.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~

Мъката която ме обгръща!!!!!!!!!

Седя в тъмната нощ на двора под голямата асма, пуша цигара а самотата ме обгръща в своята невидима прегръдка.Плъзга ръцете си невидимо по тялото ми докато не ме покрие, докато не попадна в тъмнината на една погубена любов.За пореден път паднах в клопката й.Но прекрасна клопка!!!Най-прекрасната.
    Обичах аз едно момче и името му вечно ще изричам защото то е в моето сърце.Обичам го още и ще продължавам да го обичам защото той ми показа любовта.Защото той ме научи да обичам и ми показа най-сладката й страна.
    Макар през сълзи да пиша тези редове,макар да ми е мъчно че аз вече не съм с КОСТАДИН,аз още го ОБИЧАМ завинаги.
    Пожелавам му, най - прекрасния живот защото ТОЙ го заслужава.Може да не съм с него, но сърцето ми винаги ще е с него и ще бие до неговото,винаги ще е в мислите ми макар, че нашата любов не продължи дълго.Независимо от това АЗ ЩЕ ГО ОБИЧАМ ВЕЧНО!
    Съжалявам тиинчета че Ви притесних с тази темичка но сметнах че тук е най - доброто място, където мога да си излея мъката, макар че не е лесно!

ОБИЧАМ КОСТАДИН СОФКИН!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Голям фен
    Град
    Memphis
    smeni dilara momi4e
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Мега фен Аватара на iiirish
    колкото и силна да е любовта, щом тя не може да продължи, трябва да бъде забравена. обърни поглед напред и живей със настоящето, но пази в едно кътче на сърцето си и спомените, защото без тях все едно си никой

Повече от фен
    Град
    Стара Загора
    Миличка, любовта не е вечна. Просто чувствата са прекалено пресни, но ще мине време и всичко ще отмине. Сега сигурно ще си помислиш, че говоря понеже не съм на твоето място, но съм сигурна, че ще е така. Времето лекува всичко
    0БиЧайТе СЕ!!!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    много е красиво,това което си написала, от несподелената любов боли най-много...
    f@nt@zi@

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~

тя не е несподелена

Нашата любов не е несподелена просто има доста неща който пречат за наше съжаление!F@nt@si@ mersi za mnenieto kakto i na ostanalite!!!

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Като ти гледам подписа сте били заедно 1 месец,а?И това е любовта на живота ти...Не че нещо,ама пак ще си говорим след месец,два,когато срещнеш поредната любов на живота си,после пак и пак...
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Голям фен
    Neznam kak stoqt neshtata pri vas,znam kolko e trudno da obichash nqkoi,da znaesh che i toi vsqka ve4er predi da zaspi misli za teb,kogato se sabujda pak ti si mu pred ochite,kak kato se vidite po ulicite iskate prosto da se pregarjnete i da izbqgate nqkade samo dvamata...I az go obichah mnogo ,toi beshe pyrvata mi lubov,pokaza mi nai prekrasnite neshta ot jivota i ve4e treta godina moga da zaqvq che oshte go obicham..Mila tova chustvo nqma da izchezne ( ako naistina e tolkova silno,a to qvno e ),no s vremeto shte sviknesh s nego...No ako mislish che ima nadejda da se saberete s tova momche ne se predavai a se bori ;] Ako moga da ti pomogna s neshto ili prosto iskash da pogovorish s nqkoi napishi edno ЛС uspeh
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си