.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Косми по лицето - изсветляване

Значи имам съвсем малко черни косъмчета по бузките.. не са много, ама са черни и не знам как да ги махна. Искам съвети

Козметичката
    Guest
    Жилет Мак 3 Турбо.

Guest
    mislq 4e izrusqvaneto stava6e s kislorodna voda ot 6%(ima q v aptekite) moje da si nanese6 s pamuk i e po-dobre da si na slunce mai no ne znam dali vinagi ima efekt.

reeee
    Guest

grrr

abre i az tazi tema dadoh predi nqkolko dena,no nikoi ne iska da mi otgovori.Az imam sa6tiq problem,no s kislorodna voda ne se polu4i i nzz ve4e ko da pravq....

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    na54i zima6 12% raztvor na perhidrol,kapva6 na pamu4e,maje6 mqstoto i posle na slance.edna fr taka si izrusi kosmite po racete i deistva.

Аз лично с пинцета се "справям" с проблема

Guest
    То за ръцете, ясно, но няма ли да навреди това нещо на кожата на лицето? все пак там е по-чувствителна

dededede
    Guest
    az pravih tova s pincetata i sega trqbva postoqnno da go pravq,za6toto izlizat o6te pove4e kato gi skubq....lo6oo!!!

^^
    Guest
    a imam 2 gadni kosam4eta na bradi4kata.kakvo da gi napravq?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Козметичката
    Жилет Мак 3 Турбо.
    =D> =D>

Guest

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    имам една приятелка която си изруси косамчетата по лицето с блондор и после по рацете с някфа боя за коса,но тя определено имаше нужда
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Guest
    кислородна вода 12%? не е ли множко,като се има предвид,че е за лицето.на мен ми се изсуши кожата на ръцете и излязаха малки люспички дори и то от 6%,а от 12 за лицето,не знам
    а ефект от кислородната вода без да стоиш на слунце няма мажеш се с памуче,стоиш на слънце докато изсъхне,мажеш се пак,пак стоиш докато изсъхне и тъй няколко пъти и това е всичко \/ а с пинсета не мисля,че е оферта после наистина е възможно,както каза някой да станат повече не знам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си