- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- lo6o lie dasi destven na 17 godini po tvoq volq03
emi o6te nesum go pravil smomi4e no mojex dosega ama ne iskam iaz ne znam ne6to nesum si nameril podxodq6tata![]()
skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.
Не разбира се, даже е за препоръчване по безброй причини![]()
Ti si mom4e,koeto na dne6no vreme se sre6ta mnogo rqdko.Nqma ni6to lo6o v tova,dori spored mene mnogo dobre si postupil-6tom ne si siguren,4e si nameril podhodq6tata ne go pravi![]()
mislq 4e si super 4estno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nikoga ne plachi za tova, koeto ne plache za teb!
според мен няма нищо лошо![]()
изобщо не е лошо,някак си много 4есто ве4е се срещат 13 годи6ни еба4и така 4е си си добре,и правилно е 4е щом не си намерил подходящата не си правил секс все още![]()
emi taka i kato gledam dne6nite momi4eta kakvi napravo mise ymira -ligavi,neseriozni,i gledat materialnoto az sum ot rqdka poroda no mnogo iz4eznala ot vida si i tova e zasega taka pi6ete i ymnata
skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.
=D> bravo na tebe!i znam 4e 6te se povtorq ama 6tom ne si nameril podxodq6toto momi4e s koeto da go napravi6 nedei!evala na takiva kato teb!
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Споко. И аз бях така. Даже май е по-добре мен ако питашПървоначално написано от patoka_dafi
![]()
Да,по-добре е определено..Ти като не си намерил няма да тръгнеш с който ти падне я!![]()
Изчакай човека, с който ще ти се събуди желаниетоУсещането няма равно
![]()
i spored men nqma ni6to lo6o!nali postoqnno povtarqme kak vsi4ko e vupros na li4en izbor,taka 4e vs e ok!
![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
И аз мисля че няма нищо лошо.Само гледай да не станеш като оня на 40 години...сещаш се...Първоначално написано от patoka_dafi
Бе незнам какво значи по твой избор .Кой би могъл да избира вместо теб и какво значи не си намерил подходящата това е смешно а секса не е любов това е нагон за оцеляване.
kato my doide vremeto 6te shte vidim kakvo shte stane
mi kato my doide vremeto shte vidim i dotogava ima dosta vreme
няма ло6о
Естествно че не е лошо,нали всеки си решава сам кога да го направи
нема кво да се чудиш или искаш или не.щом не искаш да легнеш с първата срещната,няма лошо,все пак ти си решавап кога
Абе ти не можеш да пишеш, а секс искаш да правиш![]()
А как btw 'гларусчето' не е правило секс![]()
Не е нужно да бързаш - и без това цял живот ще правиш секс