- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- как да стои на хубави къдрици
Здравейте,имам къдрава коса ама не мога да си намеря подходящ продукт,да съм дожолна от него.косата ми стои някак си суха и като че ли бухнала.Препоръчайте ми някаква пяна,балсам или шампоан,с които косата ми да стои на хубави къдрици,защото тя е хубава но не знам вече от толкоз продукти никой не помага.искам да са ми хубави оформени къдриците и да не стои бухнала.мерси предварително.
)))))))))))))
Ha i az sum sus su6tiq problem!kakvo li ne probvah neznam ni6to ne stava6e!Hora otgovarqite!Pomagaite 4e taq moita griva...![]()
ami i az sam s takava kosa i izpolzvam sunsilk za kudrava i 4upliva kosa-tova e balsam koito ne se izmiva kato krem e i mn qka mi stava ot nego kosata te sa nqkolko vida zeleniq e za kudravelkite:PP
ами аз ползвам такъв шампоан зеления на сънсилк и не съм доволна.Първоначално написано от Анонимко
![]()
мисля,че момичето говореше за балсама,който се нанася на суха коса и е без измиване,не за шампоана.преди го ползвах и аз и си бях доволна...сега метода ми е друг,обаче има и други теми във форума,разтърсете се има добри съветиами аз ползвам такъв шампоан зеления на сънсилк и не съм доволна.![]()
mi i az imam super kudrava kosa sunsilka ne stava ot skoro izpolzvam na wella nqkva piqna za kudrava kosa i sum super dovolna
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
zpolzvam na nivea pqnata za kadrava i 4upliva kosa - mn sam dovolna (:
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
Този балсам без измиване на Sunsilk не прави абсолютно НИЩООО!!!Никаква полза от него.
mi kupi si 6ampoan,balsam,maska,koito da sa za suha kosa ili za kadrava.kupi si i ka4estvena pqnq,koqto slagai na mokra kosa i kosata ti kato ne e mokra ne q razresvai za6tot kydricite se razvalqt i buhva.edna fr e sas sa6tiq problem i tiq ne6ta var6at rabota pri neq.![]()
da i az sam sas kadrava kosa i ponqkoga naistina stoi ujasno.buhva i stava kat...i az neznam kakvo.az parvo polzvah pqna na taft-taq 4ernata a sega si kupih sa6to na taft samo 4e za kadrici dano da e hubavaПървоначално написано от missito_
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach