- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесвам братовчедка си!!!
Мене ме е яд защото са ми разправяли че са я ебали по двама аре да не казвам трима ама 100% че двама са я ебали един в устата един анално а на мене няма поне да ми направи свирка ебаси гадното![]()
![]()
То си е нейна работа с кого ще се ебе бе! Какво като са я минавали по двама-трима? Така иска - така се чука, ти какво, завиждаш ли и? По-некадърен ли си от нея, че не можеш? Ако ще и с 50 да се изчука един след друг,пак няма да е по-извратена от теб.Първоначално написано от Анонимко
Ей пич въобще не си слушай кво ти говорат тия , че си бил ненормален, че бе било редно и некакви такива... направо отивай при братчетка си и и прекини катерица на 2 от секс !!!![]()
Ти си извратен ненормалникКак може да искаш да е**ш братовчедка си бе? Не си добре, ходи на психиатър
![]()
abe neka q iz4uka
ma posle kato stane po vazrasten 6e sajelqva mnogo![]()
Тая тема беше за това да ми помогнете да ми дадете някакъв пример как мога да вкарам братовчедка си в леглото а вие точно обратното правитеЕ следващият път като напиша пост найстина ще е за да се похваля че съм ИЗЧУКАЛ здравата братовчедка си и че съм и се изпразнил в остата!!!Казах ви кот ще да става до края на Септември дето идва жалко че е далеч
ама 100% дотогава ще съм я ИЗЧУКАЛ така че очаквайте да се похваля!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
samo da nese poxvali6
4e ba6ta i te e iz4ukal![]()
ДриШльо. Едим мъж почне ли САМ да се хвали, значи вече за нищо не става. Ебати и героя, ще се хвали с нещо, дето всички го можем. Вземи я изчукай прав върху надуваем дюшек в морето и тогава ела да се похвалиш!Първоначално написано от Анонимко
[quote="Luciferian"]хахаха цепиш мракаПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
kak 6e 4ukne6 bra4edkati we altav 4ukni posle sestrati maikati ...
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Пич,или си брутално извратен,или се майтапиш.....и все пак ако я ебнеш,направи некоя друга снимчица,че да се порадваме и ние на прелестите на брат'чедката ти.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e dai da q vidim taq proslovuta brat4etka
ebahti tipiya izvraten nenormalnik ti v red li si we ot junglata li idva6 be jivotnoo,mnoo si jalik znae6 li![]()
![]()
posle ebi mayka si sestra si 4e imat super qki цици ebahti prostiya 4ovek
viri se hvirli we psihoo![]()
![]()
![]()
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я МрАзяТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Аве то и аз моита брачетка искам да я чукам и утре ще идва в нас а за тва докато спеши си хакнах хуя в устата и и после беше мн весело.А и един пат си вкарах хуя в путката и докато спеше и тя са сабуди ама нишо не каза дори ми е правила турска чекия.
pohvalno.awe pitai q dali iska.ako iska - davai ,ako ne iska - izvini i se :P
purvo se nau4i da pi6e6Първоначално написано от Анонимко
))))))) " и че съм и се изпразнил в Oстата!!!"
![]()
Life Sux BuT jUSt kEeP SMiLiNg!
оле как 6е си легне6 с братов4едка си тва е супер извратено кръвосме6ение незнам нямам думидано да се базика6 6тот ина4е 6е ти препора4ам психиатар тва не е нормално просто
![]()
nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi
ave prai kvoto iska6 ama tva det si go misli6 ne e geroistvo,nikak daje,sam vijda6 kvo mislqt ostanalite vav foruma...
Ti ili mnogo zdravo se buzikash s vsichki nas ili verno si za ludnicata.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Xaxax i tozi pat kakto vinagi se natakvam na brilqntni izmi6liotini =D> Otkade tolkova prostotiq... ne znam![]()
Мене ме нема в целата схема..
awe mom4eto e napylno normalno..q da se zamislim mom4etata..ako brat4edka mu e qka ni ne bihme li q prasna li...tq pak si e brat4edkata..
awe ti si za ludnicata kakto si podkaral zemi sestrati,maikati,babati ebi omruznalo mi e ot takiva pikliovci kato tebe