.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65
    Голям фен
    Genocide Lolita,Не ,драги,просто защо не приемеш,че има и хора,които имат възможността да си купуват маркови дрехи?!
    Не е нужно непременно да работиш в публичен дом,за да си купуваш хубави стоки..

Guest
    Ако мама и тати имат пари е възможно. Но гледам, че тук всички се фукат какви дрешки си купуват, а е повече от очебийно, че не си изкарват сами парите, нито пък аудиторията на тоя форум е баровска...Така че какво остава?
    Или се лъже яко или...

Голям фен
    Ами да,нямам 16 и не мога да си изкарвам парите сама,помагам на майка ми и баща ми.Да,наш'те ми дават пари ,ама нали тва им е част от грижите за мен-тяхното дете
    Разбирам ако си на 18 и вашите те издържат ..ама аз съм на 14,намерете ми легална работа, ще работя и ще ви се фукам с дрехите,които съм си купила с мои пари (поклон,поклон..)

не могa да разбера защо винаги обръщате така нещата..

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Vseki nosi tova koeto mu xaresva az li4no ne gledam drehata dali e markova a dali na men mi xaresva i kak mi stoi za men nqma osobeno zna4enie dali shte e na d&g za 100 lv ili obiknovenna za po malko vajnoto e na men da mi xaresva e vse pak imam i dosta markovi drehi de
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Фен
    Град
    Dreamland
    Ne mi dopadat osobenno markovite drehi , mislq 4e nqma golqm smisal v pove4eto slu4ai ....
    Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...

Awe za men li4no nqma absolutno nikakvo zna4enie kakva e markata na tova,koeto nosq.Ako mi e udobno i me kefi,zna4i vsi4ko e nared.Tova s markite e nqkakva pokaznost.
    Anyone,who can reach you,can hurt you or heal you,anyone who can touch you, can love you or leave you

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Цитирай Първоначално написано от nymphetamine__
    Марки...хмм много ми е интересно как става така че половината хора дето си пазаруват от прочутият булевард Витоша се забиват в Теранова където са най-големите боклуци и само се чудят след това как да си показват етикетите Което няма да коментирам дали е селско,тъпо и т.н
    Другото интересно нещо ми е как скейтърите дават по 150 лв за кецове,90 за панталон и още 30 за тениска и после разправят как се дразнели на "селските гъзарчета" а в същото време дават същите пари за дрехи.Иначе по принцип в марковите дрехи няма нищо лошо стига да се чувстваш добре и да не се фукаш кое колко ти е струвало
    Хаха,да не би пък аз да си купувам всяка година кецове за по 150 лв.!? Купувам си хубави кецове през 2 години,а сегашните ми струват $49,което е по-малко от 100лв.90 лв. за панталон не съм давал,имам 2 чифта изсулени за по 40-45 лв.,просто не са globe...За тениски и ризки чакам намаление,така че изобщо не харча много...И наистина се дразна на "селските гъзарчета",които ходят с шапка NYC за 2.50,тениска AdiBas и маратонки Булдозер,слушат Преслава и Камелия,а в същото време се пишат за градските раперисти и плейбойчета...

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    Много ясно,че за.Всеки има право да се облича както му е кеф.Не съм за някой да се фука с тва,че носи маркови дрехи,но това може само да ти вдигне самочувсвието.
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Не мога да кажа, че съм твърдо За или твърдо Не. Имам няколко маркови дрешки, но по принцип обичам дрехите да са удобни, а не да имат етикет "Бенетон". Моето ЛИЧНО мнение е, че няма смисъл да си купя дънки от 120 лева, които догодина няма да ми стават.За 120 лева мога да си купя два чивта дънки, а догодина като не ми стават няма да съжалявам....А междодр. под маркови дрехи аз разбирам "Теранова", "Адидас", "Бенетон", "Пума"...защото в крайна сметка всяка една дреха, откъдето и да е купена си има някаква марка и етикет. Ще засегна и още един въпрос: много хора казват, че марковото е по издържливо...СПОРЕД МЕН съвсем не е така..Повечето ми дрехи са на Miss SIxty и са доста добри...доста по-добри от панталона ми на Теранова..
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Аз пък не разбирам защо трябва да има за и против . По-скоро дали се харесват скъпите марки, защото какво против една дреха можеш да имаш...Освен, ако не те карат насила да носиш нещо, което не харесваш?
    Be happy,that's my secret

Голям фен
    In4iTu_ , разликата между теранова и мис сиксти е оттук до небето.И в цените се усеща,не смяташ ли?

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Аз лично мразя скъпите маркови дрехи. Всичко което обличам е правено в някое село в Китайската народна република, и ми излиза доста евтино!
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Не обичам марковите дрехи. Марковите дрехи маркират празноглавието на хората от буржоазния свят и склонността им да означават себе си с вещи, а не с мисли и действия.
    Неестествено скъпи са, повечето са грозни, а тези до които имаме достъп ние - фалшиви.
    Това е просто гаден формализъм.
    Пълна идентичност между стоки и потребители.

