- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Работа за лятото!
Та...аз уча още, но смятам това лято да не стоя ей така, а да си намеря някаква работа. Има някакви възможности тука, ама май не са много сигурни. Ако има някой на моето положение, т.е. да иска да си намери работа за лятото(предполагам,че няма да са малко хора), да сподели. А ако има някой който вече си е намирал или намерил, да каже каква работа. Защото не знам какво да търся и къде, ако не стане заплануваното. Мерси много!
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
имам оферта за работа като преводач, мисля да приема, но не се знае.
В студентската община (става дума за София) има бюро, където имат база данни за работа за ученици и студенти. Иначе в тези вестници като "Позвънете" също има обяви за работа.
И аз това лято ще си търся работа, въпреки че съм на 14. Едва ли ще имам мн възможности, но мисля нещо от рода да продавам сладолед, да разнасям вестници (Първоначално написано от beb4o_bu
) или нещо такова, но нямам представа къде да търся... Някой знае ли нещо?
П.П Видях това, което написа djigi , но ме интересува за Русе, например дали има такова бюро в Русе или къде мога да потърся другаде..
Уф, и мен ме интересува за Русе, ама нз, а приятелите ми не можеш да ги хванеш на работа и нищо не знаят, но ми трябват финанси, а мразя да чакам на майка и таткоПървоначално написано от Lorein
![]()
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
В тази база данни с която те разполагат могат да ти намерят работа за която ще получаваш по 200лв... и за какво ще ти стигнат.. за един топълПървоначално написано от djigi
. А иначе ако се разтърсите има винаги къде да си намерите.. аз например си намерих една оферта в склад за алкохол.. за по 15 лв на ден.. ама няма да я бъде тая защото става въпрос за 12 часа на ден.. а аз искам и да живеч все пак... за момичетата... винаги имат шансове в заведения и такива разни.. http://gbg.bg http://jobs.bg ето в тези сайтове аз разглеждам за обяви
![]()
Тая тема Я има сяка година![]()
Само че доколкото си спомням лица под 15 години немогат да работят :)
могат ама след позволение от родителите и мед.преглед и молба.![]()
Аз гледах в JOBS.BG, обаче там си има сериозна работа... в смисъл не е за ученици. Трудно се намира там. Ако някой знае сайт, в който може да се намери работа за ученици, нали...да праща. Малко се съмнявам да има специално такава страница,но...нищо.
Обичай ме!
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
аз ще почвам в скоро време работа като сервитьорка.. малко банално е, но в моя малък град няма кой знае кви възможности, апък не ми се седи цяло лято ей така със скръстени ръцесамо дано да се науча да я държа тая табла, че ще ми е за първи път
![]()
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Daje po na 16 ne navsqkade gi priemat.Edin fr tarse6e rabota v Macdonalds i mu kazaxa 4e trqbva da ima navar6eni 16 i dokument sas saglasieto na roditelПървоначално написано от Анонимко
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Ми аз съм работила в Макдоналдс,обаче...не си заслужава,поне според мен...Мноооого,мнооого работа,направо те изгърбват,а парите въобще не си заслужават...Иначе за мацките сервитьорка,барманка(в тия по-малките кафета,където няма сервитьорки,там е мн спокойна работата),продавачка в магазин за дрехи(това също не е лошо)..Обаче за всичко това ви трябват 16 години,ако сте на договор де...
Не изтривай сълзите ми,
горещи и леки,
нека чертаят мокри пътеки,
нека се стичат блестящи и тихи,
нека рисуват в сърцето ми щрихи...
Аз съм картина-ти ме създаде.
Виж творбата си...защо я предаде?
през май месец имах възможност да работя 10 дни за 400лв! И затова мисля лятото да не работ защото толково трудно ще изкарам за 1 месец пак!![]()
8т. реклама
бан на профил
Каква е била тази работа?!!! Я кажи малко повече...през май месец имах възможност да работя 10 дни за 400лв!
Обичай ме!
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
zdraveite az sam na 16godini i si tursq rabota no nikude ne me vzimat vikat 4e sum bila malka i za tova se u4udvam na va6ite komentari.ako nqkoi me pomogne da si namerq rabota 6te sam mnogo blagodarna!!!!
tova e maila mi:katerina_secrets@yahoo.com
Малеее какво си правила беПървоначално написано от innna
![]()
( плс кажи че започнаха 1 такива странни мисли да ми минават през главата !
)
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
http://zaplata.bg/ eto tuk ima no e samo za litza nad 16 god. vkliu4itelno tezi na po 14 15 tuk nqma da namerqt
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]