.
Затворена тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 103
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Абе мислите че майтап си правя не е никакъв майтап и не съм луд ако искате да знаете всеки един момент може да се откажа ама не искам защото има тръпка!!!А и даже съм и слагал приспивателно за да заспи да я обарвам ама не стана нищо сега ще лупя капки да видя какво ще стане!!!!Аре със здраве!!!!!
    ae hodi da se grumnesh i ostawi bratowchedka si na mira, moje da ne e izwratena kato tebe !

Guest
    Мене ме е яд защото са ми разправяли че са я ебали по двама аре да не казвам трима ама 100% че двама са я ебали един в устата един анално а на мене няма поне да ми направи свирка ебаси гадното

Мене ме е яд защото са ми разправяли че са я ебали по двама аре да не казвам трима ама 100% че двама са я ебали един в устата един анално а на мене няма поне да ми направи свирка ебаси гадното
    То си е нейна работа с кого ще се ебе бе! Какво като са я минавали по двама-трима? Така иска - така се чука, ти какво, завиждаш ли и? По-некадърен ли си от нея, че не можеш? Ако ще и с 50 да се изчука един след друг,пак няма да е по-извратена от теб.
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Кой ги пуска такива от лудницата

Ей пич въобще не си слушай кво ти говорат тия , че си бил ненормален, че бе било редно и некакви такива... направо отивай при братчетка си и и прекини катерица на 2 от секс !!!

Ти си извратен ненормалник Как може да искаш да е**ш братовчедка си бе? Не си добре, ходи на психиатър

Guest
    abe neka q iz4uka
    ma posle kato stane po vazrasten 6e sajelqva mnogo

Guest
    Тая тема беше за това да ми помогнете да ми дадете някакъв пример как мога да вкарам братовчедка си в леглото а вие точно обратното правите Е следващият път като напиша пост найстина ще е за да се похваля че съм ИЗЧУКАЛ здравата братовчедка си и че съм и се изпразнил в остата!!!Казах ви кот ще да става до края на Септември дето идва жалко че е далеч ама 100% дотогава ще съм я ИЗЧУКАЛ така че очаквайте да се похваля!!!!!!!!!!!!

Guest
    samo da nese poxvali6

4e ba6ta i te e iz4ukal

Тая тема беше за това да ми помогнете да ми дадете някакъв пример как мога да вкарам братовчедка си в леглото а вие точно обратното правите Е следващият път като напиша пост найстина ще е за да се похваля че съм ИЗЧУКАЛ здравата братовчедка си и че съм и се изпразнил в остата!!!Казах ви кот ще да става до края на Септември дето идва жалко че е далеч ама 100% дотогава ще съм я ИЗЧУКАЛ така че очаквайте да се похваля!!!!!!!!!!!!
    ДриШльо. Едим мъж почне ли САМ да се хвали, значи вече за нищо не става. Ебати и героя, ще се хвали с нещо, дето всички го можем. Вземи я изчукай прав върху надуваем дюшек в морето и тогава ела да се похвалиш!
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Guest
    [quote="Luciferian"]
    Вземи я изчукай прав върху надуваем дюшек в морето и тогава ела да се похвалиш!
    хахаха цепиш мрака

Повече от фен
    kak 6e 4ukne6 bra4edkati we altav 4ukni posle sestrati maikati ...
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Guest

Guest
    Пич,или си брутално извратен,или се майтапиш.....и все пак ако я ебнеш,направи некоя друга снимчица,че да се порадваме и ние на прелестите на брат'чедката ти.

Guest
    e dai da q vidim taq proslovuta brat4etka

Град
    Kърджали
    ebahti tipiya izvraten nenormalnik ti v red li si we ot junglata li idva6 be jivotnoo,mnoo si jalik znae6 li
    posle ebi mayka si sestra si 4e imat super qki цици ebahti prostiya 4ovek
    viri se hvirli we psihoo
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я МрАзяТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Аве то и аз моита брачетка искам да я чукам и утре ще идва в нас а за тва докато спеши си хакнах хуя в устата и и после беше мн весело.А и един пат си вкарах хуя в путката и докато спеше и тя са сабуди ама нишо не каза дори ми е правила турска чекия.

Guest
    pohvalno.awe pitai q dali iska.ako iska - davai ,ako ne iska - izvini i se :P

Фен
    Град
    Neide tam.... :D
    purvo se nau4i da pi6e6 ))))))) " и че съм и се изпразнил в Oстата!!!"
    Life Sux BuT jUSt kEeP SMiLiNg!

Фен
    Град
    TaM nQKaDe
    оле как 6е си легне6 с братов4едка си тва е супер извратено кръвосме6ение незнам нямам думи дано да се базика6 6тот ина4е 6е ти препора4ам психиатар тва не е нормално просто
    nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    ave prai kvoto iska6 ama tva det si go misli6 ne e geroistvo,nikak daje,sam vijda6 kvo mislqt ostanalite vav foruma...

Ti ili mnogo zdravo se buzikash s vsichki nas ili verno si za ludnicata.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Xaxax i tozi pat kakto vinagi se natakvam na brilqntni izmi6liotini =D> Otkade tolkova prostotiq... ne znam
    Мене ме нема в целата схема..

Guest
    awe mom4eto e napylno normalno..q da se zamislim mom4etata..ako brat4edka mu e qka ni ne bihme li q prasna li...tq pak si e brat4edkata..

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    awe ti si za ludnicata kakto si podkaral zemi sestrati,maikati,babati ebi omruznalo mi e ot takiva pikliovci kato tebe

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си