- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помагайте Моля ви !
Та един ден правих секс на стола , изживяването беше незабравимо , но стола се счупи за жалост и хуя ми ! Сега нещо да става ...
Какво да правя ?
мекия ... е винаги на мода ... домат де
razbiram te brat.. i moq hui e schupen.. veche minaha 5 godini i nqma spasenie![]()
![]()
![]()
do kraia na jivota si nqma da ebesh![]()
![]()
хахааха баси ебавкатаПървоначално написано от Анонимко
uh... gorkiq
Life Sux BuT jUSt kEeP SMiLiNg!
хахаха ем... хем ти съчувствам, хем ми е смешно![]()
![]()
![]()
![]()
баси ебавката![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Счупил си си хуя?Тва да не е ебавка?Разбирам да са ти го гризнали, ама да се счупиПървоначално написано от MAster-D
Ами ся?Ся ще трябва да идеш на лекар и там ще те упътят, ако не може да го закърпят и да водиш нормален полов живот, ще се наложи да си пришиеш вибратор
и да ебеш манекени /пластмасови/ :>) Човече ако наистина цялата историйка е истина ти съчувствам, ама ти да не се обидиш нещо?
РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!
Оууу....тва сигурно е гадно....не знам какво можеш да направиш...
Само три неща са безкрайни: звездите на небето, капките вода в океана и сълзите в сърцето.
ne ti li vlezna nqkoq treska v gyza?
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
Оная ти работа да не е от стъкло![]()
![]()
![]()
8т. реклама
бан на профил
Не ама му е влезнал крака на стола у гюзо.Първоначално написано от pitbullbg
Наистина много смешно,ако искаш могат да те вземат в някое комедиино шоу!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
VSEKI LUD S NOMERA SI!
i sega e s4upen prez sredata pod ygyl 90 gradusa nalixaxaxa
DoN't WoRRy, Be HaPPy
А бе хора не е смешно я се савземете е гати и сачувствието за ко сте влязли тук да се подигравате на човека или да му попомогнете.
ПИЧ иди на лекар имаш нужда,там 6те ти помогнат срам несрам това трябва да се поправи по някакав начин!
mislish li che nqkoi normalen chovek shte ti povqrva?stiga s tezi gluposti.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
залепи го с двойно лепещо!
Ами направи си новпитаи Азис как ства това-той знае наи-добре
![]()
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
Ебаси филмите![]()
E kak taka ti se e s4upil ne moga da zarberaNai0huvuu idi na lekar
![]()
kaka se e s4upi l kk moje posredata
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!