- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На плаж,или другаде-за ф-чета?
Когато сте на плажа или на друго място гледате ли пакета на момчето особенно когато е с изрязан бански.Някои от вас вазбуждат ли се докато съзърцават пакетчето
![]()
![]()
Ne mi se e slu4valo za sega![]()
chat-pat.. sluchva se...![]()
Po dobre da padnesh duhom, otkolkoto da duhash padnal
не.
Няма начин да се възбудя от мекия пенис на мъж, набутан в изрязан бански.
ouu az pyk mn se zazqpvam no 4ak da se vazbujdam ne..... ponqkoga kato pogledna kak izglejda v banskiq kato e mek se opitvam da precenq kolko li 6te e kato erektira?! no si ostavam s predpolojeniqta razbira se ...nai zabavno e sy6toto ne6to no s priqtelki da se obsyjda lelelel razcepvali sme se
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
ami na nqkolko puti mi se sly4i taka da se zagledam po-seriozno......ama se osvqtkvam na vreme...(razbira se predi nqkoi da me zabeleji!!!) No da se vuzbydq kategori4no NE!!!
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
moita priatelka taka 2-3 naro4no go bara pod vodata da mi stane i kato izleza stava interesno vsi4ko si li4i mnogo qsno i se razkarvam s nadurven kur. Momi4eta haresva li vi da vidite nqkoi po banski sus stanal kur ili e gadno?
e zavisi 4ii e organa razbira se.... ako e na nqkoi gotin tip radvam mn qsno ama ako zabeleja bez da iskam na nqkoi ple6iv 4i4ko s ogromno 6kembe mi staa super gnusno
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
Първоначално написано от `Death`Whore`
Не!![]()
Mrazq maje s izrqzani banski..ili pak nqkakvi silno stegnati i vpiti v gaza...mn mi e grozno![]()
мм случвало се е да ми минат очите натам ма не за дългоа и обичам момчета с бански като боксерки ииии не се въбуждам от това
![]()
Ne. samata mislul za vpit banski mi e nepriqtna.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ne
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Браво интересна тема досега не се бях замислял да ли жените се възбуждат като ходя по плажа ,но даречем е малко неприятно като се разхождам по бански боксерки прилепнали и всичко се вижда и да те гледат ,но ако ви харесва то няма нищо лошо.
Гледаите
nekoq ako iska da gleda sled nekolko dni na mariq luiza moe se skiv![]()
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Заглеждала съм се ама но никога не съм се възбуждала![]()
linderot be ti v red li si...tctc bojeee da me vazbujda izrqzan banski na muj...pff ujasno mi e daje![]()
Не,не ми се е случвало и няма да ми се случи.Никой друг освен любовта на живота ми не съществува за мен.
Няма жена/момиче, която да се възбуди от пенис. Сам по себе си това е доста неприятен за погледа на жената орган (дори в ерекция) и ако разчитате на него... закъсали сте го. Жените се възбуждат по думи и мъжко поведение, не от членчета