.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    principno da. no ti savsem skoro 6te razbere6 dali e vazmojno ili ne..po to4no dali sadbata e bila na tvoq strana

Супер фен
    Ami az go pravq ot godina i polovina bez nikakvi predpazni sredstva puk nishto ne e stanalo(i dano da ne stava razbira se)

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Ami az go pravq ot godina i polovina bez nikakvi predpazni sredstva puk nishto ne e stanalo(i dano da ne stava razbira se)
    Защото "той те пази", нали? Голям смях!

Супер фен
    Da,pazi me i ne vijdam kakvo smeshno ima v tova,vapreki che nikoi ne e zastrahovan.Moite priqtelki sashto ne izpolzvat nikakvi predpazni sredstva i vapreki tova do sega nikoiq ne e zabremenqla,no kakvo da obqsnavam.Vseki ima pravo na sobstveno mnenie

Фен Аватара на Garmy
    Град
    Silent Hill
    Цитирай Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
    Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86
    Цитирай Първоначално написано от Atika
    Estestveno che moje .. v technosta koqto momcheto otdelq ima spermatozoidi ..
    ооооооооооффффффффффффф няма сперматозоиди там веееееее!!!!!! Има сперматозоиди в течността която изтича при главното изпразване!!
    Хах малко си още и не знаеш - тва се учи по биология в 8 клас
    Sexapilna_kukla ти и твоите приятелки трябва да сте някви супер късметлийки че не сте забременели.
    Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    Малък е риска, но може да забременееш в течноста преди да свърши дето отделя има малък брой спрематозиди и е напълно възможно да забременееш

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Това предсрочно семеотделяне може да се получи от прекалена възбуда макар шанса да е малак да забременееш по този начин, но едва ли си бременна
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Супер фен
    Ami ne znam moje bi sme kasmetliiki zashtoto i az sam chuvala,che predi da svarshi otdelq technost,v koqto ima malak procent spermatozoidi,no neznam do kolko e vqrno,tai kato do sega ne e stavala belqta i dano da ne stava

Фен Аватара на Garmy
    Град
    Silent Hill
    Ami ne znam moje bi sme kasmetliiki zashtoto i az sam chuvala,che predi da svarshi otdelq technost,v koqto ima malak procent spermatozoidi,no neznam do kolko e vqrno,tai kato do sega ne e stavala belqta i dano da ne stava
    Ами ти по-добре земи се стегни и почни да използваш предпазни средства, а не да чакаш да стане нещо щот като стане и няма връщане.
    Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    ти си играеш със съдбата знаеш ли го тва

Супер фен
    kakto do sega ne e stavalo nishto,taka i za napred mislq,che nqma da stane,osven ako narochno ne go napravi de,zashtoto tova vse pak si e godina i polovina,prez koqto nishto ne stana,ne samo pri men,ami kakto veche kazah i pri priqtelkite mi

Фен Аватара на Garmy
    Град
    Silent Hill
    kakto do sega ne e stavalo nishto,taka i za napred mislq,che nqma da stane,osven ako narochno ne go napravi de,zashtoto tova vse pak si e godina i polovina,prez koqto nishto ne stana,ne samo pri men,ami kakto veche kazah i pri priqtelkite mi
    Слушай кво ти казвам вземай мерки докато не е късно, че един път стане ли ще видиш кво е...

Супер фен
    da,prav si,az misleh da zapochna da piq protivozachatachni,ama parvo trqbva da ida da se konsultiram

Guest
    Da,pazi me i ne vijdam kakvo smeshno ima v tova,vapreki che nikoi ne e zastrahovan.Moite priqtelki sashto ne izpolzvat nikakvi predpazni sredstva i vapreki tova do sega nikoiq ne e zabremenqla,no kakvo da obqsnavam.Vseki ima pravo na sobstveno mnenie
    pffffffff deca prosti

Супер фен
    ne e nujno da puskash tapi komentari......

Offfff
    Guest
    Незнам кой какво е чувал но науката казва следното: Тази течност за която всички говорите, при не всеки мъж в нея има ЖИВИ сперматозоиди. Тя е образувана от мъртви сперматозоиди. НО! има голям шанс при повторен акт в близко време (разбирайте до 12 часа) вътре да има живи и годни за оплождане. Друго е че при възрастните жени има от 3 до 6 дни период в който може да се забременее. При вас деца този период е нестабилен,замислете се да не стават грешки,после да не е като мои познати, които правят така :презерватив, хапчета против забременяване, и мъжът да не свършва вътре - за по сигурно. Още сте малки и презерватива ви е належащ

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86

Guest
    не муй бе споку

Голям фен

mi az ot 1 god. i ne6to..pravq sex s moq priqtel..i to bez prezarvativ...za tova iskam da ti kaja,4e vazmojnosta da se zabremenee ot tazi te4nost e po4ti nikakva..
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Супер фен
    e nai-nakraq ima nqkoi,koito e v sashtoto polojenie kato men i spodelq mnenieto mi

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от cvety_i_bebeto

mi az ot 1 god. i ne6to..pravq sex s moq priqtel..i to bez prezarvativ...za tova iskam da ti kaja,4e vazmojnosta da se zabremenee ot tazi te4nost e po4ti nikakva..
    Това показва, че ти си малоумна. Възможността да се забременее е 50% - или ще забременееш, или не, ако не се използва контрацепция.

ne moje skupa ne znaesh li kak edno momi4e moje da zabremene kato mom4eto svurshi v neq pomisli malko axaxxaxa ili ne moesh da mislish ili si mno t**a
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Цитирай Първоначално написано от honey91
    Кви са тия тъпи въпроси!Естествено,че може!А и има достатъчно такива теми!Използвай търсачката
    е тъпи тъпи ама като не знае по добре да разбере що и се караш по добре сега да разбере от колкото след като вече е станало нещо...
    oBi4aM Da OtBiRaM nAi- HuBaVaTa sToKa...oBi4aM BaNknOtiTe Da sA s 4 NuLi,oBi4aM VsI4kO LaSkaVo i sKaPo..4u Li?Obi4aM DoRi KoGaTo Ti Me MraZi6 ,Obi4aM 6ToTo PoSle PaK v KraKaTa Mi 6Te LaZi6...!

Guest
    стига шашкате моми4ето,наскоро и аз имах подобен проблем,винаги има някалъв риск,но в слу4ая не е огромен,много добре знам аз как се наплаших и какво ми беше,винаги с предпазни средства,тва е...

Град
    Луната
    Може!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си