- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За или против марковите дрехи
Ор'гинално кат' турски анцук!Мойте дрехи не държа да са оригинални... меря си , удобно ми е => взимам си го.![]()
az li4no sum i za i protiv za6toto ima gotini markovi i obiknoveni drexi no ne trabva da se gleda samo vida trabva da se vleda i ka4estvoto i odobstvoto
mii koi ne obi4a markovi drehi ama da vi kaja ponqkoga sa mn tupi az obi4am s pove4e nadpisi pove4e ne6ta da ima po neq ama ne i da e naki4ena kato koledna elha
не е лошо да носиш маркови дрехи,лошо е да се надуваш,че имаш
аз съм ЗА защото по-добре е да си купиш нещо скъпо
но качествено отколкото некой боклук който ще се скъса
слид 3то носене.Мен любивите ми марки са-morgan motivi
mango trn-ама те напоследък нещо се излагат elisabeth
ego benetton и sisley-те са добри и не струват някакви
бесни пари
знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е
може за тебе да го измива ама аз пари за versace escada chanel нямам мога да седя предПървоначално написано от exploitedteen
витрината и само да им се радвам ако си навит да
ми дадеш пари мноого ще се радвам и ще изкупя всичките
ама тука става въпрос за възможности и вкусове
знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е
Че кво им има на марките morgan и motivi ?А по темата, ами повечето ми дрехи са маркови ... и си мисля, че в БГ има маркови дрехи стига да знаеш откъде да си ги набавиш![]()
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
^ аха, килата рулират в това отношение![]()
абе искам да ви питам,вие някога работили ли сте и ако е така колко пари сте вземали и за какви маркови дрехи ми говорите.Тука всички големи богаташи се извъдихте,Сори ама ми писна от лигавщини
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
на тъмно е готина БГ марка - кефи ме;
иначе DC росиньол форум и тн....
аве марковото (стига да е сертификат за качество) си заслужава + тва е фешън в своите среди.....
Gott wei
..мисля, че не е чак толкоеа важно да е марково защото не всеки може да си го позволи..но иначе си заслужава да дадеш 200 и повече лева за анцуг или маратонки( за спортни марки като adidas nike...говоря), защото поне знаеш че ще изкарат много повече...
В България няма маркови дрехи, освен телефоните..Всеки 2-ри носи некво менте на ГАВ.Ама аз имам една пола от Америка и не е менте
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Аз съм "за" марковото.Ама не мога да разбера,какво точно искаш да кажеш.Как може някой да е "против" марковите и хубави дрехи на известни дизайнери.Та те са много качествени!Нали тук важи поговорката: "Понякога скъпото излиза евтино".Аз обаче нося предимно маратонки,които са на Runners,Spalding...Любимите ми са на Runners едни зеленки такива.
![]()
exploitedteen пак започна да философстваш!
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Все ми е едно. За марковите кецове, но само защото са по-добри. А за дрехите - купувам неща, които ми харесват, не гледам етикетчето.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly