Работата е там, че за да се разбираш с момчетата трябва да си красива - пълни глупости са това, че оценят характера и бла бла . За да те уважават момичетата отново трябва момчетата да те харесват. Да, ще те мразят момичетата, но няма да се държат сякаш си незабележима. За да се оправи положеието трябва да си намериш външните косури (в свят като нашия няма значение колко си добра, умна .. - но спокойно, това е само при тийнейджърите, като пораснеш ще има кой да оцени истинските ти качества) и да се справиш с тях. Не съм те виждала и не мога да знам какво ти има, но съм сигурна, че има нещо. С този вид отношение са свикнали дебелите, пъпчасалите, тези, които носят очила, телчета, имат крив нос или твърде големи уши. Не всички с дефекти имат проблеми обаче, защото пък имат силен характер, който им помага. Та, мисълта ми е, че трябва да смениш прическата примерно - нещо секси и "модерно". Да се обличаш предизвикателно. Едва ли имаш огромни гърди щом си слабичка, но пък щом си слаба какъв е проблема да облечеш някоя яка къса пола? Не някоя курвенска с някакъв курвенски чорапогащник. Просто .. трябва да привличаш вниманието. Сменяй си дрехите пред огледалото и си задавай въпроса: "Ако видя някъде момиче, изглеждащо като мен, ще ми хване ли окото?" И така... докато отговорът е "Да".
Знам че всичко в поста ми е твърде плоско, но е реалният отговор на въпроса ти: "Как да ме уважават и двата пола?"