. Ако се срамувате, че сте мъже, това си е друга работа...![]()
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
Обезкосмяването на краката е задължително единствено за спортисти,защото на тях наистина им е по-добре така. Един мъж задължително според мен трябва да маха подмишниците и отдолу и е желателно по корема и гърдите стига да има с какво, че там с бръснач не става! А за момиченцата, които харесват метросексуалните мъже и питат как може ние да искаме момичето да е гладичко навсякъде,пък ние да имаме косми по ръцете и краката - еми нали за това се делим на мъже и жени бе - това което е валидно за едните, не е валидно и за другите - все едно да ме накараш да пикая винаги седнал, щото вие го правите!
spored men majete trqfa da se obezkosmqfat pod mi6nicite a za drugade e jelatelno,no ako ne si brasne krakata da kajem ne mi pre4i.seki sam si re6afa kfo da prafi sas sebe si i precenqfa kak 6te se 4ustfa po dobre
I gave U everithing and never ask for anything and look at me I'm all alone..
Как са се изпедерастили всички момченца лелеее...К'ви мъже ще ставате бе?Хората дълги коси и мустаци си пускат!Вас ви е срам да се покажете.Сега,може да се обезкосмявате ако имате някво заболяване и просто се НАЛАГА.Ама иначе...де да знам,кой съм аз,че да ви давам акъл.
Mahash gi kosmite podmishnicite i po kura i nemash qdove![]()