.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Guest
    ха ще кажа мн янсо :P

Цитирай Първоначално написано от missito_
    Що ще го правиш с някой,който не изпитва нищо към теб а само ще го прави с теб заради секса.както каза го прави с още едно момиче така,кой знае с колко го прави без да има чувства между тях и просто е така за "е*ането".....
    А заради международното положение ли да го направи? Много ясно за какво, баси...
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Guest

Re: как да постъпя?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Имам един маааалко оплетеничак въпрос...Има само на две момчета ,на които мога да пусна и сега с едното имам възможност да го направя ,но после ми каза че може и да не тръгнем след като го направя ,освен ако евентоално не излязат някакви чувства ,един авер ми каза че има приятелка ,с която само правят секс ,а през останалото време са си само приятели ,мн искам да го направя с него, но незнам дали да го направя ,защото има някаква възможност после да сме гаджета ,но може и само приятели и да го направим пак някой път. Въпросът ми е да го направя ли с него кажете ми бързо пЛс че нямам мн време за отговор казах му че днеска ще му кажа плс помогнетее миии...
    хехей и аз колко съм ги приказвал такива

ще те прасне и на другия ден нема иска да те вижда
    дрън дрън само те лаже да може да те чукне

Голям фен
    Град
    Pleven
    I v kraina smetka kakvo stana?
    Blame the sin, not the sinner.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами щом незнаеш как да постъпиш,другите ти казват да не го правиш!!!!!!!

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    вскички ми казват сама да реша но аз ако трябваше сама да реша нямаше да ви пиша но няма значение ще мисля явно още доста
    Чувства малко вероятно да се появат даже май няма но виж можем да ти кажем само някакви теории поради простия факт, че не познаваме момчето, и само може да предполагаме какво може да направи според мен не си струва но ако искаш платоническа афера даваи, но не си заслужава, верно винаги единия обича повече другия, да ама той даже не те харесва . Най много да се направи че те харесва като го направите за да може пак и пак и пак и пак и ....
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Tctctc.. Dano ne si go napravila! Gledam che temata e pusnata na 23-ti a dneska e 1-vi.. Dano ne si legnala s nqkaf glupak na koito ne mu puka za tfoite chuvstva a samo iska da te ebne.. Posle shte ti e gadno zahstoto toi nqma da trygne s teb.. Toi nqma da te obikne ei taka ot nishtoto samo kato te vidi gola.. Skoro shte doide choveka s koito naistina shte si zaslujava da go legnesh.. i nqma da ima nujda da pishesh po forumi "Da go napravq li ili ne" :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си