.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Работа за лятото!

Та...аз уча още, но смятам това лято да не стоя ей така, а да си намеря някаква работа. Има някакви възможности тука, ама май не са много сигурни. Ако има някой на моето положение, т.е. да иска да си намери работа за лятото(предполагам,че няма да са малко хора), да сподели. А ако има някой който вече си е намирал или намерил, да каже каква работа. Защото не знам какво да търся и къде, ако не стане заплануваното. Мерси много!
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    имам оферта за работа като преводач, мисля да приема, но не се знае.

Голям фен
    Град
    дианабад
    В студентската община (става дума за София) има бюро, където имат база данни за работа за ученици и студенти. Иначе в тези вестници като "Позвънете" също има обяви за работа.

Re: Работа за лятото!

Цитирай Първоначално написано от beb4o_bu
    Та...аз уча още, но смятам това лято да не стоя ей така, а да си намеря някаква работа. Има някакви възможности тука, ама май не са много сигурни. Ако има някой на моето положение, т.е. да иска да си намери работа за лятото(предполагам,че няма да са малко хора), да сподели. А ако има някой който вече си е намирал или намерил, да каже каква работа. Защото не знам какво да търся и къде, ако не стане заплануваното. Мерси много!
    И аз това лято ще си търся работа, въпреки че съм на 14. Едва ли ще имам мн възможности, но мисля нещо от рода да продавам сладолед, да разнасям вестници ( ) или нещо такова, но нямам представа къде да търся... Някой знае ли нещо?

П.П Видях това, което написа djigi , но ме интересува за Русе, например дали има такова бюро в Русе или къде мога да потърся другаде..

Град
    Горно нанадолнище
    и аз искам да си намеря някаква работа ей така за по няколко 4аса ама просто нз къде
    Живей така ,4е когато умреш вси4ки да пла4ат само ти да се радваш!!!

Re: Работа за лятото!

Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Цитирай Първоначално написано от beb4o_bu
    И аз това лято ще си търся работа, въпреки че съм на 14. Едва ли ще имам мн възможности, но мисля нещо от рода да продавам сладолед, да разнасям вестници ( ) или нещо такова, но нямам представа къде да търся... Някой знае ли нещо?

П.П Видях това, което написа djigi , но ме интересува за Русе, например дали има такова бюро в Русе или къде мога да потърся другаде..
    Уф, и мен ме интересува за Русе, ама нз, а приятелите ми не можеш да ги хванеш на работа и нищо не знаят, но ми трябват финанси, а мразя да чакам на майка и татко
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Цитирай Първоначално написано от djigi
    В студентската община (става дума за София) има бюро, където имат база данни за работа за ученици и студенти. Иначе в тези вестници като "Позвънете" също има обяви за работа.
    В тази база данни с която те разполагат могат да ти намерят работа за която ще получаваш по 200лв... и за какво ще ти стигнат.. за един топъл . А иначе ако се разтърсите има винаги къде да си намерите.. аз например си намерих една оферта в склад за алкохол.. за по 15 лв на ден.. ама няма да я бъде тая защото става въпрос за 12 часа на ден.. а аз искам и да живеч все пак... за момичетата... винаги имат шансове в заведения и такива разни.. http://gbg.bg http://jobs.bg ето в тези сайтове аз разглеждам за обяви

Guest
    Само че доколкото си спомням лица под 15 години немогат да работят :)

Фен
    Град
    plovdiv
    могат ама след позволение от родителите и мед.преглед и молба.

Аз гледах в JOBS.BG, обаче там си има сериозна работа... в смисъл не е за ученици. Трудно се намира там. Ако някой знае сайт, в който може да се намери работа за ученици, нали...да праща. Малко се съмнявам да има специално такава страница,но...нищо.
    Обичай ме!
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    аз ще почвам в скоро време работа като сервитьорка.. малко банално е, но в моя малък град няма кой знае кви възможности, апък не ми се седи цяло лято ей така със скръстени ръце само дано да се науча да я държа тая табла, че ще ми е за първи път
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Само че доколкото си спомням лица под 15 години немогат да работят
    Daje po na 16 ne navsqkade gi priemat.Edin fr tarse6e rabota v Macdonalds i mu kazaxa 4e trqbva da ima navar6eni 16 i dokument sas saglasieto na roditel
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Фен
    Град
    Sf
    Ми аз съм работила в Макдоналдс,обаче...не си заслужава,поне според мен...Мноооого,мнооого работа,направо те изгърбват,а парите въобще не си заслужават...Иначе за мацките сервитьорка,барманка(в тия по-малките кафета,където няма сервитьорки,там е мн спокойна работата),продавачка в магазин за дрехи(това също не е лошо)..Обаче за всичко това ви трябват 16 години,ако сте на договор де...
    Не изтривай сълзите ми,
    горещи и леки,
    нека чертаят мокри пътеки,
    нека се стичат блестящи и тихи,
    нека рисуват в сърцето ми щрихи...
    Аз съм картина-ти ме създаде.
    Виж творбата си...защо я предаде?

през май месец имах възможност да работя 10 дни за 400лв! И затова мисля лятото да не работ защото толково трудно ще изкарам за 1 месец пак!
    8т. реклама
    бан на профил

през май месец имах възможност да работя 10 дни за 400лв!
    Каква е била тази работа?!!! Я кажи малко повече...
    Обичай ме!
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

kati ot plovdiv
    Guest
    zdraveite az sam na 16godini i si tursq rabota no nikude ne me vzimat vikat 4e sum bila malka i za tova se u4udvam na va6ite komentari.ako nqkoi me pomogne da si namerq rabota 6te sam mnogo blagodarna!!!!
    tova e maila mi:katerina_secrets@yahoo.com

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от innna
    през май месец имах възможност да работя 10 дни за 400лв! И затова мисля лятото да не работ защото толково трудно ще изкарам за 1 месец пак!
    Малеее какво си правила бе ( плс кажи че започнаха 1 такива странни мисли да ми минават през главата ! )
    2 т. от правилника. Бан на профил

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    http://zaplata.bg/ eto tuk ima no e samo za litza nad 16 god. vkliu4itelno tezi na po 14 15 tuk nqma da namerqt
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си