.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

На плаж,или другаде-за ф-чета?

Когато сте на плажа или на друго място гледате ли пакета на момчето особенно когато е с изрязан бански .Някои от вас вазбуждат ли се докато съзърцават пакетчето

Повече от фен
    Ne mi se e slu4valo za sega

chat-pat.. sluchva se...
    Po dobre da padnesh duhom, otkolkoto da duhash padnal

Голям фен
    не.

Мега фен
    Няма начин да се възбудя от мекия пенис на мъж, набутан в изрязан бански.

Фен
    Град
    NaDeJdA CiTy
    ouu az pyk mn se zazqpvam no 4ak da se vazbujdam ne..... ponqkoga kato pogledna kak izglejda v banskiq kato e mek se opitvam da precenq kolko li 6te e kato erektira?! no si ostavam s predpolojeniqta razbira se ...nai zabavno e sy6toto ne6to no s priqtelki da se obsyjda lelelel razcepvali sme se
    Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!

Супер фен Аватара на pinki
    ami na nqkolko puti mi se sly4i taka da se zagledam po-seriozno......ama se osvqtkvam na vreme...(razbira se predi nqkoi da me zabeleji!!!) No da se vuzbydq kategori4no NE!!!
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

moita priatelka taka 2-3 naro4no go bara pod vodata da mi stane i kato izleza stava interesno vsi4ko si li4i mnogo qsno i se razkarvam s nadurven kur. Momi4eta haresva li vi da vidite nqkoi po banski sus stanal kur ili e gadno?

Фен
    Град
    NaDeJdA CiTy
    e zavisi 4ii e organa razbira se.... ako e na nqkoi gotin tip radvam mn qsno ama ako zabeleja bez da iskam na nqkoi ple6iv 4i4ko s ogromno 6kembe mi staa super gnusno
    Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!

Фен
    Град
    In YoUr DrEaM {}{}{}
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Няма начин да се възбудя от мекия пенис на мъж, набутан в изрязан бански.

Не!

Mrazq maje s izrqzani banski..ili pak nqkakvi silno stegnati i vpiti v gaza...mn mi e grozno

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sleeps well with others
    Mrazq maje s izrqzani banski..ili pak nqkakvi silno stegnati i vpiti v gaza...mn mi e grozno

мм случвало се е да ми минат очите натам ма не за дълго а и обичам момчета с бански като боксерки ииии не се въбуждам от това

Ne. samata mislul za vpit banski mi e nepriqtna.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    ne
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Guest
    Браво интересна тема досега не се бях замислял да ли жените се възбуждат като ходя по плажа ,но даречем е малко неприятно като се разхождам по бански боксерки прилепнали и всичко се вижда и да те гледат ,но ако ви харесва то няма нищо лошо.

Плешив чичко с шкембе
    Guest
    Гледаите

Определено не

Повече от фен
    nekoq ako iska da gleda sled nekolko dni na mariq luiza moe se skiv
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Заглеждала съм се ама но никога не съм се възбуждала

Guest
    linderot be ti v red li si...tctc bojeee da me vazbujda izrqzan banski na muj...pff ujasno mi e daje

Мега фен Аватара на koalka
    Не,не ми се е случвало и няма да ми се случи.Никой друг освен любовта на живота ми не съществува за мен.

Guest
    Няма жена/момиче, която да се възбуди от пенис. Сам по себе си това е доста неприятен за погледа на жената орган (дори в ерекция) и ако разчитате на него... закъсали сте го. Жените се възбуждат по думи и мъжко поведение, не от членчета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си