.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Guest

mnogo gotino izjivqvane...

na4i..v edin asansior se ka4ix s edin mnoo gotin pi4....vleznaxme mqtaxme si pogledi i toi natisna kop4eto za spirane na asansiora...i zapo4na da me celuva zapo4naxme da se natiskame v asansiora...otidoxme v nas i go napravisme ..blusna me na legloto i mi go vkara i zapo4na da me 4uka zversi..zapo4nax da vikam ot extaz..sega sme gajeta...i poneje e mnogo perverzen postoqnno me obarva vkarva si rukata v zadnika mi i prosto ne spira...iskam da go zareja ama toi kakuvto e ni6to 4udno da me iznasili...

Фен
    Град
    Pld
    lele kade si go namerila takv malee
    moq savet e si nameri6 nqkoe qko gadje go nabii i da te pazi ot toq kat go zarqzva6
    Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....

Супер фен
    Дам, определено има защо да се притесняваш от изнасилване...Ай земи измисли некоя по-достоверна случка, кой щи повярва на тая простотия?!

Супер фен
    nikoi ne te e karal da pravi6 sex s nepoznat i da go vodi6 uvas sorry 4e 6te go kaja no sama si si vinovna postapila si neobmisleno i bezotgovorno
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Много филми си гледала бейби или бебок, по скоро второто
    В магданоза е бъдещето.

Guest
    tva imam 4uvstvoto 4e sa nekvi pulni izmislici op ot asansiora vednaga v legloto dovolna i posle ooo toi e perverzen .. pff skrii sa nekude

11 точка от правилника!
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си