.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Guest

Въпрос за епилация на краката?

Освен кола маска,лентички и епилатор(искам да ги махна с корена, защото иначе все едно нищо не съм свършил а може би и по-лошо) има ли нещо друго с което да мога да си епилирам краката...

колата я отписвам, че в случая много скъпо се връзва 25 лева или сега преди малко минах през един салон и беше 18...Епилатор за крака няма да издържа 1001% та май лентичките остават - горе долу колко пари ще ми излезне да си махна космите по краката с лентички за епилиране?

ПП момче съм и съм си ги махал не един път ама сега 25 лева за кола не ми се дават определено;

Благодаря ви!

abe mom4e, q ne si mahai kosmite po krakata! V kraina smetka malko sa tezi, koito haresvat myje, obezkosmeni po krakata! E, ako gadjeto e ot tiq...lo6o brate.Ama ako si re6il...lenti4kite ne praqt po4ti ni6to...sam...nai-mnogo da se osere6.Spored men s epilatora e nai-dobroto re6enie, a pyk i to4no na krakata nai-malko boli!

Mpa3я noHeдEлHuЦuTe...

Лентичките са даже много хубавиии!Пробвай.Едно листче струва 1 и 20 май не съм много сигурна-лентичката се разделя на две и на виит са много хубави.

Голям фен
    lenti4kite sa idealen variant!I ne sa skupu!Deistvai!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    ъъъъ какви са тези кожодери 25 лв за кола маска 100% са те метнали нещо...
    епилатор не боли толкова! а лентичките са най-прости за използване
    "Целувка за лека нощ"

Голям фен
    Град
    дианабад
    Ако си вземеш лентички за целите крака ще ти излезе не само по-скъпо от това да отидеш на козметик, а и по-затормозяващо. Принципно други начини за премахване на космите с корена още не са измислени, освен лазарната и фотоепилацията, но те са още по-скъпи от един козметик (примерно)

авторът
    Guest

...

Е с това последното мнение тотално ме объркахте! Аз имам кой да ме епилира с тези лентички въпросът е цената? дълбоко ме съмнява с лентички да е по-скъпо от колата - вие как мислите?! а за 25-те лева не си измислям видях го на ценоразпис

Повече от фен
    Pfuu kakvo 6te si izgrae6 s tezi gadni lenti4ki,na tebe za krakata nqma da ti stignat 3-4,a dosta pove4ko 6te ti trqbvat,po 1.20lv.smetni gi sam kolko 6te ti izleze...Az imam drugo predlojenie,6tom ima koi da ti gi mahne s lenti4ki,6to ne si kupi6 kola maska i da ti q napravqt,taka 6te ti izlezne eftino.

Цитирай Първоначално написано от midnight...
    ъъъъ какви са тези кожодери 25 лв за кола маска 100% са те метнали нещо...
    епилатор не боли толкова! а лентичките са най-прости за използване
    Dam...

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    1 лентичка е от 60ст до 1.60лв,зависи от марката.Примерно на Вийт са по 1лв. лентичката.Лично аз съм доволна.2 лентички ми стигат(то едната всъщност представлява 2).Но като за теб(момче си),може и 3 .Вземи си и бадемово масло-те ще ти предложат със закупуването на лентичките,безплатно е към тях.

Guest
    а тея ленти4ки к аде ги има и могат ли да се ползват за триъгълника?????

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Е за мен епилаторът си е №1... верно че от начало боли,ама се свиква пък щом тооолкоз не можеш да издържиш пробвай или с лентички или с крем депилатор ( въпреки че си е голяма играчка.. през 2 3 дена тряя да праиш процедурката,която за сметка на тва трае 3 мин ) .

П.П. що въобще ти е тряяло да си ги махаш космите като си момче...дано само не си ги бръснал
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Guest

Re: Въпрос за епилация на краката?

ami lentichkite sa reshenieto.......ama nqma smisyl da se obezkosmqvash,nali si momche vse pak.

Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    П.П. що въобще ти е тряяло да си ги махаш космите като си момче...дано само не си ги бръснал
    Eми и да ги е бръснал преди каккво от това?Няма значение

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Е ся за кво някои почват да нападат момчета,че няма смисъл да се обезкосмява?
    Естествено,че без косми е по-добре!Аз лично съм момиче и много ясно,че предпочитам момчетата да си махат космите!Особено лятото..въобще не е приятно!

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    mda,i az predpo4itam obezkosmeni kraka i za dvata pola mi s epilatora se svikva,ne e bolka za umirane.a lenti4kite sa6to sa mn podhodq6ti i ne sa 4ak tolkos skypi,pri si4ki slu4ai e po-evtino otkolkoto v salon.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    1 лентичка е от 60ст до 1.60лв,зависи от марката.Примерно на Вийт са по 1лв. лентичката.Лично аз съм доволна.2 лентички ми стигат(то едната всъщност представлява 2).Но като за теб(момче си),може и 3 .Вземи си и бадемово масло-те ще ти предложат със закупуването на лентичките,безплатно е към тях.
    iskam da te popitam eliza pravilno li razbrah ili ne.kak 2 lenti4ki ti stigat da si epilira6 krakata mnogo mi e 4udno.az si kupuvam cqla opakovka lenti4ki i dolu gore mi stiga(ponqkoga-ne)a ti samo sas 2 lenti4ki i si gotova ??????????????????

Хахах.И аз се чудя защото за ръцете не стигат 3 а пък да не говорим за краката.

П.П.Искам да ви попитам като си купувате лентички колко време ги държите в хладилника преди да ги използвате?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си