.

Виж резултатите на анкетата: За или против

Гласували
39. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За

26 66,67%
  • Против

13 33,33%
Затворена тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 83

За или против марковите дрехи

E vie ste

Град
    София
    Ами аз съм твърдо за. Причината е проста. Една марка, която вече си е създала име може да си шие дрехите по китай или наляво надясно, но поне е сигурно, че никога няма да намериш някакъв дефект по нея, тъй като това ще развали репутацията й.Аз лично си пазарувам дрехите от Витошка и винаги съм си доволен. Харесвам марки като Kalvin Klein, Pepe Jeans, Playlife, Benetton, Tom Taylor, Armani. Но никога няма да си купя дреха с такъв надпис, ако не е от официалния магазин.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от limubai
    Ами аз съм твърдо за. Причината е проста. Една марка, която вече си е създала име може да си шие дрехите по китай или наляво надясно, но поне е сигурно, че никога няма да намериш някакъв дефект по нея, тъй като това ще развали репутацията й.Аз лично си пазарувам дрехите от Витошка и винаги съм си доволен. Харесвам марки като Kalvin Klein, Pepe Jeans, Playlife, Benetton, Tom Taylor, Armani. Но никога няма да си купя дреха с такъв надпис, ако не е от официалния магазин.

и аз не бих си купил дреха Kalvin Klein, виж имам дънки на Calvin Klein
    Добре де съжалявам, объркал съм K-то. Надявам се няма да ме осъдите за това

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    има марки които не са много популярни, но за това пък са качествени
    но има и обикновени дрешки които са незаменими
    важно е да се чувстваме добре в това което сме облекли пък дали е за 20 или 100 лв зависи от нас
    "Целувка за лека нощ"

Ami az sum i za i protiv 6toto imam edna priqtelka,koqto opredelq horata po drehite koeto e supeeeeeeer tupo spored men!E nali sega razbira se 4e nqma da haresam nqkoi klo6ar sus razpokusani drehi ama imam predvid 4e ima mnogo drehi,koito sa na neizvestni marki i pak sa hubavi ama neznam!E razbira se qko e da si oble4en celiq markovo ama sbluskvala sum se s hora,koito hodqt do men samo zaradi ne6to bilo to drehi predmeti i tn...koeto e mnogo tupo

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от snejito
    Ami az sum i za i protiv 6toto imam edna priqtelka,koqto opredelq horata po drehite koeto e supeeeeeeer tupo spored men!E nali sega razbira se 4e nqma da haresam nqkoi klo6ar sus razpokusani drehi ama imam predvid 4e ima mnogo drehi,koito sa na neizvestni marki i pak sa hubavi ama neznam!E razbira se qko e da si oble4en celiq markovo ama sbluskvala sum se s hora,koito hodqt do men samo zaradi ne6to bilo to drehi predmeti i tn...koeto e mnogo tupo
    По дрехите посрещат, по ума изпращат. Нали я знаеш тази поговорка

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    мене ми е се 5 ква марка е... не преценявам хората по това,което носят.. по-скоро гледам дали са облечени със вкус но айде ЗА
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Голям фен
    Град
    дианабад
    Мразя хора, които изтъкват по какъвто и да е начин, че една или повече дрехи/обувки са им "маркови". Мразя хора, които не можели да погледнат дреха от магазин, който не е на Графа или Витошка, да не говоря за някой пазар.

Никога нямало да се намери дефект по дреха ушита от "марка, която вече си е създала име" - хайде де. Веднъж си купих по-скъпи дънки (от моя си стандарт) т.е. не бяха > 150лв. и какво, ципът се развали на второто затваряне. Вярно, че като плат са по-различни от другите ми дънки, но само това ли да ме впечатли.

"Маркови" дрехи, които са скъпи (тук разбирайте едноцветен топ за 50лв.) само заради някакъв етикет - не купувам. Не бих казала, че е от финансова гледна точка, просто ми се вижда безмислено - не се чувствам по-комфетно в такива дрехи.

