.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

как да стои на хубави къдрици

Здравейте,имам къдрава коса ама не мога да си намеря подходящ продукт,да съм дожолна от него.косата ми стои някак си суха и като че ли бухнала. Препоръчайте ми някаква пяна,балсам или шампоан,с които косата ми да стои на хубави къдрици,защото тя е хубава но не знам вече от толкоз продукти никой не помага.искам да са ми хубави оформени къдриците и да не стои бухнала.мерси предварително.)))))))))))))

Ha i az sum sus su6tiq problem!kakvo li ne probvah neznam ni6to ne stava6e!Hora otgovarqite!Pomagaite 4e taq moita griva...

Guest

:)

ami i az sam s takava kosa i izpolzvam sunsilk za kudrava i 4upliva kosa-tova e balsam koito ne se izmiva kato krem e i mn qka mi stava ot nego kosata te sa nqkolko vida zeleniq e za kudravelkite:PP

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ami i az sam s takava kosa i izpolzvam sunsilk za kudrava i 4upliva kosa-tova e balsam koito ne se izmiva kato krem e i mn qka mi stava ot nego kosata te sa nqkolko vida zeleniq e za kudravelkite:PP
    ами аз ползвам такъв шампоан зеления на сънсилк и не съм доволна.

Guest
    ами аз ползвам такъв шампоан зеления на сънсилк и не съм доволна.
    мисля,че момичето говореше за балсама,който се нанася на суха коса и е без измиване,не за шампоана.преди го ползвах и аз и си бях доволна...сега метода ми е друг,обаче има и други теми във форума,разтърсете се има добри съвети

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

mi i az imam super kudrava kosa sunsilka ne stava ot skoro izpolzvam na wella nqkva piqna za kudrava kosa i sum super dovolna

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Голям фен
    Град
    ae.. nqkade tuka sam [;
    zpolzvam na nivea pqnata za kadrava i 4upliva kosa - mn sam dovolna (:
    I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
    I may not be perfect, but I'm always me!

И аз до скоро ползвах на Wella тази новата пяна, ако се сещате...мисля и, че я рекламираха...и бях много доволна от нея, докато кучето ми не я изяде. И сега ползвам някаква пяна на Taft -зелена, но е отвратителна, косата ми става още по-ужасна от нея.

Този балсам без измиване на Sunsilk не прави абсолютно НИЩООО!!!Никаква полза от него.

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    mi kupi si 6ampoan,balsam,maska,koito da sa za suha kosa ili za kadrava.kupi si i ka4estvena pqnq,koqto slagai na mokra kosa i kosata ti kato ne e mokra ne q razresvai za6tot kydricite se razvalqt i buhva.edna fr e sas sa6tiq problem i tiq ne6ta var6at rabota pri neq.

Повече от фен

Re: как да стои на хубави къдрици

Цитирай Първоначално написано от missito_
    Здравейте,имам къдрава коса ама не мога да си намеря подходящ продукт,да съм дожолна от него.косата ми стои някак си суха и като че ли бухнала. Препоръчайте ми някаква пяна,балсам или шампоан,с които косата ми да стои на хубави къдрици,защото тя е хубава но не знам вече от толкоз продукти никой не помага.искам да са ми хубави оформени къдриците и да не стои бухнала.мерси предварително.)))))))))))))
    da i az sam sas kadrava kosa i ponqkoga naistina stoi ujasno.buhva i stava kat...i az neznam kakvo.az parvo polzvah pqna na taft-taq 4ernata a sega si kupih sa6to na taft samo 4e za kadrici dano da e hubava
    Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си