- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Като е тъмно не мога да го вкарам
NZ ama si prestavq trugna da eba nqkoq i e suvsem tymno i nemoga da go vkaram?Kakvo da napravq >ne e sme6no kajtete plzz?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Спри да пускаш теми! Ако не си ги пуснал, все едно. Не знаеш ли къде трябва да си го пъхнеш? Най-близкото до ануса е.
Преди да се засилиш да го вкараш първо гледай добре да възбудиш мадамата. Масажирай й клиторчето, целувай я на всякъде къдет се сетиш, та момичето хубаво да се навлажни. После кат си опреш оная работа м-у краката й следвай мокрото и ще влезеПървоначално написано от vie kajete
И никога не притискай силно, бъди спокоен и лекичко .. Хубавите неща стават бавно
![]()
Kade si trugnal kato ne moje6 da se opravi6 s elementarni ne6ta![]()
zemi si edno fener4e ili edin gsm sas svetkavica... xaxa
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
е кво искаш да ти кажат хората,като не можеш на тъмно,дай на светло... пхахаха![]()
mi ko... sloji si vgradena svetkavica na k**a da ti svetiПървоначално написано от vie kajete
Продавам фосфорни презервативи!Първоначално написано от vie kajete
Светят, няма майтап!
![]()
![]()
![]()
![]()
Слагай една миньорска каска...
White power,white pride!
Епа не е ли емоциа ?
По миризмата се ориентирай.
П.С. Слепците как ли се справят бе, бах мааму....
Само каска няма да му е от полза. А защо точно миньорска трябва да е?Първоначално написано от osemenitelia
Да, ама фенер ако ще е да е челни, да не му е заета едната ръкаПървоначално написано от pitbullbg
И ако ще ръга много, да вземе PETZL
Vzemi si edna kofi4ka i se uprajnqvai v tymnoto , a ako nqma efekt Luciferian 6te ti dade nqkolko fosforni prezervativa nqma da se pritesnqva6
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
миньорските каски имат фенерче...Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
White power,white pride!
Епа не е ли емоциа ?
Pi4 dava6 kakto si znae6 i kato doide vreme da go vkarva6 buta6 tuk tam ako ne mu e tam mqstoto madamata sama 6te go vkara aide i te da svur6at ne6to bahti murzelivoto pleme celuvai q liji q 100 ne6ta a te. . . . ako te ogree svirka pak e kqr aide ama na ne e 4estno taka ne ste li se mislq li po vuprosa. . . . a eto kva tema 6te da pusna. . .hahah![]()
Obichai i pomagai na celiq svqt za da moje6 da raz4ita6 vinagi na nqkoi.
Когато станеш на възраст и акъл за ебане, тогава ще намериш отговора!Първоначално написано от vie kajete
phahaaa ami svetni ,vkarai go i posle zagasiamaa togava kato stane6 da zagasi6 i kato legne6 pak nqq moje da go vkara6 6tot pak 6te e tumno
![]()
![]()
![]()
ей утрепа меЕМи първо с пръстчето малко бръкни все едно и правиш масажче и ще усетиш къде е
и ръгай смело
ако не си уцелил дупката тя ще писка...а ако си пак ще писка, така че да не ит пука