.

Виж резултатите на анкетата: За или против

Гласували
39. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За

26 66,67%
  • Против

13 33,33%
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 83

Hybrid View

Голям фен
    Виж кво,аз пък не вярвам,че човек,който живее добре и МОЖЕ да си го позволи не си го купува.сега не излизай с номера за 500-800 лв суичер, и 50-60 лв блузка,не искам да прибързвам с разни коментари по твой адрес,но се разкриваш като много неориентирана,или аз не съм ходила отдавна по магазините.разликата оттука до небето.Намери ми магазин,в който блузките са 50-60 ,а суичерите по 800 лв и ще се съглася с теб.Порсто в магазин,в който блузите са 50-60 лв суичерите са 80-100 най-много 130 ,а за такива 800 не съм чувала..

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Еми тя МАЛКО преувеличи

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Голям фен
    Мхм,съгласна съм,може да си е купила приятелката ти. и като си представя разни тарикати как печелят от такива като нея.Ако още не си е купила този от мола й кажи,че викториа'с сикрет имат онлайн пазаруване.С доставката един техен бански ще й излеза към 200 лв максимум,ако самият моде е по-скъп може и повече,но в никакъв случай 600!

аз съм за марковите дрехи-супер,ако имаш парите,за да се обличаш така
    аз лично нямам тази възможност и страдам доста от това,че дънките ми не могат да избутат 1 година,ама това е положението
    най-малкото,че марковите дрехи ти дават самочувствие

Всички сме за марковите дрехи, стига да са на достъпни (под достъпни нямам предвид 300 лева за чорап) цени.

Цитирай Първоначално написано от ledenata_kralicA
    марковите дрехи ти дават самочувствие
    Повдигат ти самочувствието, само ако си комплексар. "По дрехите посрещат, по ума изпращат"... хората са си го казали. Така че дори и да не носиш маркови парцалки, това не те поставя по-ниско от хората, които носят дрешки на Бенетон.

Аз пари за маркови дрехи не давам, защото все още се намират яки дрешки. Единствените маркови неща, които нося, са кецовете.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

/wan`a`doo/
    Guest
    ABe vie dobre li ste ve...kude 6te nameri6 sui4ur za 600leva... to za po tolkova sa sakata v Max Mara, Capasca i v nekfi podobni magazini... az li4no nikoga ne sum vijdala tolkova skup sui4ur 6toto prosto tuka nqma...v Quicksilver deto bqha pak dosta skupi ne6tata ne e imalo...4e i v toq G-star li kuv be6e na vito6ka pak ne sa tolkova ne6tata

Guest
    Какво ще рече ЗА или ПРОТИВ? Марковите дрехи да не са някакви престъпници, деа? Аз лично имам много маркови дрехи, както имам много и не-маркови дрехи и от двата вида съм напълно доволен.

Guest
    Не знам дали марковите дрехи давата самочувствие, ама то си зависи и от марката. Ако магазинът на Фред Пери не ми беше толква далеч от портмонето и толкова абстрактен, щях само от там да пазарувам...Друг вариант са вторите употреби, на какви неща може да попадне човек там. Лично аз съм намирал тениска на Sick Of It All и суичър Lonsdale в един магазин, в един ден!!!

Мега фен
    Нямам пари за маркови дрехи.

Голям фен
    Град
    дианабад
    Цитирай Първоначално написано от FlowerinesS
    Виж кво,аз пък не вярвам,че човек,който живее добре и МОЖЕ да си го позволи не си го купува.

Аз мога да си го позволя, наистина мога да отида при "татенцето" и да му кажа "Искам 50 лв. за потниче" и мога да го правя това непрекъснато - никога няма да ми откаже, дори да няма достатъчно пари ще ми даде, но какъв е смисъла. Скъпите дрехи нито ми дават увереност, нито (пак се сещам за разваляния цип на дънките ми) комфорт.

