- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- [url]http://skinhead.hit.bg/[/url]
и да съм скин проблем ли имаПървоначално написано от Red.Chil
axaxax i ot koga si skin ? ot utre ?![]()
Допреди 2 дни на аватара му имаше един от онези безмозъчни кечисти,а сега е скин...тц,тц,тц,какъв просперитет!
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
Първоначално написано от OtherDimension
не съм скин бе смешка ама обичам да ритам цигани
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
Първоначално написано от Red.Chil
..
Сега аз казвам че няма да тръгна някъде, София примерно или някоя "неутрална" зона и ти се превръщап в истински герой, понеже си ме победил. Как е? Сладка ли е победата? Вкусваш ли я?Първоначално написано от exploitedteen
За в България ли говориш че много обикаляш и всички навеждали глави? Не че е от голямо значение...или че няма да ти повярвам...
Аз също съм навеждал глава...в една циганска махала в Пловдив от която не можах да изляза 30 минути
Аз наистина познавам много пу*ки в България, които не само се мислят за някакви, ами и даже успяват да се събират с по-дъртите
В моя град много не ме взимаха на сериозно преди 2-3 години, ама и аз съм бил один от тези шматки и чак след като ме видяха с хората от другите градове започваха да ме приобщяват
Очакваше ли наистина отговор на въпроса как минава ежедневието на едно наци? Сигурно си чувал как хората се изнасят от вкъщи и живеят някъде заедно всички, но...при нас не е така...
винаги намираш за какво да се заядеш...Първоначално написано от exploitedteen
нещо такова се получи така както го написах, ама... мисля че няма нужда да ти обяснявам...
ако отстояваш някаква позиция защитавай си я...
аз не съм фен на уредени боища...както ти не можеш да ми вярваш, така и аз не мога на теб
пък за този път който ти казах в циганската махала...не ти говоря за проблеми...аз съвсем сериозно не вярвах че ще изляза жив от там...
леле хора! по-полека де! стига сте се заяждали за глупости! кой бил скин, кой бил нескин... ми като ви е страх за живота ви когато сте в някоя циганска махла просто не ходете там е! или спрете да ги биете или поне спрете да сдухвате форума с личните си драми! щото и аз мога да разказвам много само дето още не съм доживяла да видя как някой бие друг щот е мангал или скейтър или нещо си там друго... и на мене не ми се е случвало да ме бият примерно щото изглеждам еди-как си и на някой си тва не му харесва! айде мир, сдобрете се като в детцката градина и живейте спокойно без да обикаляте циганските квартали... толкова е лесно(моне за мен)
когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!
Не винаги можеш да определяш правилата на играта...
дали според теб съм изгарял от желяние да отида на това място?
пък "личните дреми" не карам никой да ми ги чете, просто споделяме опит, който ти сама кза че нямаш
мисля че не сме се карали, за да се сдобряваме, а ако говориш попринцип...![]()
![]()
![]()
ми спорехте едно такова...
и за къв личен опит говорим? нима насилието е някъв опит?
когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!
Абе не, ама като стана дума...и насилието е нещо...без значени дали ти го прилагаш върху някой или е налагано върху теб
все те учи на нещо...
понякога във форумите,докато си казваш мнението,е нормално да е появи и някакъв спор..Първоначално написано от cute_but_psycho
сайта-доста зле
get off.
не се тормози...Първоначално написано от exploitedteen
вземи пример от мен...да си почиват![]()
Кондьо: "Мразя циганите! Зиг Хайл! 14/88!"
Според официални източници, фолк-певецът Кондьо е придобил расистки и нацистки възгледи, след прочитане на "Моята Борба"
на Адолф Хитлер. "Мислех си, че е някаква глупост, но не съм и очаквал нещата там да са толкова истински!", заявява бившият
поп-фолк певец, който в момента гордо се нарича наци скинхед и свири в новата си нацистка група - "РазгРОМ!" "Ние сме цигани, които мразят
циганите!" Твърди Кондьо. Странната му противоречаща идеология за голяма изненада беше добре приета от Blood And Honour България
(международна нео-нацистка организация, основана от Иън Стюарт във Великобритания).
Членовете твърдят, че са им нужни хора, готови да действат за унищожението на боклуците, независимо те от каква раса са. Според думи
на певеца, той е основал подразделение за роми с нацистки възгледи в Blood And Honour България - "А.Р.А." - "Арийско-Ромска Асоциация". Очаква се
"РазгРОМ!" да свирят с други етно-национал-социалистически групи - "Алахитлер", "Буда Беше В СС" и "Израелски Арийци".