Хаха,да не би пък аз да си купувам всяка година кецове за по 150 лв.!? Купувам си хубави кецове през 2 години,а сегашните ми струват $49,което е по-малко от 100лв.90 лв. за панталон не съм давал,имам 2 чифта изсулени за по 40-45 лв.,просто не са globe...За тениски и ризки чакам намаление,така че изобщо не харча много...И наистина се дразна на "селските гъзарчета",които ходят с шапка NYC за 2.50,тениска AdiBas и маратонки Булдозер,слушат Преслава и Камелия,а в същото време се пишат за градските раперисти и плейбойчета... [/quote]

Ок евала за кецовете аз също имам Глоубки от повече от година и не са мръднали,определено са си заслужили парите.Ама огромната част от познатите ми скейтъри си зимат нови кецове всеки месец ако не и по-често същото е и със скъпите тениски и панталони и не го разбирам т`ва просто....причича ми на пълно фукане щото има и доста по-евтини неща
    Hello there
    the angel from my nightmare

научете се, че евтиното излиза скъпо. марковото си е най-добро. не толерирайте идиотите които печелят от ментетата - боклуци

Фен Аватара на Eclipse_bb
    Град
    Yet to be revealed
    Цитирай Първоначално написано от Ipolit
    Не обичам марковите дрехи. Марковите дрехи маркират празноглавието на хората от буржоазния свят и склонността им да означават себе си с вещи, а не с мисли и действия.
    Неестествено скъпи са, повечето са грозни, а тези до които имаме достъп ние - фалшиви.
    Това е просто гаден формализъм.
    Пълна идентичност между стоки и потребители.
    В тоя ред на мисли, определени марки са символ на определен социален статус. Не можш да очакваш от човек, получаващ 5-6 цифрена сума в края на месеца да се облича от кварталния битак или да носи Бенетон, примерно.

Колкото до мен - стига една дреха да ми хареса я купувам, без значение дали е 2, 20 или 200 лева.
    The more I see, the more I know.
    The more I know, the less I understand...

Град
    Somewhere in the clouds...
    Ами...аз имам малко слабост към марковите дрехи нз и аз защо...може би зареди родителите ми,които мразят ментетата....Ест качеството на марковите дрехи е мн по-голямо от това на тези на Красно село...то или ще избелее,или ще се стесни,или ще почнат некфи конци да старчат аве не си е работа...
    Then every time I turn around
    And you're nowhere to be found
    I know I got a long, long way to go
    Before I can say goodbye to you
    Oh, I got a long, long way I know
    Before I can say goodbye to all I ever knew

С двете ръце и двата крака съм за!Винаги ще предпочета марковата дреха пред ментето.Предпочитам да дам много пари за 1 дреха, но качествена и да я нося много време от колкото да си къпувам дрехи за по 20-30лв. и да ги сменям всеки месец.Има един лаф "Не съм толкова богат, че да купувам евтино"

Така наречените "маркови" дрехи се произвеждат в Турция. Сами преценете колко са оригинални...

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Град
    Yet to be revealed
    Dr. Kazimbutt - и ти си добре...
    Макар и много марково дрехи, ама не от тия с кавичките, да се шият в азиатски страни, при тях се ползва тъй нареченото производство "на ишлеме", което намалява производствените разходи, но не прави дрехата по-"немаркова".

Иначе - човек трябва да е пълен балък, за да не види разлика между оригинал на Луи Вютон и такъв от Турция

Повече от фен
    Град
    В СьРчИцеТо На Fuelman :P {}
    emi poprincip za ama nosq drehi koito ne sa s nqkvi izvestni marki

He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P

Мега фен Аватара на koalka
    Ами доста са скъпи и не всеки може да си ги позволи.Спроед мен трябва да са на по-разумни цени.

Цитирай Първоначално написано от Eclipse_bb
    В тоя ред на мисли, определени марки са символ на определен социален статус. Не можш да очакваш от човек, получаващ 5-6 цифрена сума в края на месеца да се облича от кварталния битак или да носи Бенетон, примерно.
    Хората, които посвещават живота си на добиването на месечна заплата в размера на 5-6 цифрена сума, не биха могли да се изявяват екзистенциално по много дълбок начин. Обслужват някоя мръсна корпорация, която прави големи поразии на хората, и едно от най - висшите достижения на тези служители е да се обличат скъпо и да се погребват в скъпи вещи. За това и придават тоооолкова колосално значение на произхода и вида на дрехите си. Къде, извън вещите има смисъл животът на такива хора? Прав си, че от тях не може да се очаква...
    Боклуци.

А и забележи, че дрехите от битаците почти винаги са белязани чрез щампи с имената на скъпи марки. Което съвсем онагледява еднопосочността на стремежите на обикновените, ограничени хора и необикновено богатите, също толкова ограничени хора.

Град
    Yet to be revealed
    Съгласен съм с това, което си изложил, но не бих поставил знак за еквивалентност между "необикновено богат" и "ограничен".

Та, мисълта ми беше, че за някои това е едвин вид награда за труда им или начин да се разграничат от "плебса".

Opredeleno sum za. Pone znam, che nosq neshto kachestveni, Vse po-rqdko obache mi se sluchva da si gi kupuvam ot Bulgariq.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си