Това, че на някой скъпите дрехи му дават самочувствие... изкоментираха го преди това. Всъщност поставих се: всички околни (познати,приятели) ходят само с "маркови" дрешки и се замислям как ще се чувствам. Онзи ден един познат ми каза, че 60лв. за тениска била невероятна оферта, дори си намирал от намаления за 40, което било върха. Никога не съм предполагала, че този човек може да мисли така и че дрехите му са скъпи (за мен това е скъпо) и явно повечето хора около мен ходят с такива дрехи - това не ми пречи, не ме притеснява. Проблемът си е в мен, защото както казва една приятелка (привърженичка на "марковите" дрехи) "Има хора, които знаят на всяка закачалка какво има" => те познават "оригинала" от имитацията. Аз го нямам това умение и за това не досега не съм разбрала, че тениските на този познат, които са еднакви с тези на брат ми, са с 20-40лв по-скъпи.

Някой спомена, че му харесвало да си купи едно качествено нещо и да го носи дълго време, вместо всеки сезон да си купува "фешън" дрешки (сигурно беше момче). Аз първо обичам да се мотая по магазините и после предпочитам с 50 лв. да си купя 5 потника и да си ги сменям, а не един и да го нося цял месец. Обичам разнообразието.

Ако имам да избирам между Adidas и Odibos, за хиляден път ще избера Adidas-а, просто защото освен, че моделите им са по-хубави от ефтините им имиации и качеството им е по-добро.

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    Napulno sum za markovite drehi vqrno , che sa malko skupi , no puk kakvo ot tova zaslujavat si kato materiq kato izdrajlivost mene nai me kefat na armani ...... mn sa qki

Голям фен
    Ами djigi ,то доста от качествените дрехи не им пише с големи букви ADIDAS примерно.Като минават през улицата сигурно малко хора разбират с какво съм облечена ,но на мен не ми и трябва-важното е аз как се чувствам и усещам с тези дрехи.Никой не си пише на бележка:Нося скъпи дрехи.Завиждайте ми. Не казвам,че няма разни парцаливи топчета и тениски,които наистина не си заслужават.

Гласувах "за", но то пък едно "за"..
    "За" в смисъл че не ми пречат. Марковите дрехи и обувки са си по-качествени - при дрехите се разбира дори на пипане. Аз обаче не съм готова да инвестирам в блуза, която няма да мръдне за неопределено време, както djigi спомена, а предпочитам да си купя 5 различни блузи и да ги сменям. Същото и с обувките - примерно, някой си купува качествени маратонки и ги носи 5 години - аз пък съм с нови всяка година. По-приятно и разнообразно ми е.
    Отделен въпрос е, че изключително рядко успявам да износя някоя дреха, а обичам да пазарувам, затова и вкъщи се събират купчини дрехи, които винаги мога да облека и да съм различна всеки ден.
    On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.

Град
    София
    Като чета някои от постовете просто се измуявам понякога колко неориентирани и заблудени хора има. Когато някой ми излезе с номера, че може да си купува маркови дрехи, но нямало никакъв смисъл, тогава просто започвам да се смея. И сега искате да ми кажете, че всички хора, които си купуват маркови дрехи било от България, било от чужбина (имам приятелка, която от време на време ходи до Италия и до Франция само на пазар за дрехи) са някви ограничени глупаци, които незнаят как да си харчат парите и т.н.?? Моля, ама ще ме извинявате много.

Голям фен
    Град
    дианабад
    Цитирай Първоначално написано от limubai
    И сега искате да ми кажете, че всички хора, които си купуват маркови дрехи било от България, било от чужбина (имам приятелка, която от време на време ходи до Италия и до Франция само на пазар за дрехи) са някви ограничени глупаци, които незнаят как да си харчат парите и т.н.??
    Вече го споменаха в темата "По дрехите посрещат, по ума изпращат". По принцип не определям хората по едно-единсвено нещо.

То сега да взема сама да се обидя! Кой е казал, че аз не си купувам маркови дрехи. Обаче моите дрехи не струват с някаква определена сума от горе, защото пише нещо на етикета им. И всъщност точно, защото това нещо на етикета са го чували 10 души в България са по-евтини.

Цитирай Първоначално написано от limubai
    Когато някой ми излезе с номера, че може да си купува маркови дрехи, но нямало никакъв смисъл, тогава просто започвам да се смея.
    Както споменах мога да ходя с "маркови" дрехи, но имам съзнание и знам какво би коствало това на баща ми. А защо така да го мъча човека. С такива дрехи нищо ще стана по-добра, нито по-красива. Цял живот ходя с не-"маркови" дрехи и не съм прокажена (лъжа сега, това е номер)

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    емииии аз бях този...
    Извинявай, но просто си спомних, че го бях прочела, а не ми се ровеше да търся кой е и да цитирам.

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Повдигат ти самочувствието, само ако си комплексар. "По дрехите посрещат, по ума изпращат"... хората са си го казали. Така че дори и да не носиш маркови парцалки, това не те поставя по-ниско от хората, които носят дрешки на Бенетон.
    Хаха, казаха ли ви го, как може марковите дрехи да вдигат
    самочувствието, на мене самочувствието ми повдига 5ца по история примерно, защото знам как съм си я изкарала и колко безсънни нощи ми е струвала, или греша? Имам няколко маркови "парцалчета" тука, и да има разлика, не се скапват от пералнята след 10 изпирания, но всъщност какво от това, след като на мен лично дрехите ми омръзват, чувствам се еднообразно...освен ако не ми е нещо много, много любимо. По- добре да се късат и да си купувам новички, така мисля аз.

Give me your best shot motherfucker!

Guest
    Кубинки, дънки и фланелки ( и то ако са от чужбина). Друго марково не купувам, защото няма смисъл. Пък нека тъпите путки дават по 300 лв за потничета и 400 лв за сандалки. Дай 200 лв за кубинки да знаеш, че и за внуците ти ще са здрави

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Много хора ще кажат, че завиждам на мултимилионерчетата, които си купуват дрехи САМО на Версаче, а обикновените - не ги смятат за дреха...Но не е така.Мога да твърдя, че родителите ми получават достатъчно за да ми купуват маркови дрехи, но защо???Ще дам 200 лева за дънки, като мога да си взема също толкова хубави за 50-60 лв...Има ли смисъл? И е много тъпо да твърдите, че дрехите от обикновен магазин са по-некачествени от тези, марковите...Мога да дам и пример, купих си чанта на Теранова за 30 лева и още една от квартално магазинче за 7лв. Е, познайте коя се скъса първа...ами тази, марковата...така, че не ми ги говорете тея, че по-скъпото винаги е по-издръжливо...
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

/wan`a`doo/
    Guest
    A vsu6tnost stiga da iska6 moje6 da si nameri6 i markovi ne6ta na mnogo niski ceni... ima tolkova mnogo magazin4eta koito malko hora gi znaqt...za pepe jeans, quicksilver, levi's, billabong, roxy, o'neill i o6te dosta ot sorta koito sa si nqkvi sportni takiva...

/wan`a`doo/
    Guest
    A Terranova kak moje da q smqta6 za "markova" i kuf trqbva da si 4e da dade6 30leva za 4anta ot terranova za boga...ti za teq pari na kangol ili ne6to po dobro i zdravo moe6 da si zeme6 stiga da iska6 =p

Guest
    terranova ne e markovo , a e ednokratno be hora.a ako 6te si kupuvate danki to ima dve marki koito sa nai dobrite za jeans-levi shtraus i wrangler.vsi4ko drugo za jeans ne stava.i versace s abokluci!

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    200 лева кубинки?!
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Ами аз лично не си избирам дрехите по това дали са маркови или не. Просто което ми харесва си го взимам, не ме интересува марката му. Глупаво е да се избира облеклото според етикета му.

Една приятелка с която ходиме заедно на пазар, все ми се чуди как може да нося блузка за 4 лева заедно с обувки и чанта за 150. Аз не виждам нищо странно и 2те неща си ми харесват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си