.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47
    Guest

Imam neotolimo jelanie da go napravq s JENA!

Imam si priqtel, momi4e sum, na 15 sum...No znam, 4e sum BIsexualna, mnogo se vuzbujdam kato gledam goli jenski snimki...
    Vsu6nost moga da imam po4ti vsqko svobodno mom4e, koeto poiskam v legloto...no mili4ki, iskam JENA !!! Kajete kak moga da namerq nqkoq BIsexualna puk i sum ot 6umen...maluk grad Prosto imam jelanie da probvam da vidq kfo e.
    Ne, vuob6te ne sum nqkoq ku4ka. Oba4e priqtelqt mi e mnogo protiv A i naposleduk priqtelqt mi hi4 ne me vuzbujda
    Daite savet

aa
    Guest

aaa

mila az sam na 14 a priqtelq mi na 21 i ne me vazbujda dostata4no i az si znam 4e sam bi... ama ko da napraq? takava sam:P ot bs sam

Guest

Re: aaa

Цитирай Първоначално написано от aa
    mila az sam na 14 a priqtelq mi na 21 i ne me vazbujda dostata4no i az si znam 4e sam bi... ama ko da napraq? takava sam:P ot bs sam
    udarete si sre6ta we ku4ki. az 6e doda da wa snimam.maaaaaayka wi daiba skapana kurwenska

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    bez da se obijda6 imam 4uvstvoto 4e napravo si si homo 6toto sled kato iska6 da go napravi6 s momi4e,a i priqtelqt ti ve4e ne te vuzbujda!!!!no nqma lo6o vse pak vseki sam si izbira !
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Guest
    Vuzbujda me,ama ne vinagi i ne e tolkova silno kolkoto predi No posledniq put naistina se vuzbudih

Re: Imam neotolimo jelanie da go napravq s JENA!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Imam si priqtel, momi4e sum, na 15 sum...No znam, 4e sum BIsexualna, mnogo se vuzbujdam kato gledam goli jenski snimki...
    Vsu6nost moga da imam po4ti vsqko svobodno mom4e, koeto poiskam v legloto...no mili4ki, iskam JENA !!! Kajete kak moga da namerq nqkoq BIsexualna puk i sum ot 6umen...maluk grad Prosto imam jelanie da probvam da vidq kfo e.
    Ne, vuob6te ne sum nqkoq ku4ka. Oba4e priqtelqt mi e mnogo protiv A i naposleduk priqtelqt mi hi4 ne me vuzbujda
    Daite savet
    Ходи на курва... и да не е БИ .. няма да ти откаже

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    предложи на приятеля си тройка с теб и друго момиче. странно ще е да откаже.

Фен
    Град
    Sofia
    hm ami az ne moga da go opredelq za sebe si....i opredeleno nqmam problem 4e priqtelq mi ne me vazbuzda. No i predi nego i sas nego mi se slu4valo napravo da si padna po nqkoe momi4e, da si msilq za neq da iskam da q vijdam, da si govorime, dori i eroti4ni san6ta sam imala.I toi znae za tova i go priema i ne mi e pravil na probem i ne me revnuva. btw. i sme pravili troika...s momi4e estestveno....
    no nqmam kato teb jelanieto kato smao po sebesi da go napravq s jena. to se pqvqva samo kogato haresvam nqkoe momi4e i ose6tam i simpatiq ot neina strana i ne stava duma za seks kato takav a za po dalboki ne6ta(makar4e zasega stava pove4e v mislite mi - ne sam bila samo s momi4e, vse pak obi4am penisite) no vij da sam se celuvala, pregra6tala s momi4e, da ,daje s dosta.
    i sq kvo na tva kak mu se vika?

Guest
    Мило момиче, това, което усещаш, са го усещали много жени на даден етап, не се коси
    Трябва само да опиташ, за да можеш да определиш, кое ти харесва повече, а партньорки се намират, по принцип, за момичетата на твоята възраст, любовта между жени е все още забранен плод, но има и по-разкрепостени. Запознай се с повече момичета с няколко години по-големи от теб, все ще срешнеш някое, което също има такова влечение, но не бързай! Не ти препоръчвам да използваш сайтовета за запознанства, когато му дойде времето, ще срешнеш момичето!
    Иначе е много хубаво

Пубертет му се вика

Guest
    Spored men si kurva .... ili pone neosuznata kurva ... privli4at te jeni , zashtoto tqh ne mojesh da imash .... na tova se kazva garariq , a ne bisexualizum ...

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    I az imam takiva naklonnosti , mn iskam da go napravq sus jena , no vse o6te ne sum se prestrashila , 1-vo 6te probvam s 3-ka samo, da vidq dali 6te mi haresa taka , a posle i samo sus jena

Отвеян от вятъра ...
    Guest
    Ей тея момичета днес искат да го направят с жена
    утре с някое грудо животно.
    На каде въви света.

Фен
    Град
    Sofia
    ne6to se barka6 no opredeleno ne sam kurva! ne go pravq s koito mi padne,(vsa6tnost sam bila smo s 1 mom4e i o6te sam s nego) taka4e si meri prikazkite ili parvo si pomisli kakvo zna4at definicite na dumi4kite koito izpolzva6.
    i 2ro ve4e obqsnih 4e ne stava duma za seksa, prosto kato za ideqta aide da se 4ukame, 4e da vidime kvo e! a za otno6enieto emociite i 4uvstvata koito se se porajdat ot otno6eniq s jena- ne govorq samo za seksluani!
    i ne govori obidi i gluposti kato ni6to ne zacepva6

Фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от IvanIvanov
    Пубертет му се вика

abe ima nekva istina tuka!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от mravkata_z
    Цитирай Първоначално написано от IvanIvanov
    Пубертет му се вика

abe ima nekva istina tuka!
    мда... истината е некъде там

В почти всяко момиче е заложено желанието да види как е с жена Доста са пробвали, а други още не са се престрашили... абе ЖЕНИ

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Много добра идея.

Мега фен
    1. Девойче, първо скъсай с приятеля си.
    2. Самочувствието го посмали малко.
    3. Не си бисексуална, ако не си изпитвала и романтични чувства към някоя жена. Сексуалният акт не е само лизане.

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Много добра идея.
    Да бе питай го и ако се съгласи после ни кажи какво е станало

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Novkov
    В почти всяко момиче е заложено желанието да види как е с жена Доста са пробвали, а други още не са се престрашили... абе ЖЕНИ
    ...което не ги прави бисексуални.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    1. Девойче, първо скъсай с приятеля си.
    2. Самочувствието го посмали малко.
    3. Не си бисексуална, ако не си изпитвала и романтични чувства към някоя жена. Сексуалният акт не е само лизане.
    - ne mislq, 4e skusvaneto, e re6enie na problema...6toto izpitvam silni 4uvstva kum priqtelq si...
    - ti spri da izbiva6 kompleksite si, 6toto v celiq forum si li4i...da, moga da spq s vseki, koito e svoboden
    - i romanti4ni 4uvstva ne sum imala kum momi4e...kum priqtelq si sum gi imala...no kum jena ... samo sexualni misli...ni6to pove4e

Тц.. и аз имам неутолимо желание да го направя с жена..

Мега фен
    1. Изпитваш чувства към приятеля си, но той не те възбужда...какви чувства са това?
    2. Да, приемай, че си бисексуална, модерно е.
    3. Ти ако нямаш комплекси, защо питаш къде и как да намериш момиче за лизане?
    4. Ахааа...определено не си бисексуална.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си