- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Изпит по математика за 7 клас - Задачите?
<NCD означих с 45-алфа, щото <MCB означих с алфа и <MCN е 45 градуса, от което следва, че <NCD = 45 - алфаПървоначално написано от forrzi
Оххх, дай Боже 5 или 5,50 и ще черпя!!!![]()
Първоначално написано от {~EcSTaSy KISs~}
aaaa i az taka kato teb sam go re6ila![]()
Според разпределението на точки от министерството ще имам 5.625 оценка!
Силният намира решения, слабият оправдание.
Готинки задачи са се паднали.
Беше ми любопитно да ги видя и като се върнах от даскало седнах и ги реших![]()
Ама втора б я решавах много идиотски...![]()
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
за чертежа се дават 0.25 стига да ти е верен де![]()
а иначе ако 1 а ти е вярна ша имаш 4 точки
ако 1 а ти е вярна цялата ще имаш 3.00![]()
http://www.minedu.government.bg/open...1_ukazania.pdf ама тряя да имаш една програмка Аdobe Acrobat дано да съм помогналаааа аз тряя да имам поне 3.50 ма за мене не е задължително да се преместя
Ако нямам пропуски съм за 5.50![]()
Aaa формулката за изчисление на оценката е следната :
Оценката = 2 + 0.25 х К
1. х е умножение
2. К е общия сбор на точките![]()
Beyond the game
Through the portal into cyberspace
xaxaxaxa lud si za 4ertej nishto ne se dava... to ina4e nikoi nqmashe da ima 2 http://www.kaiowas.biz/math/2006/index.html tuk sa otg`i re6eniqtaПървоначално написано от XePouH
АХАХА бахти лесните задачи. След 2 години в МГ ги реших доста лесноКато бях 7 клас бях изкарал 5.50 на тоз изпит.
ся няя да споря казвам ти бе дете 0.25 стотни се дава за чертежаПървоначално написано от [B
Така е. И аз първоначално си мислех, че не се дават точки, но вижте в сайта на министерството, там са показани точките и на кое колко се дава
na men u4iteli mi kazaha 4e za 4ertej se davat to4ki...
aaa i nqkoi ako moje da mi dade kriteritee za ocenqvane .. te utre 6e gi ima vav vesnicite ama ako nqkoi gi e nameril sq da pishe![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
ei hora ako imam 5.50 to4ki kakva 6e mi e ocenkata?i sashto proverqvat li se 4ernovite?
3.375Първоначално написано от Анонимко
![]()
daite link za skala za ocenqvane
100% е над 3 или точно 3...ест ако 1а ти е вярнаПървоначално написано от tedy_girl
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Поглеждат се черновите,но не винаги..![]()
Baby,please!You know that i loved you...But you didnt....now i dont care about you!Just go away...
Първоначално написано от Анонимко
Всичко си пише в саита на МОН - www.mon.bg![]()
Beyond the game
Through the portal into cyberspace
Почти всички са имали проблеми с 2б![]()
Оле, като гледам повечето се надявате за 5 или повече. Ох, само аз ли се изложих... Решила съм 1а, 1б до половината (и ме е яд, че не можах да се сетя на време как да я реша) , 2а ( но съм използвала на места недоказани работи) , но ми е вярна и 2б не можах... По изчисленията ми от сайта ще имам около 4, не мога да изчисля точно, защото на места съм писала работи, които ги няма в сайта и не знам какви точки да си дам, пък и на мен ще ми вземат точки за тва, че съм използвала недоказани работи
... МН МЕ Е ЯД! Можех и повече, направо не очаквах, че може да се изложа по такъв гаден начин на изпита...Добре че поне по литература УЖ ще имам висока оценка и ще нми спаси положението
![]()
1.за чертеж се дават точки, ако не се лъжа се дават 0.25Първоначално написано от sweet_DENI_f
2.ако е решил/а само първа а май не се получава тройка![]()
Черновите се проверяват, на мен така като кандидатсквах бях нахвърляла няколко идейки за решаването на текстовата, но на беловата нищо не бях писала по нея. После видяхме, че са ми дадени някакви стотни за нея. Е, не бяха кой знае колко много, но все пак по- висока оценка, по -висок балПървоначално написано от Анонимко
![]()
за чертеж не се дават точки! Ще имаш 3.00 ако си решила само 1а
Davat to4ki za 4ertej mila! ! ! 0,25