.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65

Re: http://skinhead.hit.bg/

Цитирай Първоначално написано от Red.Chil
    Цитирай Първоначално написано от DoPye
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аре скиновеее

http://skinhead.hit.bg/
    Тк къв си ? От скинхед скинарите ?!

а да те ритам в главата изкаш ли и да ти викам FUCK YOU
    Тиии къв си ? От скинхед скинарите ?!
    и да съм скин проблем ли има

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Мега фен
    Град
    Utopia..
    axaxax i ot koga si skin ? ot utre ?

Повече от фен
    Град
    Lovech Hardcore
    Допреди 2 дни на аватара му имаше един от онези безмозъчни кечисти,а сега е скин...тц,тц,тц,какъв просперитет!
    Run your mouth when I'm not around
    It's easy to achieve
    You cry to weak friends that sympathize
    Can you hear the violins playing you song?
    Those same friends tell me your every word

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    axaxax i ot koga si skin ? ot utre ?

не съм скин бе смешка ама обичам да ритам цигани

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Повече от фен
    Град
    Lovech Hardcore
    Run your mouth when I'm not around
    It's easy to achieve
    You cry to weak friends that sympathize
    Can you hear the violins playing you song?
    Those same friends tell me your every word

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Red.Chil
    Допреди 2 дни на аватара му имаше един от онези безмозъчни кечисти,а сега е скин...тц,тц,тц,какъв просперитет!
    ..

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    1 Българче- защо сам го каза, че като видим групичка и всички млъкваме, а защо аз където доста често пътувам сам и видя някой от ваще сам и той навежда поглед???
    но ако наистина държиш "може и да го издухам" няма да ми е за сефте, но няма и да се правя на п*тка...
    къде и кога?
    Сега аз казвам че няма да тръгна някъде, София примерно или някоя "неутрална" зона и ти се превръщап в истински герой, понеже си ме победил. Как е? Сладка ли е победата? Вкусваш ли я?

За в България ли говориш че много обикаляш и всички навеждали глави? Не че е от голямо значение...или че няма да ти повярвам...
    Аз също съм навеждал глава...в една циганска махала в Пловдив от която не можах да изляза 30 минути

Аз наистина познавам много пу*ки в България, които не само се мислят за някакви, ами и даже успяват да се събират с по-дъртите

В моя град много не ме взимаха на сериозно преди 2-3 години, ама и аз съм бил один от тези шматки и чак след като ме видяха с хората от другите градове започваха да ме приобщяват

Очакваше ли наистина отговор на въпроса как минава ежедневието на едно наци? Сигурно си чувал как хората се изнасят от вкъщи и живеят някъде заедно всички, но...при нас не е така...

Град
    Стара Загорка
    много ми е интересно да видя с какво сте по-специални, че много го раздавате велики...

бтв теб те уважават, защото се събираш с еди кой си така ли???

да речем, че 1 vs 1 съм достатъчно смел... и да знам, че твоите приятелчета няма да постъпят като путчици...

бтв и аз съм навеждал глава и то предимно в циганските махали, защото от такива като вас правят проблем и на мен...
    винаги намираш за какво да се заядеш...
    нещо такова се получи така както го написах, ама... мисля че няма нужда да ти обяснявам...

ако отстояваш някаква позиция защитавай си я...
    аз не съм фен на уредени боища...както ти не можеш да ми вярваш, така и аз не мога на теб

пък за този път който ти казах в циганската махала...не ти говоря за проблеми...аз съвсем сериозно не вярвах че ще изляза жив от там...

леле хора! по-полека де! стига сте се заяждали за глупости! кой бил скин, кой бил нескин... ми като ви е страх за живота ви когато сте в някоя циганска махла просто не ходете там е! или спрете да ги биете или поне спрете да сдухвате форума с личните си драми! щото и аз мога да разказвам много само дето още не съм доживяла да видя как някой бие друг щот е мангал или скейтър или нещо си там друго... и на мене не ми се е случвало да ме бият примерно щото изглеждам еди-как си и на някой си тва не му харесва! айде мир, сдобрете се като в детцката градина и живейте спокойно без да обикаляте циганските квартали... толкова е лесно(моне за мен )
    когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!

Град
    Стара Загорка
    Не винаги можеш да определяш правилата на играта...
    дали според теб съм изгарял от желяние да отида на това място?
    пък "личните дреми" не карам никой да ми ги чете, просто споделяме опит, който ти сама кза че нямаш
    мисля че не сме се карали, за да се сдобряваме, а ако говориш попринцип...

ми спорехте едно такова...

и за къв личен опит говорим? нима насилието е някъв опит?
    когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!

Град
    Стара Загорка
    Абе не, ама като стана дума...и насилието е нещо...без значени дали ти го прилагаш върху някой или е налагано върху теб
    все те учи на нещо...

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    Цитирай Първоначално написано от cute_but_psycho
    ми спорехте едно такова...
    понякога във форумите,докато си казваш мнението,е нормално да е появи и някакъв спор..

сайта-доста зле
    get off.

Град
    Стара Загорка
    ъъъ к'фо?
    не се тормози...
    вземи пример от мен...да си почиват

Guest
    Кондьо: "Мразя циганите! Зиг Хайл! 14/88!"

Според официални източници, фолк-певецът Кондьо е придобил расистки и нацистки възгледи, след прочитане на "Моята Борба"
    на Адолф Хитлер. "Мислех си, че е някаква глупост, но не съм и очаквал нещата там да са толкова истински!", заявява бившият
    поп-фолк певец, който в момента гордо се нарича наци скинхед и свири в новата си нацистка група - "РазгРОМ!" "Ние сме цигани, които мразят
    циганите!" Твърди Кондьо. Странната му противоречаща идеология за голяма изненада беше добре приета от Blood And Honour България
    (международна нео-нацистка организация, основана от Иън Стюарт във Великобритания).
    Членовете твърдят, че са им нужни хора, готови да действат за унищожението на боклуците, независимо те от каква раса са. Според думи
    на певеца, той е основал подразделение за роми с нацистки възгледи в Blood And Honour България - "А.Р.А." - "Арийско-Ромска Асоциация". Очаква се
    "РазгРОМ!" да свирят с други етно-национал-социалистически групи - "Алахитлер", "Буда Беше В СС" и "Израелски Арийци".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си