- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Imam neotolimo jelanie da go napravq s JENA!
Мм,и аз съм така-имам приятел,но много ми се искаше да го направя с жена,а и се възбуждах от самата мисъл..така че просто се случи и ми хареса много![]()
Една жена знае какво й харесва на друга,винаги ще го помня и бих го повторила
![]()
![]()
Ами да, защото най - лесното за едно момиче е да бъде изчукано...загорели типове под път и над път. Това не е повод да се гордееш, нито пък е повод за самочувствие, защото всяка го можеda, moga da spq s vseki, koito e svoboden![]()
А това, че е курвенски е отделна тема.
Ами да, защото най - лесното за едно момиче е да бъде изчукано...загорели типове под път и над път. Това не е повод да се гордееш, нито пък е повод за самочувствие, защото всяка го можеda, moga da spq s vseki, koito e svoboden![]()
А това, че е курвенско е отделна тема.
dokade stigna dne6nata mlade6
smetni sled 10 godini si4ki jeni 6e sa bi i nii majete 6e go karame na 4ikiiki
Първоначално написано от `Death`Whore`
Ami az za razlika pt avtorkata koqta se 4udi kvo novo da prabva, i i e samo za ednoto 4ukane, sam izpitvala romanti4ni 4uvstva kam momi4e...![]()
Абе моме кат си от Шумен иди при Сара Дивата ... в апартамента и работят 1.2.3.4.5.6 труженички ... избираш една и се излопватетолкоз ли е трудно
hahaaa i kato iska6 pravi go s jena nii kvo da napraim...ti dam GSM-a na edna i da sa uredite tam ..tva li iska6 tctc offff bojeeee
probvai ako ti haresa minavai na jenski![]()
S izvinenie E*alO si e Maikata celiq Svat li se ISpederasi Muje s muje jeni s jeni .Az Ne6ta jena Koqto e Bi . i na koqto i se pravi sex s momi4e Nameri si edna kto teb takava ima gi na Okolo mrusnoto Krai Sf
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
E dobre sa kato iska6 s jena az kvo da napraa ? Da ti izparja dve qica![]()
Iska6 s jena, otidi nameri si i si pravete kvoto ti se prai...
Мене ме нема в целата схема..
Първоначално написано от RaDiTy
da we i az mislq sushtoto...nie kfo da naprafime!!!
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
abe vie vsi4kite ku4ki ste ili nekfi kuhi ili priqtelite vi sa pedali .... .neznam ma .....tva va6to ne go razbiram ... maikq vi deeba kurvenska![]()
![]()
3auko shte biq...ostai momichetata....seki ima pravo na izbor...se 1 nqkoi da ti se sardi che ti si izbral men...keekke....obicham te {P}~
![]()
_PraSkoFka_ : mishi .....nqma po dobur ot men 6te go razbere6 i gi mani tiq kranti tuka det ne se vuzbujdali tiq ......kiorav vol da gi ebe pak nema da razbrat kfo stava{P}~ obichkam te i az
![]()
xaxaxaxaxa milo stiga molqte ... ostai momichetata ti kazah che she ima boi ... shte mi stanesh samo na 3auchenca kavzma ti ... ae stoui miren i trai tam sa da ne se karame.... {P}~
be ne mi se prai na 6efka da nema plqsss po dupitio :P haha ai {P}~))))
i 3auko oshte neshtu ... nali znaesh che az sam BoSSa v nashto family ... !!! ne go zabravqi skupi ....![]()
olele ....tiq jenite se mislqt za ricariD axaxax {P}~ aide kakto i da e
robin :P axxa
Awe vie dvamcata 6to ne si napraite otdelna temi4ka da si se obqsnqvate?
Мене ме нема в целата схема..
![]()
![]()
![]()
Abe, hora, q me svetnete- az sam na 13 i polovina i o6te nemam jelanie da go prava ni s jena, ni s muj!
![]()
![]()
![]()
![]()
Dori o6te ne sam se celuvala!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az zaluhana li sam
![]()
![]()
No sam tvurdo protiv obratnite i bsexualnite!
Testis unus,testis nullus...
spokoino bei na men mi se iska no se vazdarjam,opitai se i ti i sled vreme ako imash vse oste sa6toto silno jelanie probvai! no tova sega e prepolagam otvazrastta ti...i ot lubopitstvo..pak i mom4eto s koeto si v momenta moje bi ne e dostata4no opitno za da te nakara da mislish i das e vazbujdash samo ot nego!..
![]()