- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За или против марковите дрехи
E vie ste[/b]
Ot kakvo zavisi?![]()
Тряа6е да сложи6 преди поста си [b]Направи анкета по-добре!
Категорично - за! (за повечето поне де)
Примерно adidas i nike са си супер и получаваш качество на идеална цена!![]()
E sega napravih po-dobra tema kato anketa 6toto tva e tupo!
Samo 4e kak da go mahna sega tva?!
Горе в дясно като влезеш в темата си пише "дел".Оттам знаеш как,надявам се![]()
Mi nqma takova ne6toima del ama to e na mneniqta mi ama...za temata....ne6to ni6to ne vijdam takova
![]()
![]()
![]()
![]()
Марково в България значи шито някъде по турските или цигански села или пък в кварталния трафопост. Слагат му голямата цена и естествено балъците и балъчките купуват. Какво по-ясно и по-весело от това?![]()
tova e otnositelen vapros ,za6toto v bg rqdko se namira stoka koqto da e markova,a cenata 4esto e dosta .. "markova" i ne otgovoarq na ka4estvoto na stokata!!! po princip sam ZA markovite drehi,kupuvam si takiva no ne ot bg,a ot spain!!! ima i drugo ne6to spored men stokite se delqt na niakolko vida vida- evtini boklu4ki i markovi koito se delqt na o6te dva podvida-ima takiva koito sa markovi ,no sa ot po evtinite mejdu 50-300lv i takiva, ot koito ne moje6 da si kupi6 bluza za pod 300lv i opredeleno ot poslednite ne si zaslujava az sam za zlatnata sreda-i tova sa stokite, koito ne sa mn evtini, no ne sa i mnogo skypi ! 6te dam samo edin primer-markata Mango!
Определено съм за на марковите дрехи,сега особено много пазарувам от дрехуте на Кристиан Диор!марката е много готина!Но и цените са доста добри!
Admin-Coki:
огромен размер на снимка в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
За мен не е важна марката, а качеството, удобството и стилът. Все пак си признавам, че и аз малки или много робувам на марки. Просто колкото и магазини да обиколя никога ни се харесвам нещо и отивам в Bemmeton, Miss Sixty или в магазин на някоя друга любима марка. Все пак съм ЗА марковите дрехи, но по-важно е да ти харесва дадена дреха или аксесоар, а не дали е fashion, или е "марково".
Аз съм за.Най си ме кефят на Jononaа пък и на Diamond са яки.Но потничета от 4-5 лева не мисля ,че си струват ,защото повече то са с някви смешни картинки и надписи и става пълен КИЧ
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
Zdr maciПървоначално написано от Mystery
iskam da te pitam kade se namira magazina na Bemmeton che neshto taq marka mi se gubi??? Da ne e slu4aino Benetton?
![]()
![]()
Няма нищо лошо в това един човек да се облича марково, стига да не се фука с това. Щом има пари нека си купува, но да не се хвали надясно и наляво какви обувки носи примерно ...
ТВЪРДО ЗААААА!
Копувам си маркови дрехи , нося си ги , кефят си ме и тва е !
поне не хода облечена като сички селендури за 20 лева отгоре до долу
и между другото съм влюбена в PUMA!!!!!!
да го духат селендурите! :P
xaaxax.... abe vie praite li razlika mejdu bluzka s nadpis christian dior i bluzka na christian dior!!!!???? xaxaax mai ne 6toto vidiah edno mnenie 4e edna macka se vlubila v markata dior i cenite bili mnogo dostapni!!!?????
Ах,колко жалко е да си прост...Първоначално написано от таината
По темата:
Епа да не се лъжем: марката означава качество.Да,купувам си маркови дрехи/обувки,но не избирам най-скъпото,а най-достъпното за мен.Взимам ги или на намаление,или си ги поръчвам от чужбина,където марковите неща са много по-евтини. Примерно,донесоха ми от Испания тази ризка и беше на много по-евтинка,отколкото в "Горгоната".
Еми...естествено,че ако имаш
пари да отделиш за някоя маркова дрешка...ще си купиш![]()
Мене все още ме издържат родителите, "хранят ме" и "ме обличат" ...На принципа сме,че като си заделя пари...мога да си купя каквото си искам...Така,че ДА имам маркови неща,но не преобладават...![]()
за!енита,катерина са ми любими,но...имам и други![]()
Марки...хмм много ми е интересно как става така че половината хора дето си пазаруват от прочутият булевард Витоша се забиват в Теранова където са най-големите боклуци и само се чудят след това как да си показват етикетитеКоето няма да коментирам дали е селско,тъпо и т.н
Другото интересно нещо ми е как скейтърите дават по 150 лв за кецове,90 за панталон и още 30 за тениска и после разправят как се дразнели на "селските гъзарчета" а в същото време дават същите пари за дрехи.Иначе по принцип в марковите дрехи няма нищо лошо стига да се чувстваш добре и да не се фукаш кое колко ти е струвало![]()
Hello there
the angel from my nightmare
Момичета, вие в местния публичен дом ли работите, че имате тая възможност само маркови дрехи да си купувате?
Или на селския петъчен пазар ви носят само дрехи с напписи
Adidas, Puma, Christian Dior, D&G????