За протокола "Против"

/wan`a`doo/
    Guest
    Не купувам грозни и парцаливи боклуци за по 200лева... но като ще давам пари-ще давам,но за нещо хубаво, но мисля, че има разлика межда мойта представа за "марково" и на доста други хора...

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Нямам нищо против, но първо гледам да ми хареса дрехата, а не каква марка е.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

който има кинтье да ги дава за маркови дрехи ... аз нямам.

нищо против гъзарските парцалки. има много хубави и качествени неща, ама не виждам смисъл да давам толкова пари за една дреха.

единственото нещо, за което давам всичко са обущата.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от djigi
    Мразя хора, които изтъкват по какъвто и да е начин, че една или повече дрехи/обувки са им "маркови". Мразя хора, които не можели да погледнат дреха от магазин, който не е на Графа или Витошка, да не говоря за някой пазар.

Никога нямало да се намери дефект по дреха ушита от "марка, която вече си е създала име" - хайде де. Веднъж си купих по-скъпи дънки (от моя си стандарт) т.е. не бяха > 150лв. и какво, ципът се развали на второто затваряне. Вярно, че като плат са по-различни от другите ми дънки, но само това ли да ме впечатли.

"Маркови" дрехи, които са скъпи (тук разбирайте едноцветен топ за 50лв.) само заради някакъв етикет - не купувам. Не бих казала, че е от финансова гледна точка, просто ми се вижда безмислено - не се чувствам по-комфетно в такива дрехи.

За протокола "Против"
    Браво, слънчице! Един умен човек може да се познае по това дали е практичен! Евала!

Цитирай Първоначално написано от djigi

За протокола "Против"
    Bravo!!!i az sum na tova mnenie!!!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Все едно ми е. Всеки има право да носи каквото си иска.
    Аз лично не гледам марката, а това дали самата дреха ме кефи, като дизайн, цвят и т.н.

Повече от фен
    Град
    (:
    za..
    The pain is temporary!

Повече от фен
    i az sam za,no ne e zadaljitelno pak vsi4kite mi drehi da sa markovi(te i ne sa de)
    Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Нямам нищо против марковите дрехи. Главно се интересувам от самия тип на дрехата -дали ми харесва... това дали е маркова или не остава на заден план.

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Аз съм напълно ПРОТИВ !!!
    Какъв е смисъла да даваш луди пари за някаква си парцалка,като можеш да си купиш подобна и дори понякога по-хубава на пазара или в близкия магазин за дрехи.И аз какво - за гъзария.Просто няма никакъв смисъл според мен.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    Първо гледам дрехата да е такъв тип, какъвто ми трябва. После гледам как ми стои, каква материя е и т.н...за мен е по-важно да е качествено...а вече от финансовото ми положение зависи дали ще е по-скъпо или по-евтино...рядко, да не кажа никога не гледам марката. И все пак има определени производители, които предлагат най-ачественото на пазара-дънки, панталони, обувки и т.н....тогава вече бих дала повечко пари за 'марково'....стига да му се радвам дълго и да ми върши добра работа! Като цяло нито съм 'за', нито 'против'....и все пак гласувам 'против'

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от magi_megi
    Аз съм напълно ПРОТИВ !!!
    Какъв е смисъла да даваш луди пари за някаква си парцалка,като можеш да си купиш подобна и дори понякога по-хубава на пазара или в близкия магазин за дрехи.И аз какво - за гъзария.Просто няма никакъв смисъл според мен.
    Когато дадена фирма прави дрехи и те не са качествени, това говори лошо за фирмата. Извинявай, но има голяма разлика в марковите дрехи и тези от Илиянци... Качеството е много по-високо. Тук не става въпрос за гъзария на кой колко му струват дрехите... не може да казваш, че една парцалка от пазара е все едно да си купиш маркова дреха.. Скъпото е качествено, нали знаеш

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Голям фен
    уфф..ама някои от вас като се изцепят,че нямало смисъл...тва че не можеш да си го позлволиш и да го имаш не значи,че няма смисъл да си го купуваш.И сега очаквам :"..аз мога да си го позволя,ама щото съм много разсъдлива и за тва не си го купувам.."..Да,да..тея на някой друг.Когато някой ден си купиш качествена маркова дреха и я носиш 5-6 месеца ,и не е мръднала, ще разбереш какъв е смисълът.не всичко е гъзария.

по темата:ЗА марковите дрехи съм.Може би дори прекалявам понякога.вече/3-4 години/ не признавам да ходя с разни дънки от пазара-имам чувството,че на краката ми има не плат,а няква мошама.Просто когато свикнеш виждаш разликата.А тя е огромна.Да,скъпи са,но си заслужават и отново говоря за 'някои' маркови дрехи,защото наистина има такива,които са безумно скъпи,но ако си ги купиш от чужбина и те биха си заслужавали.Да не казвам никога,но поне рядко съм парадирала,че новата ми дреха е от еди-къде си.Просто всички около мен разбират от дрехи,обувки,бижута...
    "ЗА" съм,защото марковата дреха ми доставя комфорта,за мен е удоволствието да се чувствам удобно и да стъпвам със самочувствие
    Само качественото,оригиналното, истинското./и пак не твърдя,че не се намира понякога и нещо ,което не е марково,но става за носене/

Цитирай Първоначално написано от FlowerinesS
    уфф..ама някои от вас като се изцепят,че нямало смисъл...тва че не можеш да си го позлволиш и да го имаш не значи,че няма смисъл да си го купуваш.И сега очаквам :"..аз мога да си го позволя,ама щото съм много разсъдлива и за тва не си го купувам.."..Да,да..тея на някой друг.Когато някой ден си купиш качесвена маркова дреха и я носиш 5-6 месеца и не е мръднала ще разбереш какъв е смисълът.не всичко е гъзария.

по темата:ЗА марковите дрехи съм.Може би дори прекалявам понякога.вече/3-4 години/ не признавам да ходя с разни дънки от пазара-имам чувството,че на краката ми е не плат,а няква мошама.Просто когато свикнеш виждаш разликата.А тя е огромна.Да,скъпи са,но си заслужават и отново говоря за 'някои' маркови дрехи,защото наистина има такива,които са безумно скъпи,но ако си ги купиш от чужбина и те биха си заслужавали.Да не казвам никога,но поне рядко съм парадирала,че новата ми дреха е от еди-къде си.Просто всички около мен разбират от дрехи,обувки,бижута...
    "ЗА" съм,защото марковата дреха ми доставя комфорт,за мен е удоволствие да се чувствам удобно и да стъпвам със самочувствие
    Само качественото,оригиналното, истинското.
    Ще ме извиняваш,но аз имам възможност да си купувам - просто мисля че няма смисъл да даваш 50-60 лв за обикновена едноцветна тениска или 500-800 лв за суичер на някаква скейтърска марка.

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Абеее 500 напрао 500 000 ....

ако дадеш 500 лв за скейтърски суитчър...
    ще отворя магазин
    Ами точно,една моя приятелка си купи 3 всеки от тях по 500 лв.А суичерите не бяха нищо особено,но понеже били на много яка марка и тя за това си ги купила,пък и и харесвали ! А онзи ден ходихме с нея в Сити Мол София и си хареса бански за 600 лв,пак не беше нищо особено - един жълт със по 3 розови цветенца на горнището и една ококорена пчеличка на задника - ама бил на Престиж или Викториа'с Сикрет та си похарчи парите

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от magi_megi
    ако дадеш 500 лв за скейтърски суитчър...
    ще отворя магазин
    Ами точно,една моя приятелка си купи 3 всеки от тях по 500 лв.А суичерите не бяха нищо особено,но понеже били на много яка марка и тя за това си ги купила,пък и и харесвали ! А онзи ден ходихме с нея в Сити Мол София и си хареса бански за 600 лв,пак не беше нищо особено - един жълт със по 3 розови цветенца на горнището и една ококорена пчеличка на задника - ама бил на Престиж или Викториа'с Сикрет та си похарчи парите
    Искам да ми покажеш тоя суитшърт за 500 точки, защото в Insomnia ги гледах по 100-120... а това се води най-скъпия skate shop